Oblíbené hry

Kitten Maker

20.10.2012
94%
Hra - Kitten Maker
Video se načítá
Nejen pro milovnice koček je tady super dekorační hra, ve které si vytvoříte úplně podle svých představ a fantazie malou kočičku. Jakou jí dáte barvu, vzor, ouška, ocas i pozadí? Bude z kočičky nakonec šelma jako tygřík, lvíček, gepard,... nebo dáte přednost milému domácímu koťátku?

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Veselá čivava

13.7.2012
76%
Hra - Veselá čivava
Video se načítá
Máte rády pejsky? Pak se Vám jistě bude líbit tato moc pěkná hra, ve které si budete moct podle sebe vytvořit skoro úplně celého malého pejska čivavu. Jakou by měla mít barvu a srst? Co obojek a nejrůznější doplňky? Máte raději přirozené pejsky nebo jí vyberete slušivé šatičky ;) ?

Cutie Pet Care

17.11.2012
83%
Hra - Cutie Pet Care
Video se načítá
Postarejte se dokonale o očistu roztomilého pejska nebo kočičky. Na začátku hry si budete moct zvolit, o jaké zvířátko se chcete starat. Na výběr budete mít také jestli chcete hrát na čas nebo ne. Pak už na Vás čeká koupání, fénování, úprava drápků, čištění zubů i výběr doplňků.

Hollywood Hall of Fame 8

27.4.2012
73%
Hra - Hollywood Hall of Fame 8
Video se načítá
Je tady zatím snad nejlepší hra ze série Hollywood Hall of Fame, kde si podle své fantazie upravíte vždy 3 celebrity. Tentokrát je zástupcem mužů Johnny Depp a nejen jemu budete moct vytvořit úplně novou vizáž. Jak bude ve Vašem podání vypadat?
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Jako proslulá módní návrhářka se vydáváš nabídnout své zkušenosti do dalších zemí. Vyber si tam tři modely a uprav jim vzhled podle tvé fantazie. Jako módní návrhářka však se však musíš snažit, protože na konci budeš podrobena kritice.

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Girl Player Dress Up

7.8.2013
70%
Hra - Girl Player Dress Up
Video se načítá
Girl Player Dress up je hra pro dívky, se kterou se nudit rozhodně nebudete. Vaším úkolem bude obléci modelku tak, aby zapadla mezi lidi v Las Vegas. Vytvořte si i vy moderní outfit vhodný i pro partičku pokeru.

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

Domov čarodějek

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodějek
Video se načítá
Zařiďte bydlení pro malé čarodějky. Jsou docela moderní a ve svém příbytku budou spát, učit se i kouzlit. Nachystejte jim proto všechno, co by mohly potřebovat.

Santa's Real Haircuts

30.7.2013
86%
Hra - Santa's Real Haircuts
Video se načítá
Máte rádi kadeřnické hry? Tak tahle se vám bude líbit! Vaším úkolem bude hýčkat samotného Santu a jeho plnovous. No, vousy mu můžete ostříhat nebo úplně oholit a následně mu je díky fialové lahvičce všechny vrátit. Dále můžete jeho vousy nabarvit na jednu z pestrých barev a na závěr přidat mašličku…

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Cupid Forever

30.5.2011
83%
Hra - Cupid Forever
Video se načítá
Namíchejte správný nápoj lásky a najděte všechny způsoby, jak zasáhnout pár všemi druhy lásky. K dispozici máte několik ingrediencí, důležité je ovšem jejich pořadí. Variant, které můžete nakombinovat je opravdu plno, podaří se vám odhalit všechny možnosti?

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

The Proposal

1.8.2013
84%
Hra - The Proposal
Video se načítá
The Proposal je adventura, ve které hrajete za chlapíka, který chce večer požádat svojí dívku o ruku. Jenže dívka záhadně zmizí a vy se jí musíte vydat hledat. Navazujte kontakt s místními, sbírejte předměty a ve správnou chvíli je použijte. Pomůžete tomuto mladíkovi najít jeho lásku, kterou si chce…

Tessa Fashion Shoes

28.10.2012
83%
Hra - Tessa Fashion Shoes
Video se načítá
Všechny milovnice bot jistě potěší tato propracovaná hra, ve které obujete hned dvě kamarádky. Postupně každé vyberte odstín opálení nohou, sukni, punčochy, tetování, náramek na nohu a samozřejmě to nejdůležitější - ty nejkrásnější boty!

Perfect Date

13.12.2012
91%
Hra - Perfect Date
Video se načítá
Dokázaly byste připravit opravdu dokonalé rande, abyste svého vyvolého úplně ohromily a nikdy na Vás nezapomněl? V této hře si to budete moct zkusit. Při výběru kluka na začátku hry je dobré přečíst si jeho charakteristiku a to co má rád, abyste mohly zvolit správné oblečení, dekorace a hlavně jídlo…

My Pony Park

30.5.2011
85%
Hra - My Pony Park
Video se načítá
Velmi povedená hra s poníky. V této hře si můžete vytvořit váš park s poníky přesně tak jak byste si ho představovali. Poníky si můžete vyzdobit nejrůznějšími doplňky a usadit je na nejvhodnější louku, ať už do prostředí léta nebo zimy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.