Oblíbené hry

Lizas Sports Shoppe

26.4.2014
73%
Hra - Lizas Sports Shoppe
Video se načítá
Práce v obchodě se sportovním zbožím není úplně jednoduchá. Musíte se věnovat všem zákazníkům a také obchod postupem času vylepšovat. Je to velmi důležité, protože jinak se nepodaří uspokojit všechny klienty, kteří do obchodu přijdou.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Pet Shop

27.8.2013
89%
Hra - Pet Shop
Video se načítá
Teena si otevřela obchod se zvířaty, protože má ráda zvířátka, ale s prodejem nemá mnoho zkušeností. Pomůžete jí s obsluhou zákazníků a samotným prodejem zvířat a doplňků k nim? Kromě toho budete mít na starosti i koupi zvířátek pokud se vyprodají.

Frizzle Fraz 4

7.4.2014
76%
Hra - Frizzle Fraz 4
Video se načítá
Skákačka Frizzle Fraz má už čtvrtý díl! Budeš pomáhat chlupatému stvoření, aby se v pořádku dostalo do dalšího kola. Cestou musíš osvobodit malé příšerky, které jsou zamrzlé v ledu. Vyhni se ale zlým nepřátelům i všem nebezpečným překážkám!

Swordless Ninja

16.5.2012
75%
Hra - Swordless Ninja
Video se načítá
V skákačce Swordless Ninja se s malým ninjou vydáte na dobrodružnou cestu plnou různých překážek a nebezpečí. Procházejte záludnými levely, ničte nepřátele, sbírejte mince a bonusy a dostaňte se úspěšně až do konce.

Kit and the Octopod

10.3.2012
85%
Hra - Kit and the Octopod
Video se načítá
Kit and the Octopod je super bojová hra, ve které se s těmito hrdiny vydáte na dobrodružnou cestu plnou nečekaných nástrah a záludných nepřátel. Hra vás jistě potěší svojí bezchybnou grafikou a dobrou hratelností.

Hair Styling

3.10.2013
82%
Hra - Hair Styling
Video se načítá
Hair Styling je hra, ve které jste vlastníkem kadeřnictví. Vaším úkolem je obsluhovat klientky, které do vašeho podniku vstoupí. Ale musíte být rychlí protože jsou netrpělivé a za malou chvíli mohou opustit váš podnik. Když do kadeřnictví vstoupí klientky, vaším úkolem je jejich posadit na židli…

Teena's Family Hut

23.9.2013
86%
Hra - Teena's Family Hut
Video se načítá
Teena si v přírodě otevřela byznys s chatkami. Potřebuje vaši pomoc s jejich pronájmem, úklidem a nakonec budete muset roznášet pití, zda nosit dřevo do chatek. Každým kolem se úroveň hry zvyšuje, takže obsluha zákazníků bude náročnější. Zvládneš vést podnik i ty?

Janes Hotel Mania

30.5.2011
85%
Hra - Janes Hotel Mania
Video se načítá
Oblíbená hra, ve které je vašim úkolem starat se o váš hotel. Začínáte s malým levným hotelem, ale pokud se budete snažit a bude se vám dařit, můžete si přikoupit nové věci a zlepšit vaše schopnosti. O klienty se starají tři zaměstnanci, které můžete ovládat a starat se tak o klienty.

Fitness Rush

28.9.2013
77%
Hra - Fitness Rush
Video se načítá
Jenny si otevřela svou posilovnu v centru města. Ale, aby mohla posilovna prosperovat, potřebuje tvou pomoc při obsluze zákazníků. Stačí jednoduše kliknout na zákazníka, kde se vám ukáže, kam si žádá jít. Když si zacvičí a bude chtít platit, stačí jej nasměrovat na pokladnu. Za tyto peníze můžete…

Papas Hot Doggeria

8.12.2012
95%
Hra - Papas Hot Doggeria
Video se načítá
Staňte se majitelem stánku s hot-dogma a obslužte každého zákazníka, který vás navštíví tak, aby byl spokojen. Každý zákazník bude mít jiné přání a vy se ho budete muset snažit, co nejlépe splnit. Čím úspěšnější totiž budete, tím vyšší tuzér dostanete.

Shopping Cart Hero 3

9.3.2012
79%
Hra - Shopping Cart Hero 3
Video se načítá
Zkuste super originální oddechovou hru, ve které budete přímo létat v nákupním vozíku. Co nejrychleji se rozběhněte a v pravý čas naskočte, abyste doletěli co nejdál. Podle vzdálenosti, kterou uletíte, potom dostanete peníze, za které si budete moct koupit lepší vybavení a vylepšení pro svůj vozík.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.