Oblíbené hry

Barber Shop Styler

13.8.2013
86%
Hra - Barber Shop Styler
Video se načítá
Zahraj si na kadeřnici. Nejdříve zákaznici umyj hlavu, poté ji vysuš fénem a nakonec ostříhej, aby měla nějaký zajímavý účes. Podle tvé úspěšnosti dostáváš body, za které si můžeš koupit barvy na vlasy nebo různé oblečení pro tvé zákaznice.

Bunny Ice-Cream Maker

27.10.2012
79%
Hra - Bunny Ice-Cream Maker
Video se načítá
Kdo by neměl rád dobrou zmrzlinu. V této super hře, u které se Vám určitě budou sbíhat sliny, si vyberete hned tři kopečky a ty si ozdobíte podle vlastní chuti. Jakou příchuť každému kopečku dáte? Na výběr budete mít taky z mnoha různých polev a posypek. Nahoru pak můžete použít dobroty jako sladké…

Laundry Day

18.3.2014
84%
Hra - Laundry Day
Video se načítá
Ve hře Laundry Day se stanete zaměstnankyní v prádelně. Vaším úkolem bude vzít špinavé prádlo od zákazníků, vyprat ho v pračce, následně vysušit a dle potřeby i vyžehlit. Práce budete mít mnoho, takže je potřeba vše dobře naplánovat a nevynechat žádný důležitý krok.
Hra - Ariana Grande Real Makeup
Video se načítá
Ariana má vystoupení a potřebuje krásné nalíčit. Upravíš ji, aby vypadala krásně a svému publiku se líbila?

Christmas Snake

7.1.2014
73%
Hra - Christmas Snake
Video se načítá
Ve hře Christmas Snake si skvěle procvičíte postřeh. Musíte navádět hada tak, aby posbíral všechny dárky. Každý dárek jej udělá delším. Pozor si dejte zejména na náraz do zdi a také vlastního ocasu.

Rolf´s Pizza

18.7.2012
90%
Hra - Rolf´s Pizza
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké to je, být kuchařem v pizzerii, který je zavalen objednávkami. Dokážete dost rychle vyrábět toto klasické italské jídlo, abyste vydělaly dost peněz na postup do dalšího levelu s více objednávkami i ingrediencemi?

Plantera

7.12.2016
80%
Hra - Plantera
Video se načítá
Zahrajte si super hru, ve které budete pěstovat ovoce a zeleninu. Čím víc peněz získáte, tím lepší a dražší suroviny budete moci pěstovat.

School Bus License 2

16.6.2013
85%
Hra - School Bus License 2
Video se načítá
Staňte se řidičem autobusu. Prvně se musíte naučit řídit v autoškole a pak dostanete řidičské oprávnění. Dávejte si pozor, abyste nepřejeli žlutou čáru, protože jinak hra končí. Taky si dávejte pozor na zatáčení, protože je VELMI citlivé. Když zatáčíte, tak potom musíte volant srovnat, jinak se…

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Stylin' Stuff Manicure

6.6.2012
93%
Hra - Stylin' Stuff Manicure
Video se načítá
Staňte se odbornicí na design rukou a nehtů obzvlášť. Vybírejte z velkého množství laků, ozdob na nehty, prstýnků i náramků a vše dokonale kombinujte. Uvidíte, že výsledek bude stát za to.

Angry Cat Hair Salon

19.3.2015
77%
Hra - Angry Cat Hair Salon
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem vytvořit účes rozzlobených kočičce. Výběr barvy a střihu je jen na vás, podaří se vám vytvořit ten nejkrásnější?

Bomb It 5

25.5.2013
93%
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Máme tu páté pokračování super hry Bomb It. Styl hry je pořád stejný položit co nejvíce bomb a tím zneškodnit všechny protivníky v poli. Po každém vyhrané hře si můžete koupit různé oblečky na svoji postavičku. Můžete si vybírat i obtížnost hry, kdyby vám přišla moc lehká.

Amusix Violin

3.11.2012
88%
Hra - Amusix Violin
Video se načítá
V této výborné postřehové hře se můžou stát houslovými virtuosy i ti, kdo nemají vůbec žádný hudební sluch nebo nadání. Půjde hlavně o to, ve správnou chvíli a na správně dlouhou dobu mačkat zadaná písmena a symboly na klávesnici. V každém levelu na Vás čeká krásnější ale náročnější melodie.

FarmerellaNÁŠ TIP

8.10.2013
92%
Hra - Farmerella
Video se načítá
Zahrajte si další parádní farmářskou hru, s holčičkou co by farmářkou v hlavní roli. Ze začátku se snažte plnit co nejvíce úkolů, které vám přinesou potřebné zkušenostní body a hlavně peníze. Farmařina je dřina, a to i v této hře. Každou zeleň musíte zalévat každý den, a chvíli potrvá, než bude…

Bomb It 3

10.4.2012
85%
Hra - Bomb It 3
Video se načítá
Bomb It 3 je povedená hra, která svým námětem připomíná starého dobrého Bombermana. Hra však přináší množství nových prvků, od širokého arzenálu zbraní, až po dopravní prostředky. Navíc má hra i multiplayer, takže si ji můžete zahrát i s kamarádem.

Bomb It 2

23.5.2011
76%
Hra - Bomb It 2
Video se načítá
Velmi povedená oddechová hra pro jednoho či dva hráče. V této hře máte za úkol porazit zbývající nepřátele. K nepřátelům se probojujete tak, že pomocí bomb, které můžete pokládat, zničíte bludiště. Cestou můžete sbírat různé bonusy, které vám pomohou k dosažení vítězství.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Bomb It 7NÁŠ TIP

21.3.2014
89%
Hra - Bomb It 7
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl hry Bomb It. V novém díle si budete moci vyzkoušet nové bonusové vybavení, které vám při hře padá. Dále budete moci vaši postavičku i obléci do pěkného oblečku.

Homer Simpson Saw Game

12.11.2014
71%
Hra - Homer Simpson Saw Game
Video se načítá
Docela dobrá logická adventura, jejímž hlavním hrdinou je Homer Simpson prověří Tvoje myšlení. Sbírej předměty, které najdeš a zkus je dále využít. První zkouškou bude dostat se z domu. Poté se odemkne řada jiných lokací a dobrodružství začíná.

Uphill Rush 3

24.3.2013
72%
Hra - Uphill Rush 3
Video se načítá
Uphill Rush 3 je již třetím dílem perfektní závodní hry, ve které se tentokrát na motorce převezete přes město. Na každé trase vás bude čekat mnoho překážek, které vám však dávají příležitost vyzkoušet všemožné triky a vydělat tak body a peníze navíc.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.