Oblíbené hry

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Sticky BlobsHra na skóreHra o medaile

28.3.2013
82%
Hra - Sticky Blobs
Video se načítá
V této logické hře budete mít za úkol posbírat co nejvíce hvězdiček a hlavně se dostat k malině. Využívat k tomu budete lepkavých kuliček, které se vytvářejí z černé tekutiny. Kuličky vytváříte tak, že na jednu kliknete a posunutím do volného prostoru vytvoříte novou. Pokud již nebudete mít kapalinu…

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Papa's Bakeria

22.3.2016
83%
Hra - Papa's Bakeria
Video se načítá
Zahrajte si další díl z úspěšné série Papas a staňte se tentokrát pekařem. Postupně k vám budou chodit zákazníci, přičemž každý z nich bude chtít jiný koláč přesně podle svých představ. Pokuste se jednotlivé koláče připravit co nejlépe a vydělejte si tak dostatek peněz.

Safari Time 2

25.1.2016
70%
Hra - Safari Time 2
Video se načítá
Pomozte malé zebře, aby přešla celé safari na autíčku. Abyste jí při cestě pomohli musíte využívat logické myšlení a využívat správně herní prvky. Pomůžete jí?

School Flirting Game 2

11.9.2013
90%
Hra - School Flirting Game 2
Video se načítá
Druhý díl flirtovací hry tě zavádí do tradičního japonského prostředí. S hlavní hrdinkou se snažíš upoutat pozornost co nejvíce kluků, aby ti leželi u nohou (nebo spíše létali za tebou). Dávat pozor musíš na sokyně - když se ti bude nějaká snažit kluka přebrat, "přebiješ" ji co nejrychlejším…

Cactus McCoy

17.2.2013
85%
Hra - Cactus McCoy
Video se načítá
Zábavná hra, ve které budete ovládat kaktus, který je kovboj na divokém západě. Hlavním cílem kaktusu je dostat se k cennému pokladu. Ovšem v cestě mu stojí mnoho silných banditů, které musí zneškodnit.

Tug the Table

11.11.2013
80%
Hra - Tug the Table
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru pro dva hráče, ve které se budete přetahovat o stůl. Vaším úkolem bude porazit soupeře tak, že ho přetáhnete na svoji stranu, za bílou čáru.

Badland CZ

8.2.2017
80%
Hra - Badland CZ
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem dostat se co nejdále to půjde. Musíte si však dávat pozor na plno překážek, které budete muset překonat a nesmíte se zastavit ani na minutu.
Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Hamster KingdomNÁŠ TIP

10.12.2014
98%
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o vlastního křečka? Křeček je však náročné zvířátko. Musíte mu koupit klec, hračky, krmení a také může být nemocný. Všechno je to velmi nákladné a vy nemáte ani korunu. Tak šup vydělávat penízky!

Money Movers

8.7.2014
89%
Hra - Money Movers
Video se načítá
Zahrajte si tuto skvělou hru, ve které budete hrát za bratry, kteří pláchnuli z vězení. Jejich cílem je vykrást banku, jenže to nebude tak snadné. Ovládejte je oba dva a snažte se ukrást všechny peníze a nepozorovaně se dostat až k východu. Myslíte si, že to zvládnete na výbornou?

Renegade Racing

12.3.2013
75%
Hra - Renegade Racing
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které krom vyhrávání musíte plnit i různé úkoly. Navíc za vydělané peníze můžete nakupovat auta a vylepšovat je.

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Plantera

7.12.2016
80%
Hra - Plantera
Video se načítá
Zahrajte si super hru, ve které budete pěstovat ovoce a zeleninu. Čím víc peněz získáte, tím lepší a dražší suroviny budete moci pěstovat.

Water ManiaHra na skóreHra o medaile

26.2.2014
80%
Hra - Water Mania
Video se načítá
Zahrajte si tuto bezvadnou hasičskou hru, ve které se budete odvážně vrhat do boje se zákeřným ohněm. Musíte ho uhasit, co nejrychleji to půjde, jinak se rozroste všude. Taky musíte dávat pozor, aby vám nedošla voda, jinak musíte začít znova.

Throw MeHra na skóreHra o medaile

6.6.2014
74%
Hra - Throw Me
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Throw Me. Vaším úkolem bude roztočit disk, co nejvíce to půjde a ve správné chvíli disk odpálit. Následně musíte doletět, co nejdále to půjde. Můžete použít i balónky, které vám pomohou stoupat do výšky.

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Wake Up Calls. Vaším úkolem bude plachtit na listu a vždy vyskočit a střelit do kokonu. Tím probudíte motýla a dostanete body.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.