Oblíbené hry

Giraffe Above 1

5.5.2013
90%
Hra - Giraffe Above 1
Video se načítá
Nakrmte žirafu v této povedené logické hře. Aby se dostatečně najedla, musí žirafa sunout svůj krk labyrintem a sníst cestou všechna jablíčka. Úspěšně všechno ovoce sníst ale nebude tak jednoduché, protože si musíte dát dobrý pozor, aby se nekousla do vlastního krku. V pozdějších levelech se navíc…

Penguin diner

27.2.2021
84%
Hra - Penguin diner
Video se načítá
Klasická hra s obsluhováním restaurace, kterou si jistě oblíbíte. Vaším úkolem je provozovat restauraci tučňáků. Musíte rychle splnit požadavky vašich zákazníků a pak bude dobře odměněni.
Hra - Snoring 2: Winter Edition
Video se načítá
Zahrajte si skvělé zimní pokračování skvělé hry Snoring. Vaším úkolem v této hře je probudit spícího slona. K dispozici budete mít několik zvířátek, které Vám v tomto úkolu jistě pomohou.

Parasheeps

4.5.2012
76%
Hra - Parasheeps
Video se načítá
Ve hře Parasheeps se můžete zúčastnit soutěže ve skoku s padákem. Soutěžími však nebudou lidé, ale tři ovce, která se rozhodli, že si v této disciplíně změří své síly. Vy se v roli jedné z nich musíte snažit vyhrát. Důležité je v pravý čas skočit (když se objeví nápis GO), ale i v pravý čas otevřít…

Unfreeze Me

16.11.2012
81%
Hra - Unfreeze Me
Video se načítá
Unfreeze Me! je logická hra, ve které dostanete za úkol osvobodit všechny ptáčky, které zmrzli v ledu. Roztát lad a osvobodit ptáčky může jen proud vody, který je však potřeba za pomoci různých herních prvků správně nasměrovat.

Verminator

25.11.2011
89%
Hra - Verminator
Video se načítá
Ve hře Verminator se stanete lovcem myší. Myší se ovšem musíte zbavit pouze pomocí sýru, kterého jsou dva druhy. Zeleným sýrem myši odpudíte, žlutým nalákáte. Správným umístěním sýrů v každém levelu se musíte myší zbavit, jinak dál nepostoupíte.

Mega Miner

15.9.2015
55%
Hra - Mega Miner
Video se načítá
Začněte těžit vzácné kovy a staňte se bohatou osobou. Nicméně zpočátku hra nebude tak jednoduchá, musíte sehnat uhlí a postupně se dopracovat k drahocennější kamenům.

Horse Jumping 3D

28.8.2013
65%
Hra - Horse Jumping 3D
Video se načítá
Dokážeš ovládat koně? V této hře budeš muset. Čeká tě mnoho kol parkurů nebo běhání po určitých bodech. Pokaždé musíš kontrolovat, jestli běžíš správnou rychlostí. Můžeš jít, klusat, cválat, nebo tryskat. Když poběžíš špatnou rychlostí, nedostaneš žádné body.

Kick Ass Homer

4.1.2013
84%
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
Je tady hlava rodiny Simpsonů, aby se svým povedeným synkem Bártem nechal co nejdál odpálit. Odhadněte ten správný okamžik k úderu, aby Homer doletěl opravdu co nejdál a v letu posbírat co nejvíc peněz, jídla a svého oblíbeného piva. Užitečná vylepšení si budete moct pořídit po každém kole, pokud…

Star Island

3.8.2013
78%
Hra - Star Island
Video se načítá
V skákačce Star Island bude vaším úkolem najít a posbírat všech pět hvězdiček, díky čemuž se vám otevřou dveře do dalšího kola. Po cestě si však musíte dávat pozor na rozličné nepřátele a také překonávat nebezpečné nástrahy a překážky.

I'm Sticky

7.11.2013
87%
Hra - I'm Sticky
Video se načítá
V skákačce I'm Sticky s perfektní grafikou se musíte s malou příšerkou dostat přes náročný terén. V cestě vám budou stát propasti a nebezpečné ostny, které je možné řešit pouze dobře vyměřeným skokem. Pomoci vám může váš lepkavý povrch, díky kterému můžete stát i na šikmé plošině.

Run 3

26.6.2014
90%
Hra - Run 3
Video se načítá
Zahrajte si již třetí pokračování hry Run! Vaším úkolem bude probíhat tunely, které jsou ve vesmíru. V tunelech je řada překážek, hlavně chybějících dílů, takže můžete propadnout. Vybrat si můžete mezi dvěma herními režimy.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.