Oblíbené hry

KongrecopterHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
68%
Hra - Kongrecopter
Video se načítá
Další vyrovnávací postřehovka je tady! Vaším úkolem bude ovládat vrtulník a snažit se vyhnout všem překážkám, které se v tunelu nachází.
Hra - Kitchen Grand Prix With Rachel
Video se načítá
Pomozte Rachel s pečením náročných koláčů. Nejdříve si jeden vyberete a pak se můžete pustit do pečení a zdobení. Jaké ingredience a potřeby potřebujete zjistíte za pomoci receptu, který najdete v pravém horním rohu. Příjemnou zábavu.

Thrill Rush 2

27.7.2013
86%
Hra - Thrill Rush 2
Video se načítá
Thrill Rush 2 je druhý díl postřehové hry, který vás opět zavede do zábavního parku, kde si můžete spolu s hlavním hrdinou či hrdinkou zajezdit na horské dráze. Dávejte si přitom pozor na různé překážky, které vám stojí v cestě a také se pokuste posbírat co nejvíce peněz.

Házení vlaštovkyHra na skóreHra o medaile

15.9.2016
74%
Hra - Házení vlaštovky
Video se načítá
V této hře se budete snažit hodit vlaštovku co nejdále to půjde. Pokuste se vlaštovku hodit tak, aby proletěla oknem a doletěla tak co nejdále.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

Bad Piggies HD 2015

8.7.2015
85%
Hra - Bad Piggies HD 2015
Video se načítá
Pomozte prasátkům se dostat až do cíle. Musíte jim postavit stroj, který je tam dopraví. Po cestě také musíte posbírat hvězdičky a dostat ho do cíle na čas.

Bomb It 4

30.12.2012
86%
Hra - Bomb It 4
Video se načítá
Čtvré pokračování oblíbené hry Bomb It navazuje na dobrou tradici svých předchůdců, kde jste si mohli užít skvělou grafiku, spoustu vylepšení a zahrát si i proti kamarádovi. Tentokrát máte navíc milou možnost za své výhry sbírat body a za ně kupovat svému hrdinovi nové zajímavé kostýmy ;)

Creepy Cooking

12.11.2013
83%
Hra - Creepy Cooking
Video se načítá
Vaření trochu jinak! To je hra Creepy Cooking, ve které vaříte s kostrou. V nabídce jsou samé chutné věci, od děsivých koktejlů až po pečená netopýří křidélka nebo opékané pavouky. Nechybí ani hranolky nebo zelený sliz. Zákazníci se jen hrnou.

Easy Bake

11.4.2012
80%
Hra - Easy Bake
Video se načítá
Zkuste si vytvořit svůj vlastní dort. K jeho ozdobení budete mít k dipozici opravdu velké množství nejrůznějších cukrovinek, polev a dokonce i krém. Můžete na něj napsat i věnování, nebo vytvořit nejrůznější vzory. Všechno je jen na Vás :)

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

WorldCup FeverHra na skóreHra o medaile

23.7.2014
70%
Hra - WorldCup Fever
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte udržet míč ve vzduchu, tak dlouho jak jen to půjde. Míč udržíte ve vzduchu tak, že na něj budete klikat myší.

Digital SwitchHra na skóreHra o medaile

28.7.2014
68%
Hra - Digital Switch
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hudební hru! Vaším úkolem bude chytat barevné obrázky vždy stejně barevným panáčkem. Navíc můžete získat body na mezihře, ve které si musíte zapamatovat postup.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Red Velvet Cake

8.12.2013
93%
Hra - Red Velvet Cake
Video se načítá
Upečte si za pár minut chutný koláček , po kterém se vám budou sbíhat sliny . Postupný návod , jaké suroviny budete potřebovat a míchat, naleznete v levém dolním rohu . Nezapomínejte ani na to, že když budete chtít nalít tekuté ingredience, musíte je nejprve otevřít. Nakonec se společně se Sárou…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.