Oblíbené hry

Fairy Barbie

7.9.2013
75%
Hra - Fairy Barbie
Video se načítá
Barbie jde na maškarní ples a rozhodla se převléknout za vílu. Na výběr má toho opravdu hodně a neví, co si má vzít. Poradíš jí a převlékneš ji za vílu?

Barbie Play House

2.9.2013
68%
Hra - Barbie Play House
Video se načítá
Barbie se rozhodla svým dětem postavit zahradní domek s klouzačkou a houkačkou. Pomůžeš jí s dekorací, aby se domeček dětem líbil?

My New Room 3

25.10.2012
93%
Hra - My New Room 3
Video se načítá
Užijte si zařizování dokonalého dívčího pokoje, kde budete moct ovlivnit opravdu úplně všechno. Vyberte nábytek, doplňky, koberec, osvětlení i barvu stěn a podlahy. Ve vaší moci budou taky domácí mazlíčci a obyvatelky pokoje. Všemu pak můžete určit velikost i barvy a vzory.

My New Room

15.1.2013
83%
Hra - My New Room
Video se načítá
Využijte opravdu širokou nabídku nábytku i doplňků a zařiďte si podle vlasních představ svůj vysněný pokoj. Kromě nejrůznějších postelí, oken, hraček, zvířátek, svítidel, koberečků, stolků a skříní budete mít možnost měnit věcem i velikost a barvu, takže dokonalou variantu si pro sebe vytroří určitě…

Chcete mě?

9.5.2013
77%
Hra - Chcete mě?
Video se načítá
Pro všechny co mají doma čtyřnohé kamarády. Starejte se o pejska a najděte mu majitele. Musíte ho napřed pořádně namydlit, vykoupat, osušit a pak ostříhat drápky. Pro maximální efekt musíte trefit fialový pruh vpravo tak, aby se zastavil až nahoře. Pejskovi potom v průběhu hry kupovat různé doplňky,…

Nurse Slacking

11.8.2013
81%
Hra - Nurse Slacking
Video se načítá
Pokud tě baví hry ze série Slacking, pak tě jistě potěší, že je tu další. V tomto případě se nudí sestřička v nemocnici. Strašně moc chce pomáhat nemocným, ale dělá to po svém a doktorovi se to úplně nezdá. Během toho, co se nedívá, musíš stihnout spoustu věcí, jako například utěšit malé dítě,…

Mermaid Slacking

18.5.2013
91%
Hra - Mermaid Slacking
Video se načítá
Ponořte se pod mořskou hladinu, kde se k smrti nudí u svých povinností malá mořská panna. Pomozte jí proto uskutečnit ve chvílích, kdy se nikdo nedívá, všechny její oblíbené činnosti. Zkuste třeba rychle okoulit všechny námořníky, pochytat bublinky i rybičky, nebo zapracovat na jejím vzhledu ;)…

The Halloween Quiz

31.10.2012
85%
Hra - The Halloween Quiz
Video se načítá
Zajímalo by Vás jakou nadpřirozenou postavou byste se mohli nejspíš stát? Udělejte si tento jednoduchý test, ve kterém vždy vyberete ze tří možností podle svých preferencí a na konci se to dozvíte. Otázky jsou v angličtině, ale nebojte se, překladač nebo rodiče Vám jistě pomohou a užijete si spoustu…

Birdies

6.12.2012
70%
Hra - Birdies
Video se načítá
Birdies nebo česky ptáčci jsou moc povedá hra na hledání rozdílů. Na každém obrázku s krásnými ptáčky budete muset najít 7 rozdílů. Podle toho jak rychle to zvládnete a jestli budete potřebovat nějaké nápovědy dostanete body.

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Blue Ribbon Bash

23.9.2012
69%
Hra - Blue Ribbon Bash
Video se načítá
Postarejte se dobře o svěřenou kravičku. Musíte jí upravit kopýtka, správně ji umýt, vykartáčovat a všechno udělat správně tak, aby byla spokojená. Dokážete udělat všechno ze zadaného seznamu v časovém limitu?

Santa's Real Haircuts

30.7.2013
86%
Hra - Santa's Real Haircuts
Video se načítá
Máte rádi kadeřnické hry? Tak tahle se vám bude líbit! Vaším úkolem bude hýčkat samotného Santu a jeho plnovous. No, vousy mu můžete ostříhat nebo úplně oholit a následně mu je díky fialové lahvičce všechny vrátit. Dále můžete jeho vousy nabarvit na jednu z pestrých barev a na závěr přidat mašličku…

BlastWave: Lost at Sea

29.5.2012
82%
Hra - BlastWave: Lost at Sea
Video se načítá
Ve hře BlastWave: Lost at Sea se vydáte zachraňovat lidi, kteří se ztratili v oceánu. Lidi musíte dostat až na místo, odkud je vyzvedne helikoptéra a to jen za pomoci vytvoření vodního víru. Dávejte si však pozor na překážky a na nebezpečné zóny plné žraloků.

Jack in the Box

30.5.2011
82%
Hra - Jack in the Box
Video se načítá
Velmi zdařilá logická hra, ve které je vaším úkolem dopravit šaška Jacka zpátky do krabice. V každém levelu to bude ovšem čím dál víc obtížnější, komplikovat vám to budou nejen překážky, ale někdy i samotný Jack.

Power Pinball

1.1.2013
80%
Hra - Power Pinball
Video se načítá
Power Pinball je zábavná hra pro každého. Výborně propracovaná a naprosto jednoduchá. Ovládá se pouze šipkami. Dokážete nahrát co nejvyšší skóre?

Amusix Flute

1.1.2013
78%
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Hráli jste někdy na flétnu? Ne? Tak máte jedinečnou příležitost si to vyzkoušet. Ze začátku hrajete jednoduché tóny, ale každým kolem začínají být tóny těžší. Když neuděláte ani jednu chybu, tak obdržíte zlatou hvězdu. Dokážete je vyhrát všechny?

Glee Celebrity Puzzle

25.7.2012
77%
Hra - Glee Celebrity Puzzle
Video se načítá
Tyto puzzle nejsou úplně obyčejné. Nebudete dílky na svá místa dávat klasicky, ale v obrázku celebrity je na svá místa přesouvat. Jak rychle to zvládnete?

Pigs Can Fly

30.5.2011
62%
Hra - Pigs Can Fly
Video se načítá
V této logické hře je vaším úkolem dostat prasátko k nápoji, který mu umožní létat. Ne vždy to ovšem bude snadné. V cestě vám budou stát různé překážky, které musíte zničit lektvarem jedné barvy a potom využít lektvar k přenosu prasátka. Hru ovládáte pouze tahy myší.

Hamster Care

4.6.2013
88%
Hra - Hamster Care
Video se načítá
V této pěkné pečovací hře se budete starat o roztomilého křečíka. V několika malých "hrách" ho postupně umyjete, vysušíte, učešete, nakrmíte, pomazlíte se s ním nebo mu i vyberete zajímavé doplňky. Na začátku máte možnost si zvolit, jestli chcete hrát na čas, nebo bez jakéhokoliv limitu.

Vysněný kůň

18.7.2012
70%
Hra - Vysněný kůň
Video se načítá
Postarejte se o krásného koně v této graficky velice povedené hře. Nejdříve ho budete muset vyhřebelcovat a pak se můžete pustit do výběru sedla, uzdy i doplňků. Zkuste mu třeba zaplést ocas nebo dát do hřívy mašličku ;)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.