Poslední hrané hry

Hobbit Scene Maker

7.8.2013
95%
Hra - Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Výborná hra, která potěší každou z vás! Než začnete, tak si vyberte postavu ženy nebo muže v levé spodní části okna. Potom se s chutí pusťte do svého díla. Tato hra je opravdu velmi propracovaná. Ze začátku vyberte barvu postavy a vlasů, tvar hlavy a obočí. Potom se pusťte do účesů, které jste ještě…

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?
Hra - Lord of the Rings and Hobbit Scene Maker
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Obleč si elfa či elfku, trpaslíka či trpaslici, hobita či hobitku, čaroděje či čarodějku anebo obyčejné lidi. Na výběr máš z mnoha druhů fantasy oblečení, stejně tak jako doplňků. To vše v rozmanitých barvách a vzorech.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Fairway Solitaire

6.3.2012
85%
Hra - Fairway Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si skvělé karty typu solitaire, ve kterých budete mít za úkol skládat na sebe karty vždy o jedno vyšší nebo nižší hodnoty (na dámu jen krále nebo kluka) a zbavit se tak co nejvíce karet. U hry určitě potěší její krásná grafika a zasazení do golfového prostředí.

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Draculaura Fangtastic MakeoverNÁŠ TIP

9.12.2014
97%
Hra - Draculaura Fangtastic Makeover
Video se načítá
Staňte se na okamžik šikovnou maskérkou a módním poradcem. Vaše první zákaznice bude krásná studentka z vašeho oblíbeného seriálu Monster High. Změňte jí účes, kompletně celý vzhled a dejte jí i něco hezkého na sebe. Samozřejmostí budou i módní doplňky, které nesmí chybět.

Extreme MakeoverNÁŠ TIP

17.8.2014
98%
Hra - Extreme Makeover
Video se načítá
Extrémní proměna potřebuje i extrémní procedury, které v této hře rozhodně najdete. Aby byla tato slečna skutečně krásná, potřebuje několik z nich. Mezi nimi je například kadeřnický salon, zubní ambulance, lázně, správný výběr make-upu oblečení a mnoho jiného. Pomozte jí s přeměnou ze ošklivého…

123Go! Motorcycle RacingHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
72%
Hra - 123Go! Motorcycle Racing
Video se načítá
Zahrajte si super závodní hru na motorkách! Vaším úkolem bude předjet co nejvíce závodníků v omezeném časovém limitu. Ten můžete prodloužit, když projedete časovou bránou.

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

SD-PongHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
73%
Hra - SD-Pong
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou postřehovku na styl ping-pongu. Vždy, když odrazíte míček, tak dostanete 10 bodů. Pokud se vám podaří prostřelit obranu soupeře, dostanete bodů 100!

Mars MinerHra na skóreHra o medaile

2.5.2014
86%
Hra - Mars Miner
Video se načítá
Máme tu skvělou hru, ve které budete dolovat suroviny z hloubi země. K dispozici máte velké rypadlo, kterým můžete suroviny dolovat. Rypadlo můžete navíc za získané peníze ze surovin, dále vylepšovat.

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Blueprint 3D - HardHra na skóreHra o medaile

6.7.2014
80%
Hra - Blueprint 3D - Hard
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, která prověří vaši představivost. Ve hře Blueprint budete otáčet obrázky tak, aby daly jednotný objekt. Hra obsahuje 65 obrázků s objekty.

Disco BowlingHra na skóreHra o medaile

3.8.2012
79%
Hra - Disco Bowling
Video se načítá
Nejen pro všechny milovníky bowlingu je tady bezvadná hra, kterou si díky stylovému prostředí i super grafice určitě užijete. Odhadněte správně směr hodu i sílu nápřahu a sražte co nejvíce kuželek.

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.