Poslední hrané hry

Orange Gravity 2Hra na skóreHra o medaile

25.1.2013
83%
Hra - Orange Gravity 2
Video se načítá
Logická hra, která je druhým pokračováním oranžového čtverečku, který sbírá žlutá jablíčka. Čtvereček je připevněn na laně, které musíte vždy přeříznout tak, abyste posbírali všechny prvky.

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Bubbly BubbleHra na skóreHra o medaile

30.12.2014
76%
Hra - Bubbly Bubble
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které budete prolétávat s bublinou mezi branami. Je to klasická flappy pařba, takže musíte bublinu vyrovnávat tak, aby se nedotkla žádného objektu.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
Match and Remove Level Pack je logická hra, jejímž cílem je vyčistit hrací plochu od všech herních prvků. Prvky lze odstranit jednoduchým kliknutí. V každém kole však máte jen určitý počet kliknutí, takže prvky stejných barev musíte vhodně spojit, aby vám tento limit stačil k dokončení levelu.

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Battle CaveHra na skóreHra o medaile

4.6.2014
76%
Hra - Battle Cave
Video se načítá
Moc bojových her pro slečny není, tahle však neublíží. Ve hře Battle Cave budete udatným rytířem, který se musí probít skrz monstra až do cíle. Po cestě budete sbírat mince a životy. Narazíte však i na chlapce, princezny či dívky na létajícím obláčku, kteří vám dají zvláštní bonus.

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Hello Kitty MahjongHra na skóreHra o medaile

6.10.2014
76%
Hra - Hello Kitty Mahjong
Video se načítá
Jednoduchá hra, ve které budete z pyramidy odebírat vždy dvě stejné kostky. Na výběr máte 3 typy pyramid, které mají rozdílný počet kostek. Pokud se zaseknete, můžete 3x zamíchat rozložení kostek.

Vintage CarbonHra na skóreHra o medaile

17.9.2014
76%
Hra - Vintage Carbon
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s auty! Vaším úkolem bude ukrást vybrané auto. Jakmile si vyberete auto, tak musíte projít několika levely. Na výběr máte celkem 3 auta a nenechte se chytit!

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

DoeoHra na skóreHra o medaile

13.9.2013
78%
Hra - Doeo
Video se načítá
Myslíte si, že máte dobrý postřeh a reakce? Tak si to můžete otestovat na této hře. Vaším úkolem bude vysbírat každé kolo nejméně 100 růžových Doeos, abyste mohli postoupit do dalšího levelu. Ovládá se pouze pohybem myši. Zvládnete je vysbírat všechny?
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

Top BasketballHra na skóreHra o medaile

16.2.2014
83%
Hra - Top Basketball
Video se načítá
Cílem hry Top Basketball je v omezeném časovém limitu nastřílet co nejvíce košů a tak získat vysoké skóre. I když se vám hře zobrazuje směr, kterým míč poletí, trefit koš není vždy zrovna nejlehčí. Navíc před každým hodem změní míč svou polohu.

All Star Skate ParkHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
78%
Hra - All Star Skate Park
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, kde se budete na skateboardu prohánět po U rampě. Vyberete si jednu ze dvou postaviček a následně se budete snažit získat nejvyšší počet bodů. Hra má 3 kola, která jsou časově omezena.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.