Poslední hrané hry

Age of War

19.9.2013
81%
Hra - Age of War
Video se načítá
Age of War je velmi vydařená hra, ve které si projdeš celou evolucí lidstva. Povolávej bojovníky, v každé době jiné, zabíjej nepřátele a pokus se mu zničit základnu. Za získané zkušenosti se posuneš do další doby. Začínáš v pravěku, končíš v budoucnosti. Pomoci ti také mohou zbraně, které umístíš na…
Hra - Strawberry Shortcake How a Garden Grows
Video se načítá
Pomozte mladé jahůdce posbírat každé ovoce, které uvidíte, aby si mohla upéct chutný koláč. Kromě toho můžete sbírat i kapky.
Hra - How To Train Your Dragon Swamp Accident
Video se načítá
Postarejte se o trojici zraněných výletníky a poskytněte každému patřičnou péči, aby se mohli pustit do jiné dračí poutě.

Farm Field Deco

12.8.2011
86%
Hra - Farm Field Deco
Video se načítá
Hrajete rádi různé farmářské hry? Tato hra nefunguje úplně na stejném principu. Zde jde totiž o to, že si zde můžete udělat vlastní rozestavení farmy. Na svou farmu můžete kromě zvířat přidávat také různé budovy, oplocení a samozřejmě rostliny. Výslednou dekoraci si potom můžete vytisknout.

Winx Club Bubbles

11.3.2012
85%
Hra - Winx Club Bubbles
Video se načítá
Osvoboďte co nejrychleji všechny krásné víly Winx z jejich zajetí v letících bublinách. Ale musíte být opravdu rychlé, aby Vám nezmizely a dát si velký pozor, abyste náhodou nevysvobodily i některou ze zlých víl. To by pro Vás hra skončila.

Awesome Pirates

10.1.2016
70%
Hra - Awesome Pirates
Video se načítá
Zvládnete zneškodnit všechny piráty v této logické hře? Snažte se zamířit a zlikvidovat všechny cíle.

Male Warrior Maker

9.10.2014
76%
Hra - Male Warrior Maker
Video se načítá
Oblečte si válečného hrdinu do krásného brnění a moderní oblečení. Kromě oblečení mu můžete změnit i obličej a účes.

Sue Gardening

3.5.2012
79%
Hra - Sue Gardening
Video se načítá
Pěstujte krásné květiny v zahradě malé Sue. Vyberte si místo, zasaďte rostlinku, zalévejte ji, odstraňujte plevel, hnojte... Prostě všechno, aby byla zahrada co nejdokonalejší.

Liquid Measure

21.3.2012
90%
Hra - Liquid Measure
Video se načítá
Liquid Measure je zdařilá logická hra, při které si dozajista pořádně potrápíte hlavu. Bude stát před vámi rad levelů, ve kterých musíte dopravit vodu do připravených zásobníků. Úloha se vám podaří splnit jen v případě, že nádoby správně umístíte a zapojíte vodovodní potrubí.

Kingdom RushNÁŠ TIP

17.5.2013
90%
Hra - Kingdom Rush
Video se načítá
V této skvělé strategii postavíte a potom budete bránit své království. Úkol to bude nesnadný, protože se Vás bude neustále snažit někdo dobýt. Orkové, skřítci a další potvůrky totiž nechtějí nic jiného než Vaše území. Stavte proto obranné věže, manipulujte s vojáky a využívejte nejrůznější…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.