Oblíbené hry

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Design your Backpack

29.1.2013
88%
Hra - Design your Backpack
Video se načítá
Vyrobte si svůj vysněný školní batoh. Zvolte si barvy jaké by měl být a pak už jen vybírejte z množství nejrůznějších obrázků, nášivek, nápisů, odznaků, přívěsků a ozdob které byste na něm chtěly mít. Jako bonus si budete moct stejně udělat i poznámkový blok, takže je určitě na co se těšit :)

Prší

27.7.2012
85%
Hra - Prší
Video se načítá
Zahrajte si klasickou karetní hru prší na svém počítači, ale s reálným protihráčem! Hra má tři kola a v každém se snažíte zbavit všech karet, které dostanete. Pokud nebudete tím, kdo se zbaví karet první, hodnoty karet, které Vám zůstanou se započítají jako negativní body. Ten co jich bude mít na…

Dětská nemocnice

30.9.2012
88%
Hra - Dětská nemocnice
Video se načítá
V této výborné hře plné miminek se stanete zdravotní sestřičkou na dětském oddělení. Každý den dostanete na starost více a více dětí, o které se budete muset dobře postarat. Včas jim dejte najíst, přebalte je a nezapomeňte ani na očkování.

Gibbets-flash

16.2.2013
78%
Hra - Gibbets-flash
Video se načítá
V této hře budete muset trefit šípem provaz a zachránit tak panáčka před oběšením. Ti se houpou na provazech a pomalu jim utíká život. Vy máte omezený počet šípů a tak musíte velice přesně mířit.

Amateur Surgeon

19.2.2013
91%
Hra - Amateur Surgeon
Video se načítá
Zábavná hra, ve které se stanete chirurgem. Ovšem, do té doby jste jenom poslíčkem s pizzou a podle toho vypadají i Vaše lékařské zkušenosti a vybavení.

Angry Birds

5.4.2012
87%
Hra - Angry Birds
Video se načítá
Užijte si super logickou hru s naštvanými ptáky v hlavních rolích. Ty budete vystřelovat katapultem na improvizovaná obydlí malých prasátek. Podaří se Vám v každém levelu jen za 4 pokusy dostat naštvané ptáky až k prasátkům?

Angry Birds RIO

28.4.2012
89%
Hra - Angry Birds RIO
Video se načítá
Angry Birds, neboli naštvané ptáky můžete znát z populárních videoher a her na mobilních počítačích. Tentokrát se tito sympaťáci vydali až do Ria a chtějí vysvobodit všechny uvězněné ptáky z jejich klecí. Vy musíte ptáka vždycky dobře zamířit a vystřelit tak, aby se mu podařilo zničit všechny klece.
Hra - Bugs Bunnys Hopping Carrot Hunt
Video se načítá
V této povedené skákačce dostanete na starost oblíbeného králíka Bugse Bunnyho, se kterým bude Vaším úkolem sebrat co nejvíce mrkviček. Bugs se ale nezastavuje a Vy s ním musíte vždycky včas skočit přes příkop. Když spadnete, začínáte zase od začátku a máte jen tři životy.

Red Ball 3

3.11.2011
89%
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Hra Red Ball patří mezi skákačky, ve kterých je většinou vaším úkolem během cesty k cíly posbírat co nejvíce bodů a dostat se přes všechny překážky. Ani zde tomu není jinak, nebude to ovšem moc snadné, občas musíte vyřešit různé hádanky, pomocí jejichž řešení se dostanete dál.

Charming Girls

23.3.2012
98%
Hra - Charming Girls
Video se načítá
Charming Girls je bezvadně propracovaná hra ušitá přímo na míru pro holky. Uplatníte v ní své strategické schopnosti, postřeh i soutěživost. Půjde totiž o to, ovládnout všechny kluky v okolí ;) Vyberete si postavu a vrhnete se do ulic, kde s kluky začnete flirtovat a uvězňovat do pod svůj vliv do…

Red Ball

16.1.2013
62%
Hra - Red Ball
Video se načítá
Red Ball je logická skákačka, ve které budete hrát s malým červeným míčkem na který čeká v každém kole množsvtí překážek. Abyste se dostaly vždy až na konec k červené vlajce budete muse použít svůj důvtip i dostatečně rychle reagovat.

Totally spies miseHra s oceněním

4.4.2012
88%
Hra - Totally spies mise
Video se načítá
Vydejte se na misi společně s agentkou Totally spies. Překonejte všechny překážky a dorazte do cíle. Budete muset použít všechno své umění jako jsou skoky a správně načasované kopy.

Horolezci

3.7.2012
80%
Hra - Horolezci
Video se načítá
Zahrajte si super hru přímo on-line v reálném čase a s reálným protihráčem, kterého si můžete nechat náhodně vylosovat nebo pozvat konkrétního kamaráda. Jako horolezec budete šplhat do kopce. Za každé správně uhodnuté písmeno z tajenky se posunete o jeho hodnotu nahoru (nebo za špatné písmeno naopak…

Puzzle Freak

23.5.2011
74%
Hra - Puzzle Freak
Video se načítá
Tato stolní hra se skládá z různých miniher, kde je vaším úkolem správně poskládat rozházené puzzle ve vymezeném čase. Hru mohou hrát až čtyři hráči proti sobě, nebo proti počítači.

Jeníček a Mařenka 2

29.9.2012
85%
Hra - Jeníček a Mařenka 2
Video se načítá
Přinášíme vám druhý díl strašidelné adventury Jeníček a Mařenka, ve které tentokrát budete muset pomoci dětem najít cestu ze strašidelného lesa. Hrát budete za Mařenku, která je vyzbrojena prakem a odhodlaná dostat sebe i svého bratra do bezpečí.

Jeníček a Mařenka

21.9.2012
86%
Hra - Jeníček a Mařenka
Video se načítá
Hra Jeníček a Mařenka vás přenese do pohádkového světa, v němž tyto dvě děti žijí. Na rozdíl od původní předlohy děti nemusí utíkat před zlou bosorkou, ale před macechou, která je chce vyhnat do lesa. Přestože les je nebezpečné místo, rozhodne se Mařenka udělat vše proto, aby našla opět cestu domů.…

3D Kartz

8.1.2013
90%
Hra - 3D Kartz
Video se načítá
Skvělá závodní hra, ve které musíte splnit vždy určitý počet bodů dřív, než vyprší čas. Jezdit budete s formulkou a v cestě Vám budou stát různé překážky a soupeři. Za těsné předjíždění nebo vyhnutí se překážce, dostanete speciální kombo.

Motor Madness

26.4.2012
68%
Hra - Motor Madness
Video se načítá
Motor Madness je pěkná hra pro holky i kluky inspirovaná seriálem Scooby Doo. Nasedněte s partou tohoto psího detektiva do auta a vydejte se městem pronásledovat dalšího padoucha. Dokážete ho sledovat a chytit? Hra se velice dobře ovládá a jistě potěší nejen automobilové nadšence.

Čas na úklid

19.8.2012
85%
Hra - Čas na úklid
Video se načítá
Je na čase uklidit dům. Pomozte malé slečně s její prací a místnost po místnosti hezky ukliďte. Všechny odpadky patří do koše, hračky do speciální krabice, špinavé nádobí do dřezu a ostatní věci na svá místa ve skříních a poličkách.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.