Poslední hrané hry

Halloween Manga Maker

10.11.2014
78%
Hra - Halloween Manga Maker
Video se načítá
Připravte pár na Halloween oslavu a vyberte jim strašidelné kostýmy, aby se k sobě hodily. Vylekají návštěvníky oslavy?

Manga Lily

3.2.2014
91%
Hra - Manga Lily
Video se načítá
Lily je mladá dívka, která potřebuje pomoci s výběrem oblečení, které můžete všemožně dekorovat. Platí to i s doplňky a účesem.

3 Pandas in Japan

21.2.2015
85%
Hra - 3 Pandas in Japan
Video se načítá
V této logické adventuře budete mít za úkol pomoci třem pandám uprchnout ze zajetí v Japonsku. Aby se vám to podařilo, musíte vždy najít bezpečnou cestu a poradit si s mnoha překážkami a nástrahami. Důležitá bude i vzájemná spolupráce.

Mars MinerHra na skóreHra o medaile

2.5.2014
86%
Hra - Mars Miner
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete dolovat suroviny z hloubi země. K dispozici máte velké rypadlo, kterým můžete suroviny dolovat. Rypadlo můžete navíc za získané peníze ze surovin, dále vylepšovat.

Angry Gran Run Halloween

11.10.2014
85%
Hra - Angry Gran Run Halloween
Video se načítá
Zahrajte si další díl, tentokrát je halloween a naštvaná babička se opět vydává do ulic. Dejte výrostkům přes čuňu, sbírejte mince, písmena a vyhýbejte se všem překážkám.

ABC JumpersHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
76%
Hra - ABC Jumpers
Video se načítá
Další skvělá hra, díky které se můžete i něco přiučit. Vaším úkolem bude mačkat stejná písmenka na klávesnici, jaká mají panáčci nad hlavičkou. Když to nestihnete včas, panáček spadne na zem. Můžete využít i bonusu, který přidá všem panáčkům padák.

Billie Eilish Makeover

15.4.2020
87%
Hra - Billie Eilish Makeover
Oblékni si slavnou zpěvačku Billie Eilish. Nejdříve jí udělej pěkný make-up a následně jí vhodně oblékni. Hru ovládáš myší.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Elite Base JumpingHra na skóreHra o medaile

26.7.2014
75%
Hra - Elite Base Jumping
Video se načítá
Máme tu velmi zábavnou hru, ve které budete potřebovat notnou dávku postřehu. Vaším úkolem je soupeřit s ostatními kuličkami o to, kdo dopadne na zem jako poslední. Těsně před dopadem musíte otevřít padák a snažit se nedopadnout tvrdě.

Tin Tin the Difference

3.5.2012
60%
Hra - Tin Tin the Difference
Video se načítá
Tin Tin a jeho dobrodružství v novém filmu si můžete připomenout v bezvadné logické hře, která prověří Váš postřeh a vnímavost. V obrázcích (nebo spíš fotkách) z tohoto filmu budete totiž hledat vždycky osm rozdílů. Když se Vám to v časovém limitu povede, postoupíte do dalšího levelu, k dalšímu…

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Ball HuntHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
70%
Hra - Ball Hunt
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru, ve které budete potřebovat slušnou dávku postřehu. Vaším úkolem totiž bude najít kuličku, která se schová do kalíšku a následně zamíchá. Dávejte si pozor, protože máte omezený počet pokusů.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Blueprint 3D - HardHra na skóreHra o medaile

6.7.2014
80%
Hra - Blueprint 3D - Hard
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, která prověří vaši představivost. Ve hře Blueprint budete otáčet obrázky tak, aby daly jednotný objekt. Hra obsahuje 65 obrázků s objekty.

Flippin' DeadHra na skóreHra o medaile

1.1.2013
83%
Hra - Flippin' Dead
Video se načítá
Hra Flippin 'Dead vás přenese do světa plného zombie, ve kterém přežít nebude vůbec jednoduché. S hlavním hrdinou se musíte vyhýbat útoku všech zombie a sbírat při tom vzácné truhly, které vám dají nějakou vlastnost nebo vám umožní zombie zničit.

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Barbie Fun PatinHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
73%
Hra - Barbie Fun Patin
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru s Barbie v hlavní roli! Tentokrát si Barbie vyjela na brusle, ovšem na cestě je mnoho překážek, které budete muset překonat. Pokuste se urazit co největší vzdálenost.

WinterHra na skóreHra o medaile

24.9.2014
70%
Hra - Winter
Video se načítá
Winter je parádní hra, ve které budete chytat zmrzlé žaludy. Žaludy padají z roury, která se pohybuje, takže je musíte chytat. Dávejte si však pozor na postavičku, která hází sněhové koule. Pokud vás trefí, přijdete o 5 žaludů. Dávejte si také pozor na čas.

CombopopHra na skóreHra o medaile

4.12.2014
70%
Hra - Combopop
Video se načítá
Máme tu další hru, kde budete mít za úkol odstranit co nejvíce kuliček to půjde. Spojovat můžete vždy nejméně 3 stejně barevné kuličky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.