Oblíbené hry

Book of Spells

2.10.2012
82%
Hra - Book of Spells
Video se načítá
V této logické hře se vžijete do role chlapíka, který si za pomoci velké kouzelnické knihy chce vyčarovat pohár piva. Než se vám to však podaří, je potřeba najít tu správnou kombinaci tří magických symbolů. Mějte se však na pozoru, protože nesprávné zadané symboly dokáží způsobit skutečnou pohromu.

Tofu Ninja

18.11.2012
70%
Hra - Tofu Ninja
Video se načítá
V pěkně zpracované skákačce Tofu Ninja se stanete malým ninjou, který se vydal na dlouhou a nebezpečnou cestu. Budete překonávat záludné překážky, ničit zlé a zákerné nepřátele za pomoci vystřelovacích hvězdic a to vše jen, abyste se dokázali dostat až na konec vaší cesty.

Ninja Plus

20.3.2012
80%
Hra - Ninja Plus
Video se načítá
Pokud máte rádi ninja, tato hra je pro Vás jako stvořená. Hra má několik levelů, přičemž v každém je vaším úkolem posbírat všechny mince, abyste mohli postoupit do dalšího kola. Nebudete však sbírat jen mince, ale i bojovat proti příšerám, skákat po zdech, zkrátka dělat všechno, co ke správnému…

Home Sheep Home

29.12.2011
80%
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Postarejte se, aby se všechny tři roztomilé ovečky z této hry dostali v pořádku do cíle. Ze začátku to bude relativně snadné, ale v pozdějších levelech budete muset opravdu dost přemýšlet a být šikovní, aby ovečky překonaly záludné překážky.

Titanik II CZ

8.1.2013
65%
Hra - Titanik II CZ
Video se načítá
Je tady pokračování adventury inspirované seriálem Futurama, ve které opět bude Vašim úkolem pomoci hlavním hrdinům pomoci při útěku z lodi, která už asi za nedlouho exploduje. V místnostech, co se můžou zdát přímo bludištěm, musíte najít cestu i všechny prostředky k útěku. Dokážete to?

Santa Claus hair salon

10.1.2014
80%
Hra - Santa Claus hair salon
Video se načítá
Zahrajte si šílenou hru, ve které můžete Santu ostříhat podle vašich představ. Můžete ho ostříhat, udělat mu lokny nebo naprosto rovné vlasy. Taky můžete obarvit knír na libovolnou barvu. Jako třešničku na dort pak můžete přidat nějaký slušivý doplněk.

Taberinos

1.5.2013
83%
Hra - Taberinos
Video se načítá
Taková příjemná oddechovka, která pobaví každého. Hra je lehce založená na fyzice, cílem je kuličkou zlikvidovat všechny přímky na ploše, můžete jich zlikvidovat i víc na jednou, je třeba využít toho a kuličku odrážet od zdí.

Home Sheep Home 2: Lost in SpaceNÁŠ TIP

19.11.2013
96%
Hra - Home Sheep Home 2: Lost in Space
Video se načítá
Zahrajte si další skvělý díl ztracených oveček. Ty jsou tentokrát ve vesmíru, kam je unesla mimozemská loď. Zachraňte ovečky dříve, než na nich budou mimozemšťani provádět pokusy. V každém levelu musíte vyřešit, jak dostat všechny ovečky na druhý konec.

Pappa Bounce

22.12.2013
74%
Hra - Pappa Bounce
Video se načítá
Aby se Santa kromě rozdávání dárků také pobavil, potřebuje Vaši pomoc. Cílem je pohybovat s trampolínou tak, abyste Santu vždy odrazili. Pokud Vám vypadne, pak musíte začínat znovu. Kolikrát jej dokážete v řadě odrazit?

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Lego Friends Pool Party

4.10.2013
81%
Hra - Lego Friends Pool Party
Video se načítá
Pro všechny nadané architekty a návrháře je zde hra Lego Friends Pool Party. Dostanete možná životní šanci. Cílem je vytvořit místo pro skvělou párty s přáteli. Ideální bude když ji zařídíte tak, abyste si sami na takovém místě cítili dobře. Můžete si nastavit skoro všechny detaily.

Zachraň ŠnekaNÁŠ TIP

28.6.2013
95%
Hra - Zachraň Šneka
Video se načítá
Skvělá logická hra, ve které budete mí za úkol zachránit šneka před hrozícím nebezpečím. V každém kole budete muset logicky vymyslet, jak za pomocí dostupných objektů schovat šneka tak, aby mu neublížilo padající kamení nebo pálící slunce. Tak rychle, čas letí. Zde si můžeš stáhnout mobilní verzi…

Sponge Bob Haircuts

4.11.2013
75%
Hra - Sponge Bob Haircuts
Video se načítá
Nejen dámy, ale i Sponge Bob se zajímá o svůj zevnějšek. Pomozte mu vytvořit nový a netradiční účes, který by nečekal. Ve hře mu budete vlasy mýt, žehlit, natáčet nebo i barvit. Už máte představu, jaký účes mu vyberete?

Run

21.11.2013
70%
Hra - Run
Video se načítá
Rozběhni se v této skvělé a jednoduché hře a nech starosti daleko za sebou! Run má jednoduchou grafiku, ale díky tomu skvělou hratelnost, která tě určitě potěší. Přeskakuj díry a zkus projít velké množství levelů!

Desktop Racing 2

1.4.2013
73%
Hra - Desktop Racing 2
Video se načítá
Desktop Racing 2 je pěkně zpracovaná závodní hra, ve které na vás čeká mnoho rozličných tratí vytvořených z kancelářských předmětů. Ovládat budete červené autíčko, se kterým je potřeba všechny překážky na dráze překonat a posbírat přitom co nejvíce peněz, abyste mohli kupovat různá vylepšení.

TitanicNÁŠ TIP

4.10.2012
93%
Hra - Titanic
Video se načítá
Tato postřehová hra, kde budete muset i dost přemýšlet, Vás zavede na palubu potápějícího se Titanicu. Abyste se neutopili musíte se dostat z podpalubí na horní palubu. Problém je v tom, že Titanic je hotové bludiště a navíc Vás na palubu nepustí, pokud cestou nenasbíráte dostatek peněz, kterými…

Tin Tin the Difference

3.5.2012
60%
Hra - Tin Tin the Difference
Video se načítá
Tin Tin a jeho dobrodružství v novém filmu si můžete připomenout v bezvadné logické hře, která prověří Váš postřeh a vnímavost. V obrázcích (nebo spíš fotkách) z tohoto filmu budete totiž hledat vždycky osm rozdílů. Když se Vám to v časovém limitu povede, postoupíte do dalšího levelu, k dalšímu…

Tučňáci z Madagaskaru

31.5.2012
77%
Hra - Tučňáci z Madagaskaru
Video se načítá
V této hře na motivy oblíbeného animovaného filmu Madagaskar dostanete na starost jednoho z neohrožených tučňáků, který bude muset projít trasu plnou nebezpečných nástrah. Dokážete to?

Perfect pizza

12.8.2011
64%
Hra - Perfect pizza
Video se načítá
Ve hře Perfect pizza se stanete kuchařem, který připravuje pizzu. Vaším úkolem je připravit rychle pizzu co nejpřesněji zadání. Čím přesněji a rychleji pizzu připravíte, tím více vyděláte.

Cute Farm Hospital

30.8.2013
94%
Hra - Cute Farm Hospital
Video se načítá
V této hře tě čeká spousta nemocných a zraněných zvířat a také čerstvě narozená mláďata. O všechny se musíš postarat. Někdy máš omezené množství času. Nejdříve určíš, jaký problém zvířátko trápí, a poté vybereš vhodnou léčbu. Myslíš si, že by z tebe byla dobrá veterinářka?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.