Oblíbené hry

Uphill Rush 6NÁŠ TIP

27.11.2013
90%
Hra - Uphill Rush 6
Video se načítá
V šestém pokračování závodní hry Uphill Rush 6 se opět vydáte do zábavního parku, kde si můžete vyzkoušet jízdu na několika dopravních prostředcích. Abyste během každého kola získali co možná nejvíce bodů, musíte sbírat peníze a předvádět různé bláznivé triky.

Uphill Rush 5

8.1.2013
90%
Hra - Uphill Rush 5
Video se načítá
Již 5 díl této oblíbené závodní pecky, ve které si můžete vybrat mnoho vozidel, se kterými se budete prohánět po vodním parku. Po cestě musíte sbírat bankovky a poklady, které Vám přinášejí body a provádět i různé triky ve vzduchu.

Uphill Rush 4 GirlNÁŠ TIP

20.7.2012
90%
Hra - Uphill Rush 4 Girl
Video se načítá
Pro všechny holky, co si rády zazávodí a dokážou své schopnosti na dráze, ale nemají rády auta a silné stroje je tady bezvadná hra Uprill Rush v holčičím provedení. Zdolávat budete vodní dráhu. Ze začátku jen na nafukovacím kruhu a později si můžete vydělat na lepší "dopravní prostředky" i na hezčí…

Electricman 2

25.3.2012
78%
Hra - Electricman 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou bojovku, ve které budete muset Electricman zničit všechny nepřátele. Vaší jedinou zbraní je bojové umění, které však ovládáte dokonale. Předveďte nepřítelem pár z vašich nejlepších kousků a pošlete je k zemi.
Hra - Rachel's Kitchen Grand Prix Seafood
Video se načítá
Zahrajte si tuto bezvadnou hru, ve které budete hrát za krásnou kuchařku jménem Rachel. Pomozte Rachel se dostat do kuchařské soutěže! Napřed, si musíte procvičit některé recepty, než půjdete do soutěže. Postupujte podle zadání a nic nemůžete zkazit. Dávejte pozor, pokud chcete soutěž vyhrát je…
Hra - Rachel's Kitchen Grand Prix: Chocolate
Video se načítá
Vyberte si jeden ze tří super čokoládových receptů s čokoládou a pusťte se do vaření. Nachystejte si podle pokynů všechny potřebné věci a krájejte, vařte, míchejte,... prostě vše co bude potřeba. Nikdo za Vás tentokrát nic neudělá, o to víc Vás jistě tato propracovaná hra jistě bude bavit.

Runner 2Hra na skóreHra o medaile

30.9.2014
80%
Hra - Runner 2
Video se načítá
Zdolejte co největší vzdálenost! Utíkejte přes překážky a snažte se nikde nezaseknout. Pokud se zaseknete, tak hra končí.

Cover Orange: WildWest

19.7.2014
85%
Hra - Cover Orange: WildWest
Video se načítá
V dalším pokračování známé herní série s názvem Cover Orange: WildWest budete mít opět za úkol ochránit pomeranče v každém kole před ničivým deštěm. K dispozici budete mít přitom vždy několik předmětů, které je na hrací ploše nutné správně rozmístit.

Pusheen's B-day Party

16.8.2015
83%
Hra - Pusheen's B-day Party
Video se načítá
Pusheen pořádá narozeninovou oslavu, pomozte jí se samotnou přípravou kloboučků, dortu a místa. Bude to nejlepší oslava?

Dead Tree Defender

20.12.2013
61%
Hra - Dead Tree Defender
Video se načítá
Dead Tree Defender je akční střílečka, jejímž cílem je ubránit vysoký strom před útokem nejrůznějších příšer a monster. Ty se budou snažit zničit nejen strom, ale i vás, v čem jim musíte za každou cenu zabránit. Pomáhat vám při tom budou další dva bojovníci, kteří na nepřítele střílejí automaticky.

Little Alchemy

23.10.2016
76%
Hra - Little Alchemy
Video se načítá
Pokuste se vytvořit co nejvíce prvků a věcí! Třeba se vám povede stvořit život.

Mega Miner

15.9.2015
55%
Hra - Mega Miner
Video se načítá
Začněte těžit vzácné kovy a staňte se bohatou osobou. Nicméně zpočátku hra nebude tak jednoduchá, musíte sehnat uhlí a postupně se dopracovat k drahocennější kamenům.

Computer Crash

18.12.2014
55%
Hra - Computer Crash
Video se načítá
Naštval vás někdo? Můžete si váš vztek vymlátit na tomto počítači. Aby toho nebylo málo, při práci s ním vyskočí okno a všechno je v tahu. Rozbijte počítač na atomy a zničte i jeho příslušenství.

Potty Racers

9.8.2015
75%
Hra - Potty Racers
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou hru s malým panáčkem a pomozte mu, aby se svým vozidlem doskočil, co nejdál. Počashry si vůz můžete vylepšovat, aby byl vás skok ještě lepší.
Hra - Blue Rabbit's Climate Chaos
Video se načítá
Zajíček se rozhodl, že půjde na dovolenou, ovšem netušil, že v malém městečku zažijte tolik dobrodružství. Pomozte mu s plněním různých úkolů a sběrem potřebných věcí.
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Jak byste si představovaly ztělesnění přírodních živlů vody, vzduchu, ohně a země? V této opravdu velice propracované hře si to budete moct vyzkoušet. Popusťte uzdu své fantazii a vytvořte všechny 4 živly jako krásné slečny se vším co k nim patří...

Ice Princess Spa Salon

7.5.2014
92%
Hra - Ice Princess Spa Salon
Video se načítá
Oblékni si svou ledovou princeznu. Ale abys to mohlo udělat, musíš ji nejdří dopřát skvělý den v lázních.

Miragine War

11.12.2014
80%
Hra - Miragine War
Video se načítá
Máme tu pro vás strategickou hru pro dva, ve které budete bojovat proti počítači nebo kamarádům. Cílem je zneškodnit protivníka, vysílejte na něj různé bojovníky, od pěší až po jízdu. Peníze na jednotky vám budou chodit automaticky, vždy když časovač dosáhne nuly. Zvládnete dominovat v každém boji?

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

This is the Only Level

12.11.2015
84%
Hra - This is the Only Level
Video se načítá
Na první pohled se může zdát, že hra bude jednoduchá, ale nenechte se zmýlit. Překvapí váš svou obtížností nejednou. Dokážete zvítězit?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.