Oblíbené hry

Barbie nápoj lásky

6.10.2012
94%
Hra - Barbie nápoj lásky
Video se načítá
V této hře Barbie chce, aby ji měl Ken ještě raději a tak se rozhodla namíchat mu nápoj lásky. Pomozte jí vybrat ty správné ingredience, aby byl účinek nápoje opravdu zaručený. Když zvolíte špatně, může se Kenovi udělat zle nebo ještě něco horšího.

In Couples

14.1.2014
89%
Hra - In Couples
Video se načítá
Zahrajte si tuto logickou hru, ve které budete pomáhat pejskům a kočičkám ke šťastnému shledání. Budete používat pouze myš. Dávejte pozor, abyste se kočka, nepotkala se psem. Určitě víte, že tyto spory vždy dopadají špatně. Zdolávejte různé překážky, strážce a pomozte jim se šťastně shledat.
Hra - Papa Louie 3: When Sundaes Attack!
Video se načítá
Louie se už potřetí vydává za dobrodružstvím. Musí osvobodit všechny své zákazníky, jinak nebude mít žádné výdělky. Jeho nepřáteli jsou například zákusky, ovoce nebo zelenina. Myslíš si, že se zvládneš v každém kole dostat včas do cíle?

Hamstix

19.11.2014
83%
Hra - Hamstix
Video se načítá
Pomozte malému křečkovi zdolat všechny nástrahy a osvoboďte netopýry, kteří jsou uvězněni v klecích. Poradit si budete muset s nepřátelskými stvořeními, které vás mohou snadno zranit a vy tak přijdete o drahocenné životy.

Scooby Doo Beach BMX

12.11.2014
73%
Hra - Scooby Doo Beach BMX
Video se načítá
Skvělá zábava a také adrenalin jsou věci, které budou Scoobyho potkávat v této hře. Pouze potřebuje trochu pomoci s ovládáním kola a také s velkými skoky. Dokážete mu pomoci udržet rovnováhu a dojet do cíle?

Barbie na kole

2.10.2012
93%
Hra - Barbie na kole
Video se načítá
Všechny milovnice panenky Barbie jistě potěší tato závodní hra, ve které si Barbie vyjela na kole. Po cestě může předvádět nejrůznější triky a sbírat drahokamy za body. Co je ale nejzajímavější, jsou kousky oblečení. To když se jí podaří při cestě sebrat, bude se moct před příštím kolem převléknout…

Animal Hospital

12.5.2016
84%
Hra - Animal Hospital
Video se načítá
Zahrajte se na veterináře a postarejte se o všechna zvířata, která navštíví vaši ordinaci. Abyste mohli svou ordinaci neustále provozovat, musíte vydělat určitý počít peněz. Zvládnete to?

Free Rider

13.10.2012
96%
Hra - Free Rider
Video se načítá
Tato závodní hra bude tentokrát jistě bavit i holky. Nepůjde totiž jen o závodění a jízdu, ale hlavně o navrhování samotného závodního terénu. Na začátku si vyberete dopravní prostředek a prostředí a pak pomocí malování dokreslíte terén, po kterém pojedete. Používat můžete i klasické hvězdičky…

Lil Bratz Angel Baby

13.1.2013
96%
Hra - Lil Bratz Angel Baby
Video se načítá
Skákejte z obláčku na obláček a zachraňute roztomilá zvířátka jako malý Bratz andílek. Myší si dobře naplánujte úhel a sílu odrazu a skočte tak, abyste se dotkly co nejvíce zvířátek. Pokusů máte kolik chcete, ale omezené budete časovým limitem. Když se Vám v něm podaří zachránit všechna zvířátka,…
Hra - Frozen Prom Make-Up Design
Video se načítá
Připravte Elsu nebo Annu na maturitní ples! Takže jí musíte dát pořádný makeover. Změňte jí účes, hezky jí naličte a kochejte se její krásou.

Malá čarodějka

20.5.2012
83%
Hra - Malá čarodějka
Video se načítá
Staňte se malou čarodějkou v této jednoduché, ale velice zábavné kouzelnické hře. Zkuste namíchat ten správný lektvar, který z žáby udělá zase krásného prince. Po každé kombinaci kouzelných přísad vznikne z "prince" něco úplně jiného. Najdete správnou kombinaci.

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…
Hra - Domácí jahodová zmrzlina
Video se načítá
Máte v létě chuť na zmrzlinu? Naučte se ji sami vyrábět v domácích podmínkách. Tato hra Vás krok po kroku provede přípravou vynikajícího zmrzlinového dezertu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.