Poslední hrané hry

Bomb JackHra na skóreHra o medaile

28.8.2013
70%
Hra - Bomb Jack
Video se načítá
Ve skákačce Bomber Jack bude vaším úkolem vysbírat nejlépe celé hrací pole, pro dosažení co nejvíce bodů. Máte jen tři životy, takže buďte velmi opatrní, kam skáčete. Když vysbíráte všechny bomby, tak se automaticky přesunujete do dalšího levelu.

Pop A BalloonHra na skóreHra o medaile

19.6.2014
75%
Hra - Pop A Balloon
Video se načítá
Zahrajte si zábavnou a jednoduchou hru, ve které propichujete balónky. Musíte propíchnout jen ty zelené a nenechat žádný uniknout. Pokud propíchnete červený, nebudete moci nějakou dobu propichovat.

Looney MahjongHra na skóreHra o medaile

22.3.2012
68%
Hra - Looney Mahjong
Video se načítá
Je tady další z klasických her mahjong, kdy máte za úkol odstranit z hracího pole všechny kameny. A to tak, že vytvoříte dvojice vždy se stejným obrázkem. Aby ale kameny zmizely, musejí být alespoň z jedné dlouhé a jedné krátké strany volné. Podaří se Vám to v této hře s krásnými obrázky z…

BalleryHra na skóreHra o medaile

12.9.2014
78%
Hra - Ballery
Video se načítá
Skvělá hra, ve které máte dostat v 18 kolech míček na co nejvyšší výsledek. Stačí správně namířit a míček vystřelit.

ClickenGoldHra na skóreHra o medaile

29.10.2014
73%
Hra - ClickenGold
Video se načítá
Skvělá logická hra, ve které budete sbírat mince. V každém kole musíte posbírat určitý počet mincí, pokud se vám to nepodaří, tak prohrajete. Pokud je dostanete všechny, tak získáte bonus.

Trash BashHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Trash Bash
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které s krabem musíte najít kousky ztraceného receptu. Skákat budete po patrech a musíte si dávat pozor na kupu odpadu, který vám je v patách. Po cestě sbírejte bonusy, jako jsou hamburgery nebo hodiny.

Chuck and CatchHra na skóreHra o medaile

19.8.2014
70%
Hra - Chuck and Catch
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte hodit přítelkyni pizzu až na gauč. Šipkami se roztočíte a mezerníkem hodíte pizzu.

ABC JumpersHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
76%
Hra - ABC Jumpers
Video se načítá
Další skvělá hra, díky které se můžete i něco přiučit. Vaším úkolem bude mačkat stejná písmenka na klávesnici, jaká mají panáčci nad hlavičkou. Když to nestihnete včas, panáček spadne na zem. Můžete využít i bonusu, který přidá všem panáčkům padák.

FunballHra na skóreHra o medaile

25.9.2014
78%
Hra - Funball
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru s názvem Funball. Vaším úkolem bude odrážet puk podle barev a ničit ostatní puky. Vybrat si můžete několik herních režimů nebo hrát klasické úrovně, kde se naučíte mnoho vychytávek. Všechny body, které z herních režimů získáte se sčítají do jednoho skóre v hlavním menu.

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.