Oblíbené hry

Zdobení dortu 2

12.3.2012
76%
Hra - Zdobení dortu 2
Video se načítá
Ozdobte si krásný dort úplně podle svých představ a přání. Na výběr budete mít opradu velkou paletu barev, polev i nejrůznějších ozdob. Nakonec si zvolíte i pozadí a doplňkové dobroty nebo pití.

Door Hanger Creator

20.11.2012
89%
Hra - Door Hanger Creator
Video se načítá
V této výborné dekorační hře na Vás čeká výroba vlastní originální visačky na dveře. Použít můžete cokoliv z opravdu velkého výběru papírů, obrázků, štítků, jednotlivých barevných písmen,... Je jen na Vás jak bude nakonec visačka vypadat a co bude příchozím říkat.

Pokoj pro Hello Kitty

10.8.2012
70%
Hra - Pokoj pro Hello Kitty
Video se načítá
Zřiďte pro kočičku Hello Kitty ten nejkrásnější pokojíček. Vyberte jí postýlku, skříňky na hračky, obrázky na zeď i okno, koberec a osvětlení. Nakonec si budete moc zvolit, jak bude Kitty ve svém novém pokoji vypadat.

Včely v zahrádce

22.7.2012
75%
Hra - Včely v zahrádce
Video se načítá
Kočička Hello Kitty má problém. Do její zahrádky se nastěhovaly včely a ona si chce dojít do schránky pro poštu. Pomůžete jí vybrat dopisy a vrátit se domů tak, aby ji žádná včelka nepíchla?

Christmas Room Decoration

29.12.2012
79%
Hra - Christmas Room Decoration
Video se načítá
Vytvořte si ještě tu správnou vánoční atmosféru a zařiďte podle sebe ten nejstylovější vánoční pokoj. Nesmí chybět nábytek, obyvatelé domu a samozřejmě ani vánoční stromeček. Použít můžete množství krásných dekorací i ozdob na stromek.

Domov čarodějek

23.5.2012
87%
Hra - Domov čarodějek
Video se načítá
Zařiďte bydlení pro malé čarodějky. Jsou docela moderní a ve svém příbytku budou spát, učit se i kouzlit. Nachystejte jim proto všechno, co by mohly potřebovat.

Moorhuhn

8.9.2012
75%
Hra - Moorhuhn
Video se načítá
Moorhuhn je dnes již klasika mezi hrami. Za omezený čas musíte sestřelit co nejvíce letících a vykukujících slepic. Nezapomeňte dobíjet a dobře se bavte ;)

Super Adventure Pals

15.11.2012
79%
Hra - Super Adventure Pals
Video se načítá
V skákačce Super Adventure Pals budete doprovázet hlavního hrdinu na jeho cestě. Vaším úkolem bude najít a porazit zlého Mr.. B. Než se však k němu dostanete, budete si muset poradit s desítkami dalších nepřátel, který v jednotlivých kolech na vás čekají.

Lovec sladkostí

13.7.2012
70%
Hra - Lovec sladkostí
Video se načítá
Staňte se hledačem sladkostí. Někdo Vám je poschovával po celém velkém domě a Vy je teď musíte všechny najít. Kde může být zmrzlina, bombóny, lízátka a ostatní dobroty?

Wake Up the Box 3

19.4.2012
81%
Hra - Wake Up the Box 3
Video se načítá
V této logické hře budete mít trochu netradiční roli - probudit spící krabici. Aby se krabice probudila musí do ní narazit nějaký objekt. Předměty, které máte v inventáři proto rozmístěte tak, aby do krabice narazili nebo s ní pohnuli.

Ninja Mushroom

1.7.2012
81%
Hra - Ninja Mushroom
Video se načítá
Ninja Mushroom je logická hra, ve které bude vašim cílem dopravit hřib k zlatému pařezu. Cesta je však plná různých kostek, které je potřeba správně posouvat, abyste uvolnili cestu. Problém je v tom, že některé kostky se posouvat nedají, jiné zas nemůžete shodit z velké výšky, jinak vám zmizí.

Robot Phone Home

2.4.2013
70%
Hra - Robot Phone Home
Video se načítá
Super hra, ve které se musíte s robotem snažit překonat všechny překážky na cestě a dostat se k satelitu. Díky satelitu se pak pokusíte spojit s domovem a zavolat si záchranu. Robot se může odrážet od zdí a postupem času i létat. Tak budete moci překonávat složité překážky.

Run Run Hamster

11.3.2012
78%
Hra - Run Run Hamster
Video se načítá
Vydejte se jako zamilovaný křeček na strastiplnou cestu za svou vyvolenou. Cestou budete sbírat semínka a skákat na různé živočichy, za které dostanete body. Pozor ale abyste se nezřítili do propasti, kterých je cestou opravdu hodně. Hra není zase tak jednoduchá, protože křeček se nezastavuje a vy…
Hra - Romantic Dinner Decoration
Video se načítá
Připravte pokoj k té nejromantičtější schůzce dvou milenců. Vyberte výmalbu, koberec, stůl se židlemi i obrazy nebo stylové zrcadlo. Nakonec samozřejmě musí přijít na stůl svíčky a nějaké to správné pití. Až bude všechno podle Vašich představ, pozvěte samotné strávníky.

Pyžamový večírek

2.6.2012
95%
Hra - Pyžamový večírek
Video se načítá
Co všechno si dokážete představit, že byste dělaly na správném holčičím pyžamovém večírku? V této hře nechybí snad nic. Zkuste si barvení vlasů, pleťové masky i co nejšetrnější odstraňování nepříjemných chloupků...

Maze A Pix

30.5.2013
71%
Hra - Maze A Pix
Video se načítá
Hra Maze A Pix je zajímavá hra. Jde o to dostat se z bodu A do bodu B. Pokaždé musíte najít cestu až nakonec, jakmile jí najdete, tak vznikne krásný obrazec, třeba v podobě býka nebo auta. Ozkoušejte si svůj postřeh. Zvládnete najít cestu z každého levelu?

Gingerbread Circus

21.1.2013
65%
Hra - Gingerbread Circus
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte za úkol trefit co nejvíc objektů nožem. Někdy jsou rozmístěny na točícím se kole, kolem perníčku. Dávejte si pozor ať ho netrefíte nebo přijdete o body.

Pack It Up

22.5.2012
71%
Hra - Pack It Up
Video se načítá
Zkoušely jste někdy balit věci do kufru auta? Když jich máte opravdu hodně, není to nic jednoduchého. Stejně jako tato hra. Aby se Vám podařilo poskládat všechny věci do omezeného prostoru a postoupily jste do další úrovně, musíte každé věci najít správné místo a dobře ji natočit.

Fire Queen Dress Up

8.8.2012
76%
Hra - Fire Queen Dress Up
Video se načítá
Jak by podle Vás měla vypadat královna plamenů a ohně? V této hře si to budete moct vyzkoušet. Vyberte jí to nejstylovější oblečení, aby dělala čest svému mocnému úřadu.

Funky Eyelashes Makeover

27.8.2012
80%
Hra - Funky Eyelashes Makeover
Video se načítá
Máte rády výrazné líčení, zajímavé barvy a trošku té extravagance ale samy si netroufáte takto chodit? Nevadí, v této hře máte možnost všechny nejrůznější kombinace na modelce vyzkoušet.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.