Oblíbené hry

Black Knight

30.5.2011
56%
Hra - Black Knight
Video se načítá
Logická hra Black Knight funguje na principu jízdy šachového koně. Vaším úkolem je dostat se k hvězdičce, která je umístěna na hracím poli. Vy se svým koněm ovšem můžete jezdit pouze ve tvaru L, takže dostat se k hvězdičce není tak snadné, jak by se mohlo na první pohled zdát.

Super sestra

2.10.2012
85%
Hra - Super sestra
Video se načítá
Starší sestra dostala na starost svého malého bratříčka. Pomůžete jí se o něj správně postarat, aby neplakal a byl spokojený? Musíte včas plnit jeho potřeby jako je koupání, jídlo, podávání léků a samozřejmě těch správných hraček. Stihnete mezi péčí o miminko vyřídit i tolik důležité hovory s…
Hra - Monkey go happy marathon 3
Video se načítá
Zvládnete projít všechny úkoly, které Vám bude postupně dávat jedna z rodiny smutných opiček? Na začátku si vyberete svého průvodce a pak záleží jen na Vaší nápaditosti a chytrosti, jak rychle dokážete vždy opičku rozemát a dostat se až na konec.

Monkey go happy 2

10.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 2
Video se načítá
Pokračování skvělé hry Monkey go happy je tady! Rozveselte zase milé opičky tím, že splníte jejich úkoly. Dělejte správné věci ve správnou dobu a zkuste použít co nejméně kliknutí. Zvládnete projít všech 15 levelů?

Anbot 2

18.9.2012
91%
Hra - Anbot 2
Video se načítá
Pomozte malému roztomilému robotovi dostat se z nenáviděné továrny, kde dřív musel pracovat, ale která ho teď chce raději zničit. Dokážete včas najít řešení všech logických úkolů, aby uprchl před pronásledováním a nic se mu nestalo?

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?

Anbot

27.1.2013
84%
Hra - Anbot
Video se načítá
Logická avšak celkem jednoduchý hra, ve které budete mít za úkol pomoci malému Anbotu utéci z továrny kde se mu již nelíbí. Snažte se dostat ho ven na co nejméně kliknutí.

Charger Escape

30.5.2011
92%
Hra - Charger Escape
Video se načítá
Pomoc koníkovi s útěkem. Tvým prvním úkolem bude to, abys sesbíral všechny potřebné věci k útěku. To ale není všechno, nalezené věci potom musíš také správně použít. Nezapomínej, že nestačí prohledat pouze jednu místnost.

Papa´s Freezeria

20.3.2013
90%
Hra - Papa´s Freezeria
Video se načítá
Je tady další super hra ze série Papa´s restaurací, ve kterké tentokrát budete svým netrpělým a často i náročným zákazníkům připravovat podle jejich přání zmrzlinu. Dokážete to dost dobře, aby byli spokojení a dostali jste za svou práci maximální možný počet bodů a tak i peněz?

Attack to magix

23.4.2012
71%
Hra - Attack to magix
Video se načítá
Je tady super hra s vílami Winx v hlavních rolích. Tentokrát je nebudete oblékat, ale budou bojovat s příšerou. Vyberte si vílu a nechte ji vystřelit jednu z jejích kouzelných schopností. Aby se Vám podařilo monstrum zlikvidovat, musíte včas kliknout na sílu úderu, aby byla co největší.

Super D

30.5.2011
71%
Hra - Super D
Video se načítá
Cílem této hry je vysvobodit všechny své přátele, kteří jsou uvězněni na věži. Ty se svou kostičkou se musíš dostat skrz všechny dveře až za nimi a zachránit je. Cesta nebude snadné, k otevření dveří potřebuješ získat vždy správný klíč.

Pes Bolt

15.8.2011
89%
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Pokud máte rádi hry s pejsky, pak se vám jistě zalíbí tato skákačka, ve kterého ovládáte psa Bolta. S Boltem skáčete po domech a různých pohyblivých plošinách a sbíráte body. Dávejte si pozor na nepřátele, kteří se na vás budou snažit zaútočit.

Bunny Kiss

10.1.2013
73%
Hra - Bunny Kiss
Video se načítá
Zamilovaný králík hledá svou vyvolenou ve vajíčkách na louce. Když ji najde, může ji políbit. Problém je ale v tom, že se mu do cesty neustále plete jeho nepříjemný sok. Ten může kdykoliv z některého jiného vejce vyskočit a jeho romantickou chvilku mu pokazit. Pomůžete zajíčkovi vystihnout ty…

Úklid pokoje

26.6.2012
90%
Hra - Úklid pokoje
Video se načítá
Malá hrdinka této hry má uklízet svůj pokoj. Ale jako všem dětem se jí samozřejmě nechce, a tak si zkouší hrát své oblíbené hry, když se maminka nedívá. Stihnete si je s ní všechny zahrát tak, aby Vás její maminka nepřistihla?

Kissing Championship

13.7.2011
65%
Hra - Kissing Championship
Video se načítá
Dokážete porazit své soupeře v soutěži líbání? Vaším úkolem je líbat lépe, než protivník. Abyste toho dosáhli je potřeba kliknout (aktivujete polibek) a poté jezdit myší zleva doprava a nazpět - tím zvýšíte váš úspěch.

Me and My Donkey

25.4.2012
91%
Hra - Me and My Donkey
Video se načítá
Vyberte si jednoho ze tří roztomilých oslíků a starejte se o něj tak, aby byl co nejspokojenější. Když se Vám podaří udržet oslíka krmením, kartáčováním a dalšími věcmi šťastného celý den, postoupíte k dalšímu dni. Ten bude vždy o něco těžší a oslík toho bude vyžadovat více a více.

Ben 10 fishing

19.3.2012
69%
Hra - Ben 10 fishing
Video se načítá
Staňte se rybářem Benem a chyťte co nejvíce ryb ze své loďky. Vždy musíte spustit vlasec ve správnou chvíli, aby se ryba chytla. První části jsou relativně lehké, ale později náročnost stoupá.

Pixel Bomb

13.11.2012
70%
Hra - Pixel Bomb
Video se načítá
V této postřehové hře budete mít jediný úkol - odstranit co nejrychleji všechny hvězdičky z herního pole. Dosáhnete toho tak, že se jich dotknete kurzorem myši. Jak rychle dokážete projít všechny levely? Hra může mít problém s ukládáním výsledku a je pravděpodobné, že se vůbec neuloží.

Romeo

20.4.2013
95%
Hra - Romeo
Video se načítá
Jeden z nejznámějších a nejlepších příběhů o síle lásky, který vzešel z pera dramatika Williama Shakespeara, je jistě Romeo a Julie. Teď si ho můžete užít i v herní podobě. V kůži zamilovaného Romea vyrazíte na cestu plnou nástrah a nebezpečí, abyste se nakonec dostali za svou vyvolenou Jůlií.

Ninja Pi Ro

7.10.2012
95%
Hra - Ninja Pi Ro
Video se načítá
V této super adventuře budete ovládat hned tři hlavní hrdiny najednou. Ninja, pirát i robot mají jiné dovednosti a schopnosti, které se budou hodit v jiných situacích. Zajímavé je, že všichni jsou v jednom těle a vy musíte mezi nimi přepínat kolečkem nad hlavou. Zvládnete s nimi splnit náročné mise?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.