Poslední hrané hry

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

The ElevatorHra na skóreHra o medaile

5.7.2014
70%
Hra - The Elevator
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru s názvem The Elevator. V této hře budete muset vozit lidi ve výtahu z patra do patra. Pater je ve hře 30. Nenechte lidi čekat, jinak prohrajete.
Hra - Basketball Championship 2012
Video se načítá
Máme tu parádní basketbalovou hru, ve které se budete snažit trefit míč na koš. V cestě máte však několik překážek, které budete muset překonat. Dávejte si pozor na restart, protože přijdete o body.

Jumper 3Hra na skóreHra o medaile

3.6.2014
72%
Hra - Jumper 3
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Jumper 3, která je na skóre! Vaším úkolem bude udržet panáčka na plošinách a nespadnout. Můžete získat i extra body za to, když budete skákat přes hlavu uprostřed. Dávejte si pozor na černé mraky!

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.

Fly Me To The MoonHra na skóreHra o medaile

17.7.2014
75%
Hra - Fly Me To The Moon
Video se načítá
Fly Me To The Moon je zábavná hra, ve které se budete snažit dostat k měsíci a zabodnout do něj vlajku. Směrem k měsíci se pohybujete tak, že se odrážíte od otáčecích kol. Tím však také dáváte do pohybu bránu, která je před měsícem.

Házení vlaštovkyHra na skóreHra o medaile

15.9.2016
74%
Hra - Házení vlaštovky
Video se načítá
V této hře se budete snažit hodit vlaštovku co nejdále to půjde. Pokuste se vlaštovku hodit tak, aby proletěla oknem a doletěla tak co nejdále.

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

Fruit ImplosionHra na skóreHra o medaile

10.11.2014
72%
Hra - Fruit Implosion
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru, tentokrát se třemi druhy ovoce. Vaším úkolem bude odbourávat stejné ovoce. Vždy musí být minimálně dvě pro odbourání a tři pro získání bodů. Čím více ovoce odbouráte najednou, tím více dostanete bodů.

Angry Gran TossHra na skóreHra o medaile

4.9.2014
75%
Hra - Angry Gran Toss
Video se načítá
Podaří se vám odpálit bábu co nejdále? Během letu sbíráte mnoho bonusů, ze kterých můžete následně získat peníze. Navíc můžete bábu podpořit střelbou. Následně můžete v obchodě nakoupit mnoho vylepšení, abyste doletěli co nejdále.

Cat God vs Sun King 2Hra na skóreHra o medaile

3.4.2013
80%
Hra - Cat God vs Sun King 2
Video se načítá
Skvělá hra, ve které si můžete zahrát na boha! Vaší postavou boha je sice kočka, ale to je podle Egypťanů božské zvíře, tak proč ne. Se svojí kočkou se musíte snažit zabít co nejvíce dělníků, kteří se snaží dostavět chrám nebo jinou stavbu. Dávejte si však pozor, mají i ochranku, která po Vás může…

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.

Diamond MineHra na skóreHra o medaile

5.8.2013
65%
Hra - Diamond Mine
Video se načítá
Hra Diamond Mine je postřehovka, ve které si bude moct otestovat svůj postřeh a reakce. Cílem této hry je spojovat diamanty stejné barvy. Hra je na pohled jednoduchá, ale občas se vám může i stát, že vám dojdou možnosti a hra skončí. Podaří se vám jich spojit co nejvíce?

Mahjong Titans

10.1.2013
72%
Hra - Mahjong Titans
Video se načítá
Další výborná hra z rodiny mahjong je tady. Spojte dvojice kamenů se stejnými symboly a odstraňte je tak. Důležité ale je, aby kameny byly "volné" - žádné další kameny na nich z větší části neležely nebo je neobklopovaly.

Pop A BalloonHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
75%
Hra - Pop A Balloon
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou a jednoduchou hru, ve které propichujete balónky. Musíte propíchnout jen ty zelené a nenechat žádný uniknout. Pokud propíchnete červený, nebudete moci nějakou dobu propichovat.

Super Jumping CavemanHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
74%
Hra - Super Jumping Caveman
Video se načítá
Super Jumping Caveman je zábavná hra, ve které utíkáte s neandrtálcem a snažíte se posbírat co nejvíce mincí. Každá mince má jinou hodnotu.

King Pin BowlingHra na skóreHra o medaile

15.3.2012
71%
Hra - King Pin Bowling
Video se načítá
Hrajete rádi bowling? V této skvělé hře si ho budete moct opravdu realisticky vyzkoušet. Koulí se napřáhnete tak, že myší kliknete na tlačítko GO a když stisknutí povolíte, kouli hodíte. Ale pozor, jde o to vystihnout správný okamžik hodu. Ten se zobrazuje u obrázku s panáčkem a čím blíže budete…
Hra - Green Room Hidden Objects
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete hledat objekty schované po místnosti. Vždy máte zobrazeno, jaký předmět máte najít. Dávejte si pozor, máte omezený čas.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.