Oblíbené hry

Hospital Frenzy 3

12.4.2014
81%
Hra - Hospital Frenzy 3
Video se načítá
Jak funguje skutečná nemocnice se můžete přesvědčit ve hře Hospital Frenzy 3. Je nutné abyste včas přijali pacienta a také jej převeleli na specializované pracoviště. Dokážete pomoci všem raněným.

Beauty Studio

19.8.2013
89%
Hra - Beauty Studio
Video se načítá
Máš pod palcem salón krásy a jsi na něj úplně sama. Myslíš, že se ti povede obsloužit to velké množství zákaznic, abys splnila limit, který máš v každém kole? Čeká tě make-up, kadeřnictví a péče o pleť. Za body budeš moci kupovat další věci do studia, které by ti mohly pomoci.

Sušení prádla

23.8.2013
85%
Hra - Sušení prádla
Video se načítá
Nikoho jistě příliš nebaví věšení prádla, proto slečně v této hře musíte s touto docela nepřijemnou činností pomoci. Kolik triček, riflí nebo sukní dokážete v časovém limitu pověsit a usušit.

How Do I Look?

9.9.2013
72%
Hra - How Do I Look?
Video se načítá
How Do I Look? Nebo jak budu vypadat? Je zábavná hra pro dívky, kde nebudete mít času na přemýšlení, co s čím ladí, ale prostě bude výběr sestávat z náhody. Ve hře najdete 3 okénka, v nichž uvidíte, jak se pohybují různé účesy, oči, nos, šaty a doplňky. Vaším úkolem je hru zastavit v náhodném…

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Match Match Date

26.8.2013
89%
Hra - Match Match Date
Video se načítá
Jak by podle vás mělo vypadat a probíhat ideální romantické rande. Scénu z takovéto schůzky můžete vytvořit podle vlastní fantazie v této super hře. Nejdřív zvolíte pro zamilovaný pár jména, potom barvu vlasů, oblečení a všeho ostatního. Pak se pusťte do úpravy samotné scény.

Classic Pacman

17.9.2013
80%
Hra - Classic Pacman
Video se načítá
Hra Pacman je sice stará, ale právě o to lepší. Zahraj si tuhle klasiku a se žlutým Pacmanem se vydej jíst kuličky a utíkat duchům v zapeklitém bludišti. Aby ses dostala do dalšího kola, musíš sníst úplně všechny. Kolik se ti povede získat bodů?

Easter Egg Slacking 2014

27.4.2014
84%
Hra - Easter Egg Slacking 2014
Video se načítá
I Sarah slaví Velikonoce ačkoliv netradičním způsobem a to žertíky . Pomozte jí sníst čokoládové dobroty , chytat vajíčka aleboich hledat. Příjemnou zábavu .

Naughty Boy

20.4.2014
76%
Hra - Naughty Boy
Video se načítá
Tento zlobivý chlapec si opravdu užívá, když dělá to, co nemá. Pomozte mu tedy provádět další a další lumpárny! Zjistěte, kdy máte přestat a nenechte se přistihnout.

Flower Store Slacking

24.3.2014
83%
Hra - Flower Store Slacking
Video se načítá
Sarah pracuje v kvetinártstve, kde je jejím úkolem zalévat květiny. Tato práce ji však nebaví natolik, aby jí v práci ubíhal čas rychleji. Proto se rozhodla, že se zabaví jinak. Pomozte jí i vy a dávejte si pozor na její šéfku.

Elsa Clean Room

6.5.2014
72%
Hra - Elsa Clean Room
Video se načítá
I slavné pohádkové postavy se musejí postarat o pořádek. Elsa potřebuje pomoci s úklidem jejího domu. Odpadky hoďte do koše a všechny převržené věci srovnejte. Dokážete uklidit celý dům?

Fairy Tale Slacking

14.9.2013
86%
Hra - Fairy Tale Slacking
Video se načítá
Vydej se do pohádkové říše za princeznou, která se nudí a chce pořád něco dělat, aniž by ji při tom viděla zlá čarodějnice. Čekají na tebe úkoly jako jezení perníkové chaloupky, zpívání s ptáčky, stavění domečku třem prasátkům nebo třeba spouštění dlouhých blonďatých vlasů dolů z věže.

Vet Slacking

27.10.2013
84%
Hra - Vet Slacking
Video se načítá
Sára je se svými zvířátky u veterináře, ale ten je příliš zaneprázdněný a ona se nudí. Myslíš, že se ti povede vyvést spoustu lumpáren, aniž by tě veterinář viděl? Budeš vybírat kočce klíšťata, házet si balónem s pejskem, česat si vlasy, psát smsku, poslouchat bití srdce zvířátkům a další věci.

Caffe Waitress

13.4.2012
73%
Hra - Caffe Waitress
Video se načítá
Staňte se na chvíli obsluhou v kavárně. Přijímejte objednávky svých zákazníků na jídlo i pití, vše správně a rychle vyřiďte a nezapomeňte na úklid stolů. S přibývajícími zákazníky to ale nebude tak jednoduché, protože budete muset spolupracovat i s kuchařem a tomu příprava jídla nějakou dobu potrvá.

Candy Fabric

27.5.2014
80%
Hra - Candy Fabric
Video se načítá
Vyráběj zmrzlinu na přání! Je důležité vybrat správný kornoutek, příchuť zmrzliny i obal na zmrzlinu. Na přípravu máš v každém kole opravdu málo času, takže se musíš ohánět.

Pizza City

25.8.2013
79%
Hra - Pizza City
Video se načítá
V této hře budete rozvážet pizzu autem pro jednu restauraci, kde pracujete. Přijměte objednávky a hurá na to! Buďte vždy včas a hlavně dávejte pozor, ať nikoho nepřejedete nebo do někoho nenarazíte. Jakmile rozvezete všechny pizzy, tak se vraťte do restaurace a přijměte další objednávky, za utržené…

Barber Shop Styler

13.8.2013
86%
Hra - Barber Shop Styler
Video se načítá
Zahraj si na kadeřnici. Nejdříve zákaznici umyj hlavu, poté ji vysuš fénem a nakonec ostříhej, aby měla nějaký zajímavý účes. Podle tvé úspěšnosti dostáváš body, za které si můžeš koupit barvy na vlasy nebo různé oblečení pro tvé zákaznice.

Cocktail Girl

8.7.2013
70%
Hra - Cocktail Girl
Video se načítá
Vžijte se do role barmanky v klubu. Vaším úkolem bude obsluhovat zákazníky a míchat nápoje. Ze začátku je hra jednoduchá, ale jakmile za vydělané peníze nakoupíte další nápoje tak si musíte dávat pozor, abyste si nespletli nápoje nebo skleničky. Buďte pozorní, rychlí a budete mít větší dýška. Tak…

Cinema Rush

22.2.2013
91%
Hra - Cinema Rush
Video se načítá
Cinema Rush je moc povedená obsluhovací hra, ve které se budete prodávat v předsálí kina všechny oblíbené pochoutky jako je popkorn, hot dogy nebo limonády. Musíte být ale opravdu rychlí a svou práci si dobře naplánovat, protože film brzo začne a zákazníci tak docela pospíchají. Navíc je Vašim…

Hot BBQ Party

15.12.2012
87%
Hra - Hot BBQ Party
Video se načítá
V této rychlé obsluhovací hře se stanete zaměstnancem zvlášního bufetu, který nabízí samé smažené dobroty. Od sekané, až po celé ryby. Vždy musíte svým zákazníkům opéct přesně to, co budou chtít. Důležité je, abyste věc dopekly ale nespálily. Za dobře připravené jídlo dostanete i dobře zaplaceno.…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.