Oblíbené hry

Ready? Fire!

23.5.2011
73%
Hra - Ready? Fire!
Video se načítá
Tato onlinovka otestuje váš postřeh. Dokážete trefit pohybující se terč? Ve hře si můžete nastavit několik úrovní obtížností. Čím vyšší obtížnost si vyberete, tím více terčů budete muset trefit. Tato hra je vhodná pro jednoho i dva hráče.

Movie Star

3.12.2013
97%
Hra - Movie Star
Video se načítá
Oblečte modelku na módní přehlídku a různe druhy oslav. Po výběru, se zúčastněte dané promenády a necháte se vyfotografovat. Následně s vámi novináři udělají interviewu, které bude v novinách. Dokažte jim, že jste ta nejlepší modelka.

Rogue Soul

28.10.2012
80%
Hra - Rogue Soul
Video se načítá
Rogue Soul je akční postřehové hra, ve které se stanete starověkým zlodějem, na kterého je vypsána tučná odměna. Abyste tuto odměnu ještě zvýšily, je potřeba co nejdéle unikat strážcem. Při úniku vám přijde vhod množství bonusů, které vám umožní seskočit s padákem či použít nože na likvidaci…

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

Dutchman's Dash

23.5.2014
78%
Hra - Dutchman's Dash
Video se načítá
Spongebobovi se ztratil jeho milovaný mazlíček Gary! Pomozte mu ho lokalizovat a zachránit! Budete muset zdolávat nástrahy tohoto světa, budete se také potýkat s nepřáteli, kteří vás jen tak nespustí.

What Do You Know?

17.2.2014
76%
Hra - What Do You Know?
Video se načítá
Máme tu pro vás vědomostní hru, která vás určitě pobaví. Budete odpovídat na otázky z různých odvětví. Na levo máte indikátor bodů, který neustále klesá. Takže, čím rychleji odpovíte, tím více máte bodů. Hra vyžaduje dobrou znalost angličtiny! Hra může mít problémi s ukládáním výsledků. Nemusí…

Sugar Candy House

7.2.2014
87%
Hra - Sugar Candy House
Video se načítá
Máme tu další skvělou dekorační hru, která nabídne mnoho možností! Ze začátku si vyberete jednu ze 4 místností a hurá do dekorace. K dispozici máte 4 sloupečky s vybavením, od postaviček, přes nábytek až po květiny. Jednotlivé objekty můžete různě natáčet, mazat nebo zmenšovat či zvětšovat.

Typeasaurus

3.5.2014
86%
Hra - Typeasaurus
Video se načítá
Máte-li dostatečně velký slovník na anglická slovíčka, pak si zahrajte hru Typeasaurus. Cílem je psát slova, která obsahují zobrazená písmena. Čím delší slovo bude, tím dále doběhnete.

Fireboy and Watergirl 2

16.9.2013
88%
Hra - Fireboy and Watergirl 2
Video se načítá
Druhý díl ze zábavné série o dvou panáčcích - ohnivém klukovi a vodní holce. Každého z nich ovládáš pomocí jiných tlačítek. V každém kole tě ale čeká spousta nástrah, na které musíš dát pozor, a pomocí spolupráce holky a kluka je musíš překonat.

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Element of Fire

23.2.2014
88%
Hra - Element of Fire
Video se načítá
Vytvořte si ve hře Element of Fire svou vlastní vílu ohně. Ve hře jí můžete vybrat krásný účes, mimiku obličeje, oblečení a doplňky, které můžete kombinovat.

Totally spies dance

14.3.2012
88%
Hra - Totally spies dance
Video se načítá
Špionky Totally spies ze známého animovaného seriálu se tentokrát rozhodly odpočinout si od náročné práce tajných agentek a trochu si zatančit. Vaším úkolem je jim v tom pomoci. Musíte ve správnou chvíli mačkat zadané písmena nebo šipky na klávesnici. Když se spletete, některá z agentek upadne.…

Animal Shelter

7.7.2011
92%
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Zahrajte si tuto povedenou hru, ve které se stanete majitelem zvířecího útulku. Na začátku hry dostanete několik zvířátek, o které musíte pečovat. Musíte se starat o to, aby byla zvířátka zdravá a v útulku se nenudila. Postupně se do vašeho útulku bude dostávat více a více zvířátek.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Super Drift 2

19.9.2013
59%
Hra - Super Drift 2
Video se načítá
Zajezdi si ve skvělé závodní hře a pokus se porazit soupeře na mnoha městských tratích a následně otevřených těžších. Vyhrát ti může pomoci driftování v zatáčkách, k čemuž slouží klávesa shift.

Rough Roads

14.5.2014
78%
Hra - Rough Roads
Video se načítá
Čas na pořádný výlet, tak nabalte kufry a hurá na cesty! Se svoji dodávkou se vydáte napříč mnoha zeměmi. Po cestě na Vás čeká spousty překážek, na které si musíte dávat pozor, protože nesmíte přijít o žádné zavazadlo!!

Burger Point

16.6.2014
68%
Hra - Burger Point
Video se načítá
Burger Point je postřehovka, ve které si otestujete vaší paměť a rychlost. Na začátku každé kola dostanete seznam ingrediencí, které musíte co nejrychleji umístit do housky. Každým levelem zvyšuje i obtížnost, zvládnete se dostat až na konec?

Resort oline

23.12.2011
75%
Hra - Resort oline
Video se načítá
V této bezvadné vánoční hře, kterou si oblíbí hlavně dívky, povedete svůj vlastní horský hotel. Tedy spíše se budete starat o spoustu chatiček, do kterých přijedou strávit pěkné dny různé rodiny. Ty na Vás budou mít také požadavky jako je dřevo na topení, úklid nebo ozdoby na sněhuláka. Když jim…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.