Oblíbené hry

Superhero Slacking

31.10.2014
78%
Hra - Superhero Slacking
Video se načítá
Sara je ve skutečnosti superhrdinka, která hájí město před zločinci. Problém je v tom, že měla doma navařit, najít sušenky a obletět celé město. Vaším úkolem je nejen splnit tyto činnosti, ale zároveň dávat pozor na zloděje, který se chystá vykrást banku.

Prison Bus Driver

4.4.2013
70%
Hra - Prison Bus Driver
Video se načítá
Zábavná hra, ve které musíte převézt zločince z vězení na policejní stanici. Po cestě na Vás však číhá mnoho banditů, kteří by chtěli vězně osvobodit. Musíte tak stále vylepšovat autobus, aby vydržel všechny útoky.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Papa's CupcakeriaNÁŠ TIP

9.8.2013
90%
Hra - Papa's Cupcakeria
Video se načítá
Máme tu další díl skvělých her Papa’s!! Tentokrát se budete starat o zákazníky v nové dortíkárně! Tvoři zdě budete chutné a sladké dortíky, s mnoha druhy těsta, polev, ovoce nebo sladkostí. Vždy přijmete objednávku, upečete dortík a nazdobíte podle zákazníkových představ.

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Horse Jumping 2

17.11.2013
77%
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
V této hře budete pečovat o vašeho vlastního koně. Stačí pouze vyplnit jméno, vybrat si barvu koně a obtížnost. Napřed začnete jednoduchými skoky přes překážky, budete jich muset zdolat aspoň 40 a doběhnout do cíle. Potom se můžete těšit na pečování o vašeho kamaráda. Pěkně mu vydrbejte hřbet,…

Školní vtipálek

25.9.2012
86%
Hra - Školní vtipálek
Video se načítá
Baví Vás dělat ve škole nejrůznější žertíky a nepříjemné schválnosti spolužákům? Hlavního hrdinu této postřehové hry určitě ano. Pomozte mu, aby mohl své nemilé plánu uskutečnit a nezahlédla ho paní učitelka.

Pageant Queen

5.7.2013
60%
Hra - Pageant Queen
Video se načítá
V této krátké oblíkačce si zvolte své tři favoritky. Oblečte je, nasaďte jim šperky a pak je rozházejte na stupínek vítězů, podle toho, která je podle vás nejkrásnější. Dejte jim korunky a odznáček s umístěním a pak se můžete podívat jak na vyhlášení.

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…

Můj super přítel

15.7.2012
77%
Hra - Můj super přítel
Video se načítá
Proti krásné slečně se jednoho dne všechno spyklo. Ulomil se jí podpatek a teď ji navíc ohrožuje chlapík v parku. Ale nic není ztraceno. Vzpomněla si, že může zavolat z kouzelného telefonu a přispěchá její super přítel. Jenomže záleží na čísle, které vytočí. Pomůžete jí? Zvolte kombinaci čísel a…
Hra - Baby Barbie Pets Beauty Pageant
Video se načítá
Každá princezna vlastní jedno zvieratko. Vašou úlohou je, aby ste si jedno z nich vybrali a podázali sa o neho postarať. Musíte ho umyť, vysušiť a nakoniec ozdobiť doplnkami. Príjemnú zábavu.

Violletta Makeover

20.5.2014
77%
Hra - Violletta Makeover
Video se načítá
Připravte Volettu do školy a pomozte jí s výběrem make-upu a oblečení, aby vypadala sexy.

The Proposal

1.8.2013
84%
Hra - The Proposal
Video se načítá
The Proposal je adventura, ve které hrajete za chlapíka, který chce večer požádat svojí dívku o ruku. Jenže dívka záhadně zmizí a vy se jí musíte vydat hledat. Navazujte kontakt s místními, sbírejte předměty a ve správnou chvíli je použijte. Pomůžete tomuto mladíkovi najít jeho lásku, kterou si chce…

Tessa's New Home

9.9.2014
68%
Hra - Tessa's New Home
Video se načítá
Vybavte pěkným nábytkem Tessin nový dům. kromě nábytku máte k dispozici doplňky a domácí zvířátka.

Hamster Hotel

5.5.2013
79%
Hra - Hamster Hotel
Video se načítá
Ověřte si, jak jste rychlí a pozorní! Máme tu zábavnou obsluhovací hru Hamster Hotel. Ponořte se do křeččího hotelu, který je narvaný až k prasknutí zákazníky, obslužte každého, ukliďte vše, aby se zákazníci cítili co nejlépe. Můžete potom vylepšovat hotel za utržené peníze. Tak směle do toho!
Hra - Laboratoř Taťky šmouly
Video se načítá
Taťka Šmoula tě pozval do své laboratoře. Na zem pohodí několik předmětů, nechá tě chvilku podívat se a pak zhasne a jeden předmět přidá. Z nabídky dole máš pak kliknout na ten, který přibyl. Podaří se ti získat všech deset bodů?

Air Hockey

4.12.2013
90%
Hra - Air Hockey
Video se načítá
Baví vás stolní hokej? Zahrajte si ho ve hře Air Hockey, vaším úkolem bude nastřílet sedm branek a porazit tak soupeře. Pokud se vám podaří vyhrát, postoupíte do dalšího kola. Ale má to jeden háček, každým kolem je soupeř vychytralejší a tím budou vaše šance na výhru menší. Dokážete projít všechny…

Pig Race

22.12.2013
77%
Hra - Pig Race
Video se načítá
V této hře hrajete za prasečího závodníka. Vaším úkolem bude sbírat žaludy nejlépe hned po sobě. Sbírejte srdíčka za každou cenu, budou se později hodit. Vyhýbejte se překážkám a dorazte až do cíle. Podaří se vám nahrát to nejlepší skóre?

Sports Academy

20.11.2013
82%
Hra - Sports Academy
Video se načítá
Ve hře Sports Academy se stanete účastnicí sportovní akademie, kde budete soutěžit proti ostatních dívkám v disciplínách, jako je běh přes překážky či plavání. Abyste se mohly stát vítězkou musíte se dobře umístit ve většině disciplín, protože za každou získáváte body.

Bumperball

11.4.2012
80%
Hra - Bumperball
Video se načítá
V této skvělé oddechovka si můžete změřit své síly s kamarádem a zjistit, kdo z vás střelí více gólů. Jezdit budete na malých autíčkách, které ovládat je skutečné umění.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.