Oblíbené hry

Monsters Pets Care

31.8.2013
90%
Hra - Monsters Pets Care
Video se načítá
Hlavní hrdinky ze seriálu Monster High mají také své domácí mazlíčky. Ale když odjedou pryč, někdo se o ně musí postarat - ty. Postupně si vybíráš kočku, pejska a rybu a staráš se o ně. Každé zvíře má jiné velmi specifické požadavky, záleží jim například i na barvě hřebenu.

Hello Kitty Fan Shoe

26.10.2012
77%
Hra - Hello Kitty Fan Shoe
Video se načítá
Tato hra se bude líbit hlavně těm nejmenším milovnicím krásných bot. Jeden pár lodiček budete totiž moct zachránit. Nejdříve boty umyjete a osušíte a potom je podle svého vkusu ozdobíte. A malé slečny jistě nadchne, že kromě různých kamínků, mašliček a srdíček můžete dát na boty i obrázky kočičky…

Little Pony Ice Cream

21.8.2013
83%
Hra - Little Pony Ice Cream
Video se načítá
Skvělá hra, ve které si můžete vybrat poníka a s ním si vytvořit nejlepší zmrzlinu! Jakmile si vyberete poníka, můžete začít dělat zmrzlinu. Nejdříve si vyberete kornoutek, pak druh a tvar zmrzky. Následně můžete přidat nějakou sušenku, čokoládu nebo ovoce.

Fiona's Double Makeover

29.8.2013
86%
Hra - Fiona's Double Makeover
Video se načítá
Princezna Fiona z filmu Shrek se potřebuje upravit. Můžeš jí pomoci v její lidské i zlobří podobě. V obou případech tě nejdřív čeká čas strávený v koupelně s různými přípravky a pleťovými maskami, poté můžeš Fionu namalovat a obléci.

Barbie Morning Ritual

18.8.2013
77%
Hra - Barbie Morning Ritual
Video se načítá
Každá Barbie má svůj ranní rituál, a i zde to není jinak. Barbie začíná ranní koupelí v růžích a ve speciální lázni. V koupeli ji rovnou vyčistíte i obličej a umyjete vlasy. Pak přejdete k líčení, kde si Barbie zkrášlí obličej a nakonec vás čeká bohatý šatník.
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Lucy Hale Make Up

25.8.2013
87%
Hra - Lucy Hale Make Up
Video se načítá
Chceš udělat pěkný makeup známé zpěvačce a herečce Lucy Hale? Znát ji můžeš například ze seriálu Prolhané krásky. Vychutnej si tuhle takřka reálnou hru a dej si pozor, ať nepřetáhneš stíny nebo naopak nevynecháš kousek rtů.

Fantastic Spa Day

15.8.2013
81%
Hra - Fantastic Spa Day
Video se načítá
Fantastic Spa Day je netradiční makeover hra. Nejdříve se staráš o dívčin obličej, ale poté přijdou na řadu masáže zad, oleje, lávové kameny nebo třeba čokoládový zábal. Slečna si chce prostě dobře zarelaxovat! Na konci ji samozřejmě můžeš nalíčit a obléknout.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!

Vysněný kůň

18.7.2012
70%
Hra - Vysněný kůň
Video se načítá
Postarejte se o krásného koně v této graficky velice povedené hře. Nejdříve ho budete muset vyhřebelcovat a pak se můžete pustit do výběru sedla, uzdy i doplňků. Zkuste mu třeba zaplést ocas nebo dát do hřívy mašličku ;)

Barbie Goes Horse Riding

22.7.2013
79%
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding je oblékací hra, která vás zaujme hlavně v tom, že Barbie se chystá jezdit na koni. Ale jaké by to bylo ježdění bez správného účesu, oblečení a koně? Právě z těchto věcí si budete moci vybírat a připravit tak Barbie na její první jízdu.
Hra - Barbie and Ellie Graduation Day Prep
Video se načítá
Barbie and Ellie Graduation Day Prep je další hra, kde si ověříte svůj vkus na módu. Tentokrát se má Barbie zúčastnit promoci a potřebuje vybrat hezké šaty. Pomoz Barbie a vyber jí zajímavý outfit na tuto událost. Vybírat budeš účes, make-up, šaty a doplňky.
Hra - Slavnostní večeře s Justinem a Selenou
Video se načítá
Připravte stůl na slavnostní večeři pro V.I.P hosty jako je Selena Gomez nebo Justin Bieber. Budete si moct vybrat výzdobu, jednotlivé druhy jídla a nápojů a nakonec i samotné slavné hosty.
Hra - Monster High Clawdeen Wolf
Video se načítá
Udělejte opravdovou krasavici z kočičí ženy z Monster High. Vyberte jí super účes, ty nejvíc cool šaty a boty i pravé "kočičí" doplňky. Všechno je jen na Vás, tak si tuhle super oblíkačku pořádně užijte!

Crazy Dentist

11.8.2013
87%
Hra - Crazy Dentist
Video se načítá
Zkuste si jaké to je být zubařem celebrit. Ošetřovat budete hvězdy jako je Selena Gomez, Barbie nebo Draculaura. Každému musíte zuby vyčistit, odstranit povlak a kaz. Pokud je nějaký zub černý, musíte ho vytrhnout a nahradit novým a zdravým zoubkem. Následně můžete přidat nějakou ozdobu nebo zuby…

Titanik CZ

5.1.2013
65%
Hra - Titanik CZ
Video se načítá
Všichni kdo mají rádi seriál Futurama budou jistě nadšeni z této adventury, která Vás přenese přímo do seriálu. Můžete se těšit na dokonalou grafiku i český jazyk. A i když hra není moc náročná ani dlouhá, jistě pobaví :)

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Tudor Fashion

5.7.2013
90%
Hra - Tudor Fashion
Video se načítá
Máme tu pro vás oblíkačku, která vás zaručeně ohromí. Vyberte si ženu nebo muže a hurá na to. Upravte obličej, barvu očí, máte na výběr ze spousty starodávných účesů. Tato hra je opravdu velmi propracovaná a máte opravdu veliký výběr, který se vám bude zaručeně líbit. Tak na co ještě čekáte?…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.