Oblíbené hry

My Sweet Roommate

2.2.2014
65%
Hra - My Sweet Roommate
Video se načítá
V této hře musíte napřed vyplnit kvíz, který vám potom vygeneruje vaší spolubydlící na kolejích. Vybírejte, podle toho, co máte nejradši. Jakmile se skončíte test tak si můžete vybavait váš vysokoškolský pokoj.

The Pizza Guy

24.4.2013
68%
Hra - The Pizza Guy
Video se načítá
Ve hře Pizza Guy budete mít za úkol rozvážet pizzu na kole po rozlehlém městě. Pokuste se rychle prokličkovat mezi auty a dovést pizzu zákazníkovi co nejrychleji. Čím dříve pizzu doručíte, tím vyšší spropitné dostanete.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Magazine Styler

25.7.2013
84%
Hra - Magazine Styler
Video se načítá
Magazine Style je perfektní hra pro všechny dívky, které se zajímají o módu. Ve hře si totiž můžete vytvořit vlastní módní časopis. Na výběr budete mít různé pozadí, rámečky, obrázky lidí a ještě mnohem více. Ukažte svou kreativitu a vytvořte ten nejkrásnější časopis o módě.

Beauty resort

23.5.2011
68%
Hra - Beauty resort
Video se načítá
V této hře se z vás stane majitelka wellnes centra. Vaším úkolem je starat se o zákazníky a co nejrychleji jim poskytovat služby. Pokud se vám bude dařit, můžete ve vyšších levelech získat lepší vybavení a také více zákazníků.

Space Artist

12.6.2014
70%
Hra - Space Artist
Video se načítá
Ve hře Space Artist získáš přehled o pohybu vesmírných těles. Můžeš si nasimulovat situace, které Tě zajímají. Třeba Ti pomůže hra s pochopením pohybu vesmírných těles.
Hra - Monster High Real Makeover
Video se načítá
Také si myslíš, že her s Monster High není nikdy dost? Tady máš další - makeover s jednou ze studentek. Co uděláš s časem stráveným v koupelně?
Hra - Frankie Stein Real Makeover
Video se načítá
Frankie Stein, kterou můžeš znát z Monster High, se rozhodla pro velký makeover. Sama to ale nezvládne, a tak jí musíš pomoct ty.
Hra - Hannah Montana double life
Video se načítá
Hannah Montana se rozhodla, že bude žít dvojí. Už nechce být dál slavná před jejími spolužáky, ale fotografovat se musí. Pomozte jí se zvládnutím této situace ve škole. Pokud uvidíte spolužáka, skryjte se klávesou Z, pro pózování před fotografy potom zmáčkněte X. Pro ukrytí před všemi sbírejte…

Violetta At The Dentist

19.5.2014
78%
Hra - Violetta At The Dentist
Video se načítá
Violetta se nestaralo poctivě o své zuby a proto to i tak dopadlo. Aby mohla opět účinkovat potřebuje zuby vyčistit a vytrhat ty, které jsou zkažené. Pomůžete jí?
Hra - Elsa Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Vytvoř Else z filmu Ledové království co nejpěknější účes. K dispozici máš spoustu nástrojů jako nůžky, barvy na vlasy, kulmu, žehličku na vlasy a podobně. Je jen na tobě, jak bude Elsa vypadat!

Frozen Makeup

8.4.2014
73%
Hra - Frozen Makeup
Video se načítá
Vyberte ledové princezně krásný make-up, doplňky a šaty, které by jí nejvíce slušely.

Monster Skin Problem

11.6.2014
82%
Hra - Monster Skin Problem
Video se načítá
Z času na čas mají problémy se svou pletí i postavy z Monster High. Postarejte se o ni a vraťte jí krásnou pleť.

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

Clawdeen at the Doctor

23.3.2014
67%
Hra - Clawdeen at the Doctor
Video se načítá
Clawdeen náhle onemocněla a proto potřebuje vaši první pomoc. Nejen že jí budete muset vyčistit pleť, ale i vybrat střep z čela. Dokážete ji uzdravit?

Oggy Moshi

15.1.2014
60%
Hra - Oggy Moshi
Video se načítá
Říká vám něco seriál Oggy a Škodíci? Pokud ano tak víte, že jde kocoura a malé hmyzí nezbedy, kteří mu dělají nepříjemnosti. Jenže v této hře se budete pouze starat o Oggyho a jeho přání. Klikejte na jeho přání a sledujte, co dělá. Podaří se vám z něho udělat toho nejspokojenějšího kocoura?

Draculaura First Aid

21.4.2014
68%
Hra - Draculaura First Aid
Video se načítá
Draculaura se nešťastne poranila a nyní potřebuje vaši pomoc s ošetřením. Poskytněte jí ji, aby byla opět šťastná a zdravá?

Cure Toms Ears

18.5.2014
84%
Hra - Cure Toms Ears
Video se načítá
Kocour Tom nutně potřebuje ušního lékaře, má spoustu bakterií a špíny, která mu dělá v uchu neplechu. Dokážeš mu pomoci?
Hra - Talking Tom At The Doctor
Video se načítá
Mluvící kocour Tom se zranil a potřebuje vaší pomoc! Musíte ho ošetřit, aby mu bylo lépe. Vytahejte mu třísku z těla, zchlaďte bouli a další. Dávejte pozor, aby ho to moc nebolelo.

Laundry Girl

27.11.2013
76%
Hra - Laundry Girl
Video se načítá
Máte rádi domácí práce? Tak v tom případě byste si neměli nechat ujít hru Laundry Girl, kde bude vaším úkolem věci vyprat, vyvěsit, vyžehlit a nakonec poschovávat do skříně. Zahrajte si i vy tuto hru, ve které si ověříte, jaká jste hospodyňka.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.