Poslední hrané hry

King Pin BowlingHra na skóreHra o medaile

15.3.2012
71%
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Hrajete rádi bowling? V této skvělé hře si ho budete moct opravdu realisticky vyzkoušet. Koulí se napřáhnete tak, že myší kliknete na tlačítko GO a když stisknutí povolíte, kouli hodíte. Ale pozor, jde o to vystihnout správný okamžik hodu. Ten se zobrazuje u obrázku s panáčkem a čím blíže budete…

Goal KeeperHra na skóreHra o medaile

16.9.2014
72%
Hra - Goal Keeper
Video se načítá
Další skvělá hra na postřeh, ve které budete v roli brankáře chytat míče. Letí na vás však i cihly, které chytat rozhodně nesmíte. Za chycení cihly nebo nechycení míče ztratíte jeden život.

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Wake Up Calls. Vaším úkolem bude plachtit na listu a vždy vyskočit a střelit do kokonu. Tím probudíte motýla a dostanete body.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

The Flying PlatypusHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
72%
Hra - The Flying Platypus
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které budete mít za úkol vyletět se zvířátkem co nejvýše. Budete se muset na začátku trefit do nejlepšího startu, abyste turbo použili až v případě potřeby. Turbo doplňujete pojídáním jídla.

Ball LiftingHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
74%
Hra - Ball Lifting
Video se načítá
Ball Lifting je postřehová hra, ve které musíte mačkat šipky v momentě, kdy je v nich míč. S postupem se obtížnost hry zvyšuje a máte pouze omezený počet životů.

Future BuddyHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
86%
Hra - Future Buddy
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které musíte dostat panáčka do krabice. Hra obsahuje několik úrovní. Nasbírejte co nejvíce bodů.
Hra - My Little Pony Lyra Heartstring Dress Up
Video se načítá
Lyra potřebuje nové oblečení do školy proto jste tu vy, abyste jí s výběrem krásných šatů a doplňků pomohli. Příjemnou zábavu.

The Pizza Guy

24.4.2013
68%
Hra - The Pizza Guy
Video se načítá
Ve hře Pizza Guy budete mít za úkol rozvážet pizzu na kole po rozlehlém městě. Pokuste se rychle prokličkovat mezi auty a dovést pizzu zákazníkovi co nejrychleji. Čím dříve pizzu doručíte, tím vyšší spropitné dostanete.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.