Oblíbené hry

Monkey Temple

4.6.2014
87%
Hra - Monkey Temple
Video se načítá
Staňte se opičím obráncem, který bude bránit opičí chrám plný pokladů. Házejte po nepřátelích banány a sbírejte po nich peníze, za které můžete vylepšovat munici a získat i různé podpory. Zvládnete ubránit tento krásný chrám?

Rainbow Dash Attack

23.5.2014
85%
Hra - Rainbow Dash Attack
Video se načítá
Hlavní hrdinkou této hry je Rainbow Dash z My Little Pony. Přeskakuj z jedné plošiny na druhou, snaž se nespadnout a když před sebou uvidíš hvězdu, zmáčkni X.

Solipskier

1.7.2012
68%
Hra - Solipskier
Video se načítá
Lyžování může být skutečně zábavné, zvláště pokud si terén vytváříte sami. V závodní hře Solipskier musíte lyžaři vytvořit co nejlepší dráhu a to tak, aby prošel co nejvíce bran. Za každou projetou bránu získáváte body, které se vám nakonec sčítají.

Sugar, Sugar 3

3.7.2015
80%
Hra - Sugar, Sugar 3
Video se načítá
Zahrajte si parádní pokračování hry, ve které budete naplňovat šálky cukrem. Podaří se vám roztřídit cukr správně do všech šálků?

Chalky

2.6.2014
83%
Hra - Chalky
Video se načítá
Chalky je super postřehovka, ve které budete procvičovat vaší paměť a přesnost. Cílem hry je dopravit trojúhelník až do terče. Jenže to nebude tak snadné, protože všude jsou překážky a navíc musíte vysbírat po cestě všechny hvězdičky. Zvládnete se dostat až do posledního levelu?

Fly Pie

16.6.2013
81%
Hra - Fly Pie
Video se načítá
Fly Pie je zábavná hra, ve které hrajete za žábu, která má neustále hlad. Vaším úkolem bude sníst co nejvíce much a pak je dopravit do cíle, to je koláč umístěný někde v jezírku. Jste omezeni časem a nesmíte se ničeho dotknout, jinak se vám ruší kombo. Projděte všech 10 levelů a nahrajte co nejvyšší…

Jewel Shop

8.9.2015
79%
Hra - Jewel Shop
Video se načítá
Zkuste si zahrát tuto postřehovku, kde bude vaším úkolem vyrábět klenoty pro zákazníky.

The Line Game

13.8.2014
82%
Hra - The Line Game
Video se načítá
Zahrajte si tuto hru, ve které bude vaším úkolem najít zelené kolečko, které vás přenese do dalšího levelu. Jenže to nebude tak snadné, jak si myslíte. Budete se muset dostat přes červené překážky a nesmíte vyjet z dráhy. Sbírejte limetky, které vám přidají čas a najděte co nejrychleji cíl.

Farm Mania ČESKY

25.3.2011
90%
Hra - Farm Mania ČESKY
Video se načítá
Zahraj si tuto povedenou farmářskou hru, která je dokonce česky. Zasaď první zeleninu, udělej sklizeň, prodej to co jsi vypěstoval a rozšiř svoji farmu o nové věci. Hra je velmi dobře zpracovaná a česká nápověda ti určitě pomůže.

Mega Geek Girl Creator

9.10.2014
96%
Hra - Mega Geek Girl Creator
Video se načítá
Vyberte oblečení holčičce anime, která čeká na svůj nový outfit. Oblečení a doplňkům můžete změnit barvu, dle vlastního výběru.

Lisa Simpson Saw Game

29.8.2013
88%
Hra - Lisa Simpson Saw Game
Video se načítá
Zahraj si další hru ze série Saw Game. Tentokrát přišla smůla na Lisu Simpson, které zlý Pigsaw (znát ho můžeš z filmové série Saw) unesl celou rodinu a ona je chce zachránit. Připrav se na spoustu předmětů a možností, jak postoupit ve své misi dál.

Super Nail Salon

16.9.2012
94%
Hra - Super Nail Salon
Video se načítá
Je tady opravdu velice dobře propracovaná a tady dost realistická hra ve které vytvoříte kompletní manikůru včetně všech ozdob. Nehty budete lakovat myší skoro jako doopravdy a odstín laku si můžete na barevné škále samy namíchat. Ozdoby na nehty máte možnost zvětšovat a zmenšovat a i prstýnkům jde…

Frog Drink Water

20.3.2015
70%
Hra - Frog Drink Water
Video se načítá
Tato žába je velmi žíznivá a potřebuje vodu proto bude tvým úkolem ji k ní dopravit. Pomoci si můžeš s bambusovými trubkami avšak nebude to tak jednoduché, každým kolem vám budou přibývat nové prvky, které vám budou stát v cestě.

Janes Hotel v češtině

19.12.2014
78%
Hra - Janes Hotel v češtině
Video se načítá
Vybudujte si vlastní hotel! Vaším úkolem bude se starat o nové hosty a samozřejmě o potřeb těch, kteří jsou u vás již ubytování. Musíte jim nosit kafe, čisti pokoje a další služby.

Fashion Model Makeover

12.3.2013
93%
Hra - Fashion Model Makeover
Video se načítá
Fashion Model Makeover je opravdu povedená a dobře propracovaná hra, ve které budete měnit image hlavní hrdince, co se chce ze zanedbané šmudly stát pravou modelkou. Nechybí nic z oblíbených zkrášlovacích procedur - čištění pleti, make up, ani oblékání. Tak se do toho rychle pusťte :)

Papa´s Wingeria

23.3.2013
90%
Hra - Papa´s Wingeria
Video se načítá
Veďte svou vlastní novou Papa´s restauraci, tentokrát zaměřenou na výborné smažené kuřecí kousky. Zákazníci budou mít spoustu nejrůznějších přání a požadavků od množství kuřátek, až po druh omáčky a zeleny. Dejte si proto s přípravou záležet, aby bylo vše podle jejich představ a navíc to i krásně…

Christmas Room Decoration

29.12.2012
79%
Hra - Christmas Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si ještě tu správnou vánoční atmosféru a zařiďte podle sebe ten nejstylovější vánoční pokoj. Nesmí chybět nábytek, obyvatelé domu a samozřejmě ani vánoční stromeček. Použít můžete množství krásných dekorací i ozdob na stromek.

Through The Pacific

5.8.2014
75%
Hra - Through The Pacific
Video se načítá
Ve hře Through The Pacific musíte pomoci mladému delfínu s vestou skrze celý oceán. Nezapomínejte se vynořit kvůli dýchání a také sežerte všechny ryby co potkáte, ať nemá delfín hlad.

Nicki's Roundup

3.10.2014
82%
Hra - Nicki's Roundup
Video se načítá
Zkuste si tuto zábavnou hru, ve které budete potřebovat dobrý postřeh a trpělivost. Budete pomáhat krásné Nicki chytat prasátka a zajíce do lasa. Nebude to snadné, protože pojedete na koni a také se musíte vyhýbat překážkám.

Fudge Puddles

25.10.2013
78%
Hra - Fudge Puddles
Video se načítá
Nevíte péct? S hrou Fudge puddles, je to jednoduché. Stačí, když budete postupovat podle návodu a a tak nic nezkazíte. Udělejte si i vy chutné mini koláčky. Příjemnou zábavu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.