Oblíbené hry

Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Můj psí kvíz

7.7.2012
88%
Hra - Můj psí kvíz
Video se načítá
Máte doma pejska nebo byste ho chtěly? V tomto zábavném kvízu zjistíte, které psí plemeno, je pro Vás to nejlepší. Vyberte vždycky jednu ze tří možností, podle svých sympatií a na konci se objeví pejsek co se k hodí právě k Vám.

Pick & Paint Fairytales

25.9.2012
84%
Hra - Pick & Paint Fairytales
Video se načítá
Vymalujte si moc pěkné obrázky z pohádek. Zkuste dát barvy podle své fantazie třeba krásným květinovým vílám nebo Pinokiovi. Obrázky nejsou příliš komplikované, takže se hra bude jistě líbit i těm nejmenším.

Cake Jam

26.4.2012
89%
Hra - Cake Jam
Video se načítá
Cake Jam je další z výborných her, ve kterých budete vařit i obsluhovat své hosty. Tentokrát se stanete majitelkou koláčového království a Vašimi hosty budou opravdu roztodivné postavy. Stihnete jim všem udělat koláče podle jejich představ?

Ready? Fire!

23.5.2011
73%
Hra - Ready? Fire!
Video se načítá
Tato onlinovka otestuje váš postřeh. Dokážete trefit pohybující se terč? Ve hře si můžete nastavit několik úrovní obtížností. Čím vyšší obtížnost si vyberete, tím více terčů budete muset trefit. Tato hra je vhodná pro jednoho i dva hráče.

Tilt

30.5.2011
79%
Hra - Tilt
Video se načítá
Hra Tilt patří mezi 3D oddechovky, ve kterých musíte mít trochu postřeh a trochu logického myšlení. Vaším úkolem je dostat kuličku, která je umístěna na pohyblivé dřevěné desce do portálu, který ji přenese do dalšího levelu. Pohyb kuličky udáváte nakloněním desky.

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Gingerbread Circus 3

8.10.2012
82%
Hra - Gingerbread Circus 3
Video se načítá
Je tady oblíbený Perníček a jeho cirkus. Stanete se vrhačem nožů a budete plnit nejrůznější úkoly. Vždy máte omezený počet pokusů (nožů) a při zasahování cílů nesmíte ublížit svému figurantovi.

Bubble Dress Up

27.5.2012
89%
Hra - Bubble Dress Up
Video se načítá
Bubble Dress Up je super hra která nadchne milovnice módy i ty, kdo mají raději postřehové a logické hry. Abyste totiž mohly svou modelku obléct a vybrat si z nejlepšího oblečení, budete si muset vyhrát body na zaplacení ve hře připomínající hry bubble shooter.

Sushi Cat

10.11.2012
83%
Hra - Sushi Cat
Video se načítá
Pomozte hladové kočce v získání lahodného sushi v logické hře Sushi Cat. Kočku je potřeba na správném místě a v pravý čas pustit, aby se odrážením od stěn a od různých herních prvků dostala k co největšímu počtu kousků sushi. Také je důležité, kam kočka dopadne, protože to rozhodně o počtu bodů,…
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Coin Pusher Mania

30.9.2012
70%
Hra - Coin Pusher Mania
Video se načítá
V této odpočinkové hře si zkusíte zahrát na výherním automatu. Nemusíte se bát, že byste přišli o reálné peníze, ale množství mincí, které budete mít k dispozici je omezené. Proto se musíte dobře rozmyslet, jak je použijete. Půjde o to, hodit minci do správného otvoru ve správnou chvíli, aby v…

Raní buchtičky

29.6.2012
90%
Hra - Raní buchtičky
Video se načítá
Připravte si výborné buchty na víkendovou snídani. V této moc povedené hře to bude snadné a navíc zábavné.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.