Oblíbené hry

Hra - Betsy´s Crafts: Sand Painting
Video se načítá
Je tady opravdu super kreativní hra ve stylu omalovánek. Na začátku si vyberete některý z mnoha krásných obrázků a budete mu vdechovat barvy, ale ne klasicky pastelka, jak jste je tomu obvykle, ale pomocí barevného prášku. Proto musíte prní potřít zvolenou plochu lepidlem a teprve potom si můžete…

Pop A BalloonHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
75%
Hra - Pop A Balloon
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou a jednoduchou hru, ve které propichujete balónky. Musíte propíchnout jen ty zelené a nenechat žádný uniknout. Pokud propíchnete červený, nebudete moci nějakou dobu propichovat.

Golden Ages 1

26.6.2015
61%
Hra - Golden Ages 1
Video se načítá
Upravte tento pár na společnou procházku. Budete líčit, česat a oblékat slečnu i jejího partnera.

Beach Cocktail Bar

16.11.2014
81%
Hra - Beach Cocktail Bar
Video se načítá
Staňte se prodavačem koktejlů na pláži. Budete mít vlastní bar a vaším úkolem bude míchat nápoje. Za vydělané peníze budete atké moct vyzdobit a vylepšit váš podnik. Snažte se každého obsloužit co nejrychleji a odměna vás nemine.

Love Potions

6.6.2013
83%
Hra - Love Potions
Video se načítá
Vítejte v klasické pohádce, kde musí princezna získat ten správný kouzelný lektvar, aby přivolala krásného prince. Pomůžete jí ho z nejrůznějších ingrediencí namíchat? Musíte ale zvolit správnou kombinaci, jinak se může stát, že přijde úplně někdo jiný než princ ;)
Hra - Zayn Malik Date Simulator
Video se načítá
Zažijte rande se Zaynom Malikem a pokuste se ho sbalit a získat od něj vytoužený polibek. Podaří se vám to, nebo vás na prvním rande odmítne?

Baby Hazel Easter Fun

13.4.2020
96%
Hra - Baby Hazel Easter Fun
Video se načítá
V tento den se opět budete společně s Hazel bavit a připravovat vajíčka a dekorace na Velikonoce. Pomozte jí s tím a prožijte s ní tyto svátky v klidu .

Shopaholic Real Makeover

8.11.2013
81%
Hra - Shopaholic Real Makeover
Video se načítá
Máme tu další skvělou „makeover“ hru, ve které se musíte postarat o slečnu. První, co musíte udělat je, vyčistit její pleť a vytrhat obočí. Pak přijde na řadu líčení, kde máte na výběr několik druhů řas, rtěnek, stínů na oči a podobně. Nakonec slečnu obléknete do úchvatných šatů.

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Super Shopping

13.5.2012
93%
Hra - Super Shopping
Video se načítá
Vyrazte na správné holčičí nákupy v bezvadné hře Super Shopping. Do začátku dostanete peníze a bude jen na Vás, do kterého obchodu se podíváte a co si koupíte. Nezapomínejte jíst, aby Vám nedošla energie a vypadat stále co nejlépe ;)

Vampire Girl Makeover

18.3.2017
82%
Hra - Vampire Girl Makeover
Video se načítá
Pomůžete upíří slečně s její proměnou na halloweenskou párty! Nejdříve musíte upírku nalíčit, nějaké oční stíny, tvářenku, rtěnku a linky. Pak vyberete vhodný účes. Dále je nutný nějaký pěkný kostým, který vám bude ladit. Nakonec přidáte nějaké halloweenské doplňky.

Barbie Ice Cream Parlor

22.7.2013
92%
Hra - Barbie Ice Cream Parlor
Video se načítá
Máte rádi zmrzlinu? Barbie také a proto si otevřela svůj vlastní stánek se zmrzlinou. Ale potřebuje vaši pomoc při obsluze. Vaším úkolem je obsloužit zvířecí zákazníky, aby byli spokojeni a vy dostali peníze. Příjemnou zábavu.
Hra - Sářina lekce vaření - perníkový domeček
Video se načítá
Věděly byste jak udělat takovou pravou perníkovou chaloupku? V této super vařící hře se to pod vedením skušené učitelky Sáry určitě naučíte. V jednotlivých krocích, kdy si samy budete i chystat ingredience, si od úplných začátků připravíte dokonce těsto na perník a jistě z výsledného výrobku budete…
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.
Hra - Kingsley's Customerpalooza 2014
Video se načítá
Oblečte jednoho zaměstnance z Papas restaurace. Na výběr máte mnoho dekoraci, šatů a doplňků.

Papa's SushiriaNÁŠ TIP

18.12.2016
82%
Hra - Papa's Sushiria
Video se načítá
V této hře budete mít vlastní sushi bar, kde budete obsluhovat zákazníky. Vždy přijmete objednávku a dáte se do přípravy různých variací sushi pokrmů.

Papa's Bakeria

22.3.2016
83%
Hra - Papa's Bakeria
Video se načítá
Zahrajte si další díl z úspěšné série Papas a staňte se tentokrát pekařem. Postupně k vám budou chodit zákazníci, přičemž každý z nich bude chtít jiný koláč přesně podle svých představ. Pokuste se jednotlivé koláče připravit co nejlépe a vydělejte si tak dostatek peněz.

Papa's Cheeseria

25.6.2015
88%
Hra - Papa's Cheeseria
Video se načítá
Zahrajte si parádní díl z dílny Papa's. Tentokrát si vaši zákazníci budou chtít dát pořádný sýrový toast. Na výběr mají hodně možností! Všechny druhy sýrů a toastů. Navrh přidáte nějaký doplněk a za dobré ohodnocení dostanete vysoké dýško. Za peníze pak můžete nakupovat různá vylepšení.

Papa's Burgeria

10.7.2012
90%
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Papas Burgeria je jedna z nejpovedenějších her s obsluhováním. V této hře budete se budete starat o celý provoz rychlé občerstvení. Budete mít tedy na starost jak přijímaní a vyřizování objednávek, tak práci v kuchyni.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.