Oblíbené hry

Monster High Avatar

2.6.2013
96%
Hra - Monster High Avatar
Video se načítá
Napadá Vás jak by mohl vypadat nový student nebo studentka strašidelné střední školy Monster High? V této super hře si ho budete moct celého podle vlastní fantazie vytvořit. Bude to holka nebo kluk? Jaký bude mít tvar obličeje, oči, uši, pusu, nos, vlasy,...? Všechno je jen a jen na Vás.

Cute Baby Nursery

15.8.2011
88%
Hra - Cute Baby Nursery
Video se načítá
Další povedená hra, ve které se musíš starat o malé miminko. Tvým úkolem pečovat o miminko tak, aby bylo pořád šťastné. Musíš ho tedy včas krmit, přebalovat nebo ho dát spát.
Hra - Barbie and Ellie Graduation Day Prep
Video se načítá
Barbie and Ellie Graduation Day Prep je další hra, kde si ověříte svůj vkus na módu. Tentokrát se má Barbie zúčastnit promoci a potřebuje vybrat hezké šaty. Pomoz Barbie a vyber jí zajímavý outfit na tuto událost. Vybírat budeš účes, make-up, šaty a doplňky.

Barbie Loves to Party

5.9.2013
75%
Hra - Barbie Loves to Party
Video se načítá
Barbie je pozvána na oslavu, na níž nemůže chybět. Pomůžeš jí vybrat make - up, účes a oblečení, aby na ní zazářila?

Adorabel Barbie Dress up

17.7.2013
93%
Hra - Adorabel Barbie Dress up
Video se načítá
Barbie má opět módní krizi a potřebuje vaši pomoc. Vaším úkolem je obléknout Barbie tak, aby vypadala co nejlépe. Ve hře budete Barbie vybírat správný make-up, šaty a samozřejmě doplňky. Staňte se i vy módní poradkyní a pomozte Barbie.
Hra - První novomanželský polibek
Video se načítá
Určitě si představujete, jak by měla vypadat Vaše svatba. V této hře si to budete moct vyzkoušet o obléci novomanžele ještě v kostele podle svých představ.

Our Story

5.4.2012
68%
Hra - Our Story
Video se načítá
Mohl by to být i Váš příběh. Dva milenci v něžném obětí v romantické krajině... Upravte si je podle svých představ. Změňte jim vlasy i oblečení. Budeš jejich předlohou ty sama, nebo je přetvoříš tak aby se k sobě co nejvíc hodili? Všechno záleží jen na tvé fantazii.

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Chief

15.7.2013
75%
Hra - Chief
Video se načítá
Staňte se indiánským náčelníkem v super logické hře Chief a pokuste se dostat všechny lidi zpět do jejich táborů. Aby se vám to podařilo, je potřeba nejprve odstranit z cesty všechny překážky, které vám blokují cestu. Hra kromě logického myšlení vyžaduje i značnou dávku šikovnosti, protože dostat…

Piggy Wiggy Seasons

5.9.2013
82%
Hra - Piggy Wiggy Seasons
Video se načítá
Ve hře Piggy Wiggy Seasons se těšte na spoustu zábavy s prasátky, které jsou jako obvykle hladová. Musíte jim pomoci dostat se ke všem oříškům. Na to Vám slouží speciální lano, které je možné upnout k různě rozmístěným bodům. Jakmile sní prasátko všechny oříšky, postupujete do dalšího kola.

The Illusionists Dream

18.10.2012
87%
Hra - The Illusionists Dream
Video se načítá
V skákačce The Illusionists Dream se přenesete do podivného světa, v němž jako kouzelník dokážete na sebe vzít podobu libovolného zvířete. To vám umožní dostat se i přes překážky, které byste ve své lidské podobě nedokázali překonat. V momentě jak na sebe vezmete zvířecí podobu, musíte si dávat…
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Truck Loader

2.9.2013
80%
Hra - Truck Loader
Video se načítá
Zahraj si povedenou hru za nakládacího robota. Ten má za úkol co nejrychleji převézt krabice na místo určení. Nakládání krabic do auta ale může být velmi zapeklité a to je právě ten úkol, který bys měla zkusit vyřešit. Někdy může být těžké i se ke krabicím jen dostat.

Monkey Go Happy Marathon 4NÁŠ TIP

2.9.2013
90%
Hra - Monkey Go Happy Marathon 4
Video se načítá
Máme tu pro vás další senza díl této logické hry! Opět máte rodinku smutných opiček, které potřebují rozesmát. Klikejte na osoby nebo předměty a vyvolejte reakci, která je rozesměje. Zapojte mozkové buňky a rozluštěte každý level. Podaří se vám je pokaždé rozesmát?

Arm Surgery

26.9.2013
79%
Hra - Arm Surgery
Video se načítá
Operace zlomené ruky není nijak závažná operace, je však nutné udělat ji přesně a rychle. Právě to bude Vaším úkolem ve hře Arm Surgery. Nejprve musíte vyčistit oblast od úlomků kosti a následně vložit destičku na zpevnění celé zlomeniny. Při operaci postupujte velmi přesně a také precizně.

Rejoin

23.4.2012
75%
Hra - Rejoin
Video se načítá
Přinášíme vám trochu netradiční logickou hru, ve které budete mít za úkol spojit tělo s duší. Problém je v tom, že jakmile pohnete s tělem, pohne se i duše, avšak opačným směrem. Podaří se vám překonat všech 25 levelů?

Baby Hazel Funtime

20.8.2013
85%
Hra - Baby Hazel Funtime
Video se načítá
Baby Hazel Funtime je zajímavá hra hlavně pro mladé dívky, které se rády starají o děti. Vaším úkolem v této hře bude péče o malé děvčátko, které potřebuje plnou péči. Takže vás nemine, přebalování či krmení. Buďte ta nejlepší máma i vy.

FRIZZLE FRAZ

27.9.2013
83%
Hra - FRIZZLE FRAZ
Video se načítá
Hlavní hrdina této skvělé skákačky je malá chlupatá růžová koule. Ta musí posbírat další kuličky, také chlupaté, ale zelené, a navíc všechny klíče, aby se dostala do dalšího levelu. Cestu jí ale mohou zkřížit příšery, které ji mohou zabít.

Avie: My Pretty AvatarNÁŠ TIP

1.9.2013
98%
Hra - Avie: My Pretty Avatar
Video se načítá
Je tady opravdu super hra, ve které budete skoro reálně žít život se svou hrdinkou. Můžete projít celý její krásný velký dům a popustit uzdu své fantazii při jejím oblékání, česání, líčení...

Snowdrop Nymph

27.3.2012
68%
Hra - Snowdrop Nymph
Video se načítá
V této oblíkačce, která se určitě bude líbit hlavně těm nejmenším, si podle sebe oblečete a hlavně ozdobíte krásnou malou vílu. Vyberte jí ten správný účes, šaty, šperky i tvar krásných křídel.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.