Oblíbené hry

Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
I roztomilé opičky Monkey Go Happy se připravovaly na Vánoce. V této další povedené adventuře, která jistě zaujme i ty nejmenší hřáče, jedné z nich budete pomáhat hledat všechny důležité věci na ozdobení jejich obydlí a vánočního stromečku. Každá z věcí, jejichž stíny uvidíte ve spodní části…

Uphill Rush 2

23.3.2012
87%
Hra - Uphill Rush 2
Video se načítá
Zahrajte si skvělou závodní hru Uphill Rush, která nejen díky své grafice bude určitě bavit nejen kluky. Vaším úkolem, co nejlépe přejít na motorce trať a získat, co nejvíce bodů. Za získané body si můžete později kupovat i lepší motorky a další vybavení. Body získáváte i za akrobatické kousky,…

Horse Love

8.4.2013
73%
Hra - Horse Love
Video se načítá
Pomozte zamilovanému páru koníků, aby se mohli políbit. Protože mají chovatele, který jejich lásce nepřeje, nebude to zase tak jednoduché. Když je totiž při líbání přistine, rozčílí se a pokropí je vodou. Pokud se to stane třikrát, hra pro Vás končí. Máte dobrý postřeh a zvládnete i náročnější…

Totally Spies šachy

12.8.2012
87%
Hra - Totally Spies šachy
Video se načítá
Agentky Totally Spies se vrhly do další bitvy s padouchy. Aby je mohly zajmout musí skočit na jejich pole na hrací ploše. Musí se jim to ale podařit dříve, než skočí oni k nim. Každá z agentek může skákat jinak a v každém tahu vždy vyberete jednu z nich a její pohyb. Podaří se Vám zajmout všechny…
Hra - Monkey go happy marathon
Video se načítá
Monkey go happy marathon je speciální vydání hry, ve které rozveselujete opičky tak, že plníte jejich zapeklité úkoly. Tentokrát si budete moct z rodinky vybrat, komu budete dělat radost. Čím míň kliknutí použijete, tím budete lepší. Dokážete projít všemi úkoly?

Monkey go happy 3

13.3.2012
89%
Hra - Monkey go happy 3
Video se načítá
Monkey go happy je tu již se svým třetím pokračováním a tentokrát budete dělat radost rodince tří opiček. Čeká na Vás dalších 15 nových zajímavých úkolů u kterých se pobavíte i si zapřemýšlíte. Opět musíte dát ale pozor, abyste zbytečně nepoužívali nepotřebné věci, protože každé kliknutí se počítá…

LL City Parking

19.2.2013
75%
Hra - LL City Parking
Video se načítá
Parkovací hra, ve které se budete muset snažit zaparkovat co nejpřesněji na vyznačené místo. Můžete zaparkovat i jen na 80% procent, ovšem nedostanete tolik bodů, jako když zaparkujete na 100%.
Hra - Big Rig: Truck Stop Parking
Video se načítá
V této hře budete muset zaparkovat co nejvíce nákladních vozidel a to do jedné minuty. Za zaparkovaný náklaďák dostanete body a bonusové vteřiny.

Krize v metru

3.4.2012
90%
Hra - Krize v metru
Video se načítá
V této super adventuře se ocitnete jako nebohá dívka v přecpaném metru. Cestovat musíte ještě daleko, ale jak se všech hlučných, smradlavých a děsivých spolucestujících zbavit? Dokážete přijít na to, co na každé platí, aby ještě rád vystoupil?

Cheer Captain

22.8.2012
81%
Hra - Cheer Captain
Video se načítá
Jak vysoko dokážete vyskočit s kapitánkou roztleskávaček? Její kolegyně je vždycky vyhodí do vzduchu a tam musí hledat hvězdičky a odrážet se od nich, aby letěla ještě výš. Směr letu kapitánky budete ovládat pohybem myškou.

Neil the Nail

30.3.2012
95%
Hra - Neil the Nail
Video se načítá
Hra Neil the Nail určitě potěší každého, a to nejen svou pěknou grafikou, ale i velmi dobrou hratelností. V této hře se stanete malým hřebíčkem, který je ohrožován množstvím nepezpečných kladiv a jiných nástrojů. Překonejte všechny nástrahy a pomozte vašim přátelům - ostatním hřebíčkem.

Governor of Poker

30.5.2011
55%
Hra - Governor of Poker
Video se načítá
Hrajete rádi poker a jeho oblíbenou verzi Texas Holdem? V tom případě tu pro vás máme jednu hru, ve které je hraní pokeru hlavním principem. Cílem hry je vyhrát ve všech texaských salonech - potom se stanete opravdovým Governorem pokeru.

Pucca Funny Love

27.5.2012
92%
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Pucca Funny Love není hra v pravém slova smyslu, ale o to je zábavnější. Kolika způsoby myslíte, že jde políbit stydlivého kluka? Roztomilá panenka v této hře Vám to ukáže a vždy když kliknete na diváka v hledišti, tak jiným, zajímavým způsobem.

Winx Flora Believix

26.5.2012
83%
Hra - Winx Flora Believix
Video se načítá
Pro všechny milovnice víl Winx je tady bezvadná hra, ve které budete spolu s Flórou létat vysoko do oblak a sbírat cenné kytičkové artefakty. Po cestě nesmíte ale zapomenout vyhýbat se zlému hmyzu, ani sbírat fialové drahokamy, které Vám k letu dodají energii.

Pizza Passion

6.8.2012
76%
Hra - Pizza Passion
Video se načítá
Pomozte sympatickému kuchaři vyrobit tu nejlepší pizzu. Když se mu to povede a dá na ni opravdu hodně ingrediencí, dostane od své vyvolené vysněný polibek. Pomůžete mu tak, že na vyhozenou pizzu budete klikat, ona poletí co nejvýš komínem pece a jednotlivé přísady bude sbírat.

Rolf´s Pizza

18.7.2012
90%
Hra - Rolf´s Pizza
Video se načítá
Vyzkoušejte si jaké to je, být kuchařem v pizzerii, který je zavalen objednávkami. Dokážete dost rychle vyrábět toto klasické italské jídlo, abyste vydělaly dost peněz na postup do dalšího levelu s více objednávkami i ingrediencemi?

Monkey go happy 5

8.8.2012
85%
Hra - Monkey go happy 5
Video se načítá
Pro všechny, kdo si oblíbili rodinku smutných opiček, které v sérii miniher rozveselujete, je tady dobrá zpráva! Jsou tu již po páté, abyste si s nimi užili zábavu i trochu toho přemýšlení. Na co nejméně kliknutí totiž musíte zjistit a udělat to, co po Vás smutná opička bude chtít.
Hra - Vyrábění náhrdelníku
Video se načítá
Udělejte si virtuální náhrdelník podle svých představ. Použít budete moct opravdu veliké množství nejrůznějších korálků, mašliček, ozdob, kytiček, ale i zvířátek. Kombinujte, skládejte a bavte se :)

Chipmunks Race

19.3.2012
77%
Hra - Chipmunks Race
Video se načítá
V této zábavné závodní hře půjde o rychlost i o postřeh. Jako jeden z milých známých Chipmunků budete cestou sbírat cenné dárečky a zároveň si dávat velký pozor, abyste nepřejeli pejsky a kočičky, kteří se Vám budou plést do cesty. Hru můžete hrát sami, nebo poměřit své síly s kamarádem.

Virtual Pet Game

6.7.2012
94%
Hra - Virtual Pet Game
Video se načítá
Postarejte se co nejlépe o roztomilou kočičku. Musíte ji včas krmit, mazlit se s ní, česat ji, bavit ji, postarat se aby měla dost pohybu a samozřejmě také čistit její bedýnku. Zvládnete to všechno tak, aby byla spokojená a neutekla Vám?

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.