Oblíbené hry

Design your Backpack

29.1.2013
88%
Hra - Design your Backpack
Video se načítá
Vyrobte si svůj vysněný školní batoh. Zvolte si barvy jaké by měl být a pak už jen vybírejte z množství nejrůznějších obrázků, nášivek, nápisů, odznaků, přívěsků a ozdob které byste na něm chtěly mít. Jako bonus si budete moct stejně udělat i poznámkový blok, takže je určitě na co se těšit :)

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.

Pony Makeover

12.5.2012
75%
Hra - Pony Makeover
Video se načítá
Vytvořte si podle své fantazie toho nejkrásnějšího poníka! Vyberte mu nejlepší hřívu, zvolte tvar a barvu očí, ozdobte ho krásnými doplňky a to vše v opravdu pestré paletě barev.

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.