Oblíbené hry

High School Cheerleader

30.5.2011
91%
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Chtěla by ses stát jednou z roztleskávaček? Tak v tom případě si zahraj tuto hru a vyzkoušej si, jaké to je. Tvým úkolem je na čas kopírovat pohyby, které vykonává kapitánka. Pokud se ti to bude dařit, můžeš se dostat do vyšších levelů.

Snowline

24.12.2011
88%
Hra - Snowline
Video se načítá
Snowline je vánoční hra, při které se určitě pobavíte i si odpočinete. Vaším úkolem bude totiž nakreslit do vzduchu Santovi dráhu tak, aby po cestě posbíral všechny dárečky a zároveň nespadl do propasti pod ním.

Molly Go Round

17.7.2013
93%
Hra - Molly Go Round
Video se načítá
Chcete být kadeřnicí, pečovatelkou nebo číšnicí? V této hře si to můžete vyzkoušet. Hrou vás bude provázet Molly, která se musí postarat o své zákazníky co nejrychleji. Pokud se tak nestane, ztratíte je a s nimi i dobré ohodnocení.

Frozen Rush

28.1.2017
82%
Hra - Frozen Rush
Video se načítá
Vybrat si můžete ze 4 postav z Ledového království. S Olafem nebo Annou pak budete probíhat přes nebezpečný terén a snažit se dostat do cíle. Za nasbírané sněhové vločky pak můžete vylepšit vlastnosti jednotlivých postav.

Badland CZ

8.2.2017
80%
Hra - Badland CZ
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem dostat se co nejdále to půjde. Musíte si však dávat pozor na plno překážek, které budete muset překonat a nesmíte se zastavit ani na minutu.

Flower Store

29.9.2013
86%
Hra - Flower Store
Video se načítá
V této hře vlastníte květinářství, kde bude vaším úkolem přijímat objednávky od zákazníků, připravovat kytice a samozřejmě brát za ně peníze. Jakou kytici si zákazník přeje, naleznete v bublině nad ním. Každým kolem vám do obchodu přibude nová věc, kterou můžete v kyticích využít. Troufáte si na…

Janes Hotel Mania

30.5.2011
85%
Hra - Janes Hotel Mania
Video se načítá
Oblíbená hra, ve které je vašim úkolem starat se o váš hotel. Začínáte s malým levným hotelem, ale pokud se budete snažit a bude se vám dařit, můžete si přikoupit nové věci a zlepšit vaše schopnosti. O klienty se starají tři zaměstnanci, které můžete ovládat a starat se tak o klienty.

TitanicNÁŠ TIP

4.10.2012
93%
Hra - Titanic
Video se načítá
Tato postřehová hra, kde budete muset i dost přemýšlet, Vás zavede na palubu potápějícího se Titanicu. Abyste se neutopili musíte se dostat z podpalubí na horní palubu. Problém je v tom, že Titanic je hotové bludiště a navíc Vás na palubu nepustí, pokud cestou nenasbíráte dostatek peněz, kterými…

Papa's Donuteria

17.6.2014
89%
Hra - Papa's Donuteria
Video se načítá
Je to tady, již dlouho očekávaná hra Papa’s Donuteria je venku! Louie si otevřel novou koblihárnu v zábavním parku, a chce vás tam jako svého zaměstnance! Budete dělat krásné koblihy pro vaše zákazníky, budete moct i vylepšovat vaší prodejnu, také se budete zúčastnit i spoustu dalších miniher! Je to…

Big Teeth

19.11.2013
84%
Hra - Big Teeth
Video se načítá
Zábavná hra na skore, kde se budete snažit posbírat do sítě co nejvíce perel. Dávejte si však pozor na zubatou rybku, která je hlídá a síť se snaží zničit.

Bounce Or Die

1.8.2013
74%
Hra - Bounce Or Die
Video se načítá
V této hře na skóre budete hrát za malého hlodavce, se kterým budete přeskakovat různé překážky. Abyste získali, co nejvíce bodů je dobré se pořád odrážet od balónů, matrace, postele, želé a dalších věcí. Snažte se pořád skákat a sbírat předměty nebo jídlo co nad vámi občas proletí. Dávejte si pozor…

Stylish Girl

14.2.2015
76%
Hra - Stylish Girl
Video se načítá
Zahrajte si tuto oblíkačku, ve které budete pomáhat slečně se oblékat na rande. Jenže to nebude snadné, vaše rande vás pozve na spoustu akcí a na každou z nich se musíte řádně obléct. Znalost angličtiny je velikou výhodou!

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Hamster KingdomNÁŠ TIP

10.12.2014
98%
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastního křečka? Křeček je však náročné zvířátko. Musíte mu koupit klec, hračky, krmení a také může být nemocný. Všechno je to velmi nákladné a vy nemáte ani korunu. Tak šup vydělávat penízky!

Fishdom H2ONÁŠ TIP

14.12.2014
94%
Hra - Fishdom H2O
Video se načítá
Vytvořte si akvarium podle vašich představ. Budete ho moci vyzdobit, pořídit si rybičky, ok teré se musíte dobře starat. Bude opravdu z čeho vybírat, takže záleží pouze na vás, jak si to celé vyzdobíte.

Latin Heat

6.8.2012
81%
Hra - Latin Heat
Video se načítá
Staňte se barmanem či barmankou alespoň na jeden den a vyzkoušejte si, jaké to je obsluhovat hosty a připravovat jim nápoje podle jejich přání. Tutoriál na začátku hry vám vysvětlí všechny podrobnosti a vy se následně můžete pustit do obsluhy zákazníků a vydělávání peněz.

Pac Xon Deluxe

15.2.2014
78%
Hra - Pac Xon Deluxe
Video se načítá
Zahrajte si zajímavou adaptaci hry Pac-man. V této verzi máte za úkol zabírat jednotlivé části hrací plochy. Zabrat můžete jak jeden bod, tak i půl hrací plochy najednou. Stačí vždy spojit pevné body a prostor mezi nimi se zaplní. Ovšem, pokud v tomto prostoru není žádný duch ani podobný objekt.…

Papa's SushiriaNÁŠ TIP

18.12.2016
82%
Hra - Papa's Sushiria
Video se načítá
V této hře budete mít vlastní sushi bar, kde budete obsluhovat zákazníky. Vždy přijmete objednávku a dáte se do přípravy různých variací sushi pokrmů.

Garden TD

21.10.2012
74%
Hra - Garden TD
Video se načítá
Garden TD je skvělá tower defensovka, v níž se vydáte do světa, abyste ochránili všechny zahrady před hmyzem a dalšími škůdci. Využívat k tomu budete zahradní trpaslíky, kteří vám pomohou zbavit se každého protivníka a dokonale tak ochránit každou zahradu.
Hra - Bieber Tower of Hair Defense
Video se načítá
Zábavná hra, ve které musíte bránit Justina Biebera před návalem fanoušků a reportérů. K dispozici budete mít různé druhy ochranky, kterou lze navíc vylepšovat. Dále můžete použít jiných celebrit nebo pastí, které odlákají nepřátele.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.