Oblíbené hry

Samurai FruitHra s oceněním

26.9.2013
79%
Hra - Samurai Fruit
Video se načítá
Samurai Fruit je velmi rychlá postřehová hra, ve které je tvým úkolem přeseknout všechno ovoce, které lítá nahoru. Za každé ztracené ovoce máš ale život dolů, tak si dej pozor, aby ti nic neuteklo! Povede se ti získat co nejvyšší skóre?

Nuda v knihovně

25.8.2012
90%
Hra - Nuda v knihovně
Video se načítá
Hlavní hrdinka této hry se má učit v knihovně. Samozřejmě by ale místo toho dělala raději spoustu jiných věcí. Zvládnete s ní udělat v sérii miniher všechny zábavné věci, aniž by Vás nachytala knihovnice?
Hra - Hollywood Party Prep Facial
Video se načítá
Hollywoodská party se neobejde bez perfektního vzhledu, a proto se i tahle herečka vydává na dlouhou dobu do koupelny. Klasická makeover hra, kde na konci můžeš slečnu obléci a nalíčit dle svého výběru.

Vytvoř parfém

24.5.2012
75%
Hra - Vytvoř parfém
Video se načítá
V této hře, která Vás bude určitě bavit, si vyzkoušíte vyrobit vlastní parfém. Podle toho, jaké přísady do něj přidáte, bude mít účinky na okolí. Dokážete najít kombinaci, která ke slečně co ho použije, muže přiláká, místo aby jej spíš odpudila?

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…

Kiss My Dream Boy

14.11.2012
89%
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Pomozte mladé slečně připravit se na její první polibek vysněnému klukovi. Právě s ním jede školním autobusem a snaží se nenápadně co nejvíce vylepšit svou vizáž. Dokáže s Vaší pomocí najít naušnice, namalovat si řasy i použít rtěnku tak, aby ji nikdo neviděl?

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

Baby Blimp

16.2.2012
92%
Hra - Baby Blimp
Video se načítá
Věříte, že čáp nosí děti? V této hře rozhodně ano. A zajímalo by Vás kde je bere? No přece v továrně na děti! A právě v této továrně budete obsluhovat výrobu dětí a podle zakázek jejich rodičů posílat na zem holčičky, nebo chlapečky. Nejdůležitější ale bude se o ně postarat v době, než budou…

Dokonalý náhrdelník

28.9.2012
95%
Hra - Dokonalý náhrdelník
Video se načítá
Vyrobte si svůj vlastní krásný šperk. Na začátku si vyberete některý z tradičních i zajímavých tvarů náhrdelníků a pak se budete moct pustit do zdobení úplně podle své fantazie. Do náhrdelníku můžete zasadit nejrůznější drahé kameny, perly nebo ozdoby.

Decorate My Candybox

17.8.2013
87%
Hra - Decorate My Candybox
Video se načítá
Jak by podle vás měla vypadat opravdu dokonalá bomboniéra? V této hře si jednu takovou krabici plnou super dobrot budete moct vytvořit. Vyberte si tvar, barvu i vzor krabice a naplňte ji všemi svými nejoblíbenějšími bombóny, lízátky a dalšími cukrovinkami.

Magic Feather Dress Up

11.12.2012
90%
Hra - Magic Feather Dress Up
Video se načítá
Chtěly byste vlastního krásného papouška? V této velice povedené dekorační hře si ho budete moct vytvořit úplně podle svých představ. Vyberte mu barvu, druh peříček, klec i spoustu super doplňků. Nechte promluvit svou fantazii a uvidíte, jak to bude ptáčkovi v kleci slušet ;)

Abuba The Alien

18.8.2013
88%
Hra - Abuba The Alien
Video se načítá
Vyzkoušej si hru od PencilKids, ve které budeš zachraňovat malého roztomilého zeleného mimozemšťana, který ztroskotal na naší planetě. Chce se dostat domů a ty mu máš pomoci. Jde o velmi náročnou adventuru, ve které musíš umět dobře kombinovat předměty a snažit se vymyslet, jak postupovat dál.

Nina Dobrev

17.8.2013
88%
Hra - Nina Dobrev
Video se načítá
Další klasická povedená make up hra. Tentokrát se snažíš zkrášlit Ninu Dobrev. Tu můžeš znát například ze seriálu Upíří deníky, kde si zahrála jednu z hlavních postav Elen Gilbert. Pomož jí nalíčit se co nejlépe!
Hra - Světové modelky: Hawaii
Video se načítá
V této hře se ocitnete na přehlídkovém molu a budete oblékat světovou modelku, která reprezentuje Hawaii. Zvolíte plavky, klasickou hawaiskou sukýnku z trávy nebo raději něco z "normálních" módních trendů?

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.
Hra - Barbie's Fruitilicious Facial
Video se načítá
Barbie 's Fruitilicious Facial je dívčí hra, při které si zahrajete na kosmetičku. Barbie má problém s pletí a potřebovala by vaši pomoc. Pomůžete jí, aby vypadala opět skvěle?

Baby Horse Deluxe

26.8.2012
73%
Hra - Baby Horse Deluxe
Video se načítá
Představovaly jste si někdy koníka svých snů? V této hře budete moct své představy realizovat. Upravíte koně úplně podle svých představ. Může mít nejrůznější barvy, zavláštní hřívu i ocas nebo zajímavé doplňky. Fantazie nemá žádná omezení ;)
Hra - Delicate College Girl Makeover
Video se načítá
Pomož šedé myšce udělat ze sebe tu největší kočku na večírku! Nejprve se musíš vypořádat s nedokonalostmi pleti, poté se namalovat a nakonec obléci si ty nejstylovější kousky. Čeká tě spousta práce, než budeš moci vyrazit, takže s chutí do toho!

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.
Hra - Cinderella´s Princess Makeover
Video se načítá
Připravte Popelku na její ples. Od těžké práce je její obličej hodně zanedbaný, a tak bude potřebovat hodně Vaší kosmetické péče, aby Popelka vypadala jako správná princezna.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.