Oblíbené hry

Game of Thrones Scene MakerNÁŠ TIP

21.8.2013
97%
Hra - Game of Thrones Scene Maker
Video se načítá
Máš ráda Game of Thrones neboli Hru o trůny? V téhle hře si můžeš vyzkoušet vytvořit třeba jednu z hlavních postav! A nebo naopak vytvořit úplně novou. Množství postav je zde neomezené, jen si vyber muže nebo ženu a začni tvořit. Na výběr máš opravdu nepřeberné množství herních prvků!

Knights

22.2.2013
83%
Hra - Knights
Video se načítá
Podaří se Vám splnit všechny úkoly v této logické hře? Hlavním cílem je spojovat stejné erby, přičemž musíte spojit minimálně 3. Ve hře je několik obtížností a v každé budete muset splnit úkoly, díky kterým se dostanete dále.Pokud chcete hrát o skóre, musíte si pustit "free play".

Kawairun 2

27.12.2012
74%
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
V postřehové skákačky Kawairun 2 bude vaším úkolem překonat všechny překážky a dostat se tak úspěšně do dalšího kola. K překonávání překážek můžete kromě skoku a skluzu využít i speciální prvky, jako je let vzduchem či kotoul, který rozrazí všechny překážky.
Hra - Sports Heads Football Championship
Video se načítá
Staňte se fotbalistou v této bezvadné a svou grafikou i vtipné hře. Vašim úkolem je dát soupeři víc gólů než on Vám a to v časovém limitu. Hrát můžete sami proti počítači nebo se postavit proti kamarádovi.
Hra - Sports Heads Football European Edition
Video se načítá
Máme tu pro vás další hru ze série Sprots Heads. Tentokrát si budete moct zahrát fotbal. Na začátku hry si vyberte tým, za který budete hrát a pak se vrhněte na hřiště. Ze začátku vám to přijde lehké, ale po pár zápasech začne být počítač velmi agresivní a zákeřný, takže moc nevybíhejte z brány.…

G-Switch

7.6.2013
80%
Hra - G-Switch
Video se načítá
G-Switch je celkem jednoduchá, ale fakt zábavná postřehová hra, která opravdu prověří vaši rychlost reakcí. Se svým panáčkem poběžíte a musíte se vyhnout všem překážkám tak, že zmáčnete X a tak změníte gravitaci - panáček poběží vzůru nohama.
Hra - Monster High Real Haircuts
Video se načítá
V této skvělé hře ze série Real Haircuts dostaneš ke zkrášlení Draculauru ze známého seriálu Monster High. Myslíš, že jí dokážeš vymyslet co nejšílenější účes? K dispozici máš spoustu nástrojů i barev na vlasy, které můžeš použít.

Euphoria

31.10.2013
72%
Hra - Euphoria
Video se načítá
Nasávání molekul je poměrně originální nápad na online hru. A dokonce to funguje. Budete nasávat molekuly teplých barev. Také přepínat pól Vašeho magnetu a dělat mnoho dalších zajímavých věcí. Dokážete vysát všechny potřebné molekuly?
Hra - Tarzan and Jane: Jungle Jump
Video se načítá
Tarzan and Jane: Jungle Jump je dobrodružná skákačka, ve které se s Tarzanem vydáte do nebezpečné džungle. Čeká tu na vás mnoho překážek a nástrah, které musíte překonat pokud se chcete dostat až na konec své cesty. Nezapomeňte sbírat diamanty, které vám přidají body.
Hra - Go Go Gummo - Down in the Dumps
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou skákačku, ve které máte jako žvýkačka mnoho možností. Můžete se houpat na laně, vystřelovat se z praku nebo se nafouknout a letět. Úkolem v každém levelu je posbírat co nejvíce mincí a hlavně sebrat klíč.

Twin Cat Warrior

10.9.2013
70%
Hra - Twin Cat Warrior
Video se načítá
Jestliže se ti líbila hra Fireboy and Watergirl, bude se ti dozajista líbit i tahle. Funguje totiž na stejném principu - k dispozici máš dvě postavy, tady jsou to kočičí rytíři, a každou ovládáš jinak. Musí spolupracovat, aby se zvládli dostat skrz 40 těžkých levelů až do zámku.

Podmořský svět

16.7.2012
83%
Hra - Podmořský svět
Video se načítá
Popusťte uzdu své fantazii a rozmístěte po mořském dně všechno co tam přirozeně patří i pohádkové předměty a tvory. Použít budete moct opravdu dost korálů, rybiček, mušlí, kamenů,... a čeká na Vás i mořská víla.

Alxemy

10.1.2012
92%
Hra - Alxemy
Video se načítá
Tato propracovaná hra s krásnou grafikou Vás určitě chytne. Budete totiž muset hledat správné kombinace původních čtyř základních elementů (a dále těch co vytvoříte), abyste obnovili život na planetě Zemi. Například z větru a vody vzniknou oblaka. Zvládnete vytvořit všech 119 prvků?

Prehistorik

30.7.2012
84%
Hra - Prehistorik
Video se načítá
Původní první díl retro hry Prehistorik je tady, aby potěšil všechny nadšence herní klasiky. Na chvíli se stanete neandrtálcem a vydáte se za potravou. Cestou budete muset překonat množství nástrah a zneškodnit ještě víc, kolikrát dost roztomilých, predátorů.

Effing Worms Xmas

23.12.2012
85%
Hra - Effing Worms Xmas
Video se načítá
Vánoční zpracování brutální hry Effing Worms vám opět přináší možnost vžít se do kůže obrovského hladového červa. Vaším úkolem ve hře bude požírat všechny vánoční postavičky a lidí, který se pohybují po zemském povrchu. Dávejte si však pozor na nebezpečí, které zde číhají.
Hra - Kuchyňské dobrodružství kočičky Fluffy
Video se načítá
Tato hra s kočičkou jménem Fluffy v hlavní roli se bude líbit hlavně úplně nejmenším hráčům. Spolu s Fluffy se ocitnete v neuklizené kuchyni a budete se potřebovat dostat k tajemným dveřím. Po vzoru klasických deskových her představují kachličky na zemi jednotlivá políčka po kterých budete po hodu…

Kitty needs owner

5.11.2013
90%
Hra - Kitty needs owner
Video se načítá
Osamocená kočička potřebuje vaši pomoc! Musíte ji prvně vykoupat, osušit, navonět a přidat nějaký ten doplněk. Pak máte mnohem větší šanci, že se kočičky někdo ujme.

DJ Sheepwolf Mixer

10.7.2012
79%
Hra - DJ Sheepwolf Mixer
Video se načítá
Staňte se profesionálním DJem v perfektní hře DJ Sheepwolf Mixer a hrajte a vytvářejte skladby, které každého ohromí. Velké množství různých nastavení a možnost kombinace různých zvuků z vás za chvíli udělají skutečného profíka.

Eye Care

6.10.2013
79%
Hra - Eye Care
Video se načítá
Zahrajte si hru, ve které se budete starat o děti a jejich oči. Provedete kompletní oční prohlídku a následně se podrobíte očním testům, jako je rozpoznání písmen nebo číslic. Jako doktor pak musíte zjistit jaká dioptrie je do nových brýlí potřeba.
Hra - Baby Hazel Halloween Party
Video se načítá
Hazel je zpět a tentokrát se chystá na dětskou halloweenskou párty. Prvně ji musíte pomoci vybrat ty vhodné šaty a následně ji doprovodit na párty. O zábavu nebude nouze, chybět nebudou strašidla, dobré jídlo, dýně a hlavně dětské hry!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.