Poslední hrané hry

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!
Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.

DoeoHra na skóreHra o medaile

13.9.2013
78%
Hra - Doeo
Video se načítá
Myslíte si, že máte dobrý postřeh a reakce? Tak si to můžete otestovat na této hře. Vaším úkolem bude vysbírat každé kolo nejméně 100 růžových Doeos, abyste mohli postoupit do dalšího levelu. Ovládá se pouze pohybem myši. Zvládnete je vysbírat všechny?

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

Pop A BalloonHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
75%
Hra - Pop A Balloon
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou a jednoduchou hru, ve které propichujete balónky. Musíte propíchnout jen ty zelené a nenechat žádný uniknout. Pokud propíchnete červený, nebudete moci nějakou dobu propichovat.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Angry Birds MahjongHra na skóreHra o medaile

21.11.2014
78%
Hra - Angry Birds Mahjong
Video se načítá
Zahrajte si parádní mahjong s tématikou Angry Birds. Čeká na vás mnoho obtížných kol a hlavně deseti minutový časový limit.

Chain ReactionHra na skóreHra o medaile

4.6.2014
72%
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které jde hlavně o řetězovou reakci co nejvíce molekul. Vždy si vyberete jednu molekulu, na kterou kliknete a počkáte, kolik reakcí se vám povede. Výsledek můžete následně uložit.

Merry Christmas - Hidden

17.12.2011
86%
Hra - Merry Christmas - Hidden
Video se načítá
Najděte v krásném vánočním obrázku všechny věci co do něj nepatří. V prvním levelu to budou jen pytlíky a hlavy Santa Clause, ale později to bude těžší. K tomu, abyste malinké obrázky odhalili, Vám bude pomáhat lupa. Ale pozor, když se spletete přijdete o body.

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

Galaxy Golf HD

3.6.2015
75%
Hra - Galaxy Golf HD
Video se načítá
Máme tu parádní golfovou pařbu, kterou budete hrát na planetách ve vesmíru. Vždy se musíte snažit dostat míček do jamky na co nejméně pokusů.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.