Poslední hrané hry

Hra - Ancient Jewels: Lion Temple
Video se načítá
Další klasická hra, ve které musíte spojovat 3 stejně barevné drahokamy. Dávat pozor si musíte na spodní hranici.

Mahjong ConnectHra na skóreHra o medaile

3.4.2012
72%
Hra - Mahjong Connect
Video se načítá
Je tady další bezvadná hra z rodiny Mahjong. I tentokrát bude hlavním cíle odstranit z hrací plochy všechny kameny. Dosáhnete toho tak, že vždy spojíte dva se stejnými symboly. Jenomže tady je to ještě o trošku složitější. Nejen že musí být kameny "volné", ale ještě mezi nimi nesmí být jiné kameny…

Thor TowersHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Thor Towers
Video se načítá
Ve hře Thor Towers budete mít za úkol postavit opět co nejvyšší stavbu z velkých bloků. Bloky jsou zavěšeny na řetězu, který se houpe, proto musíte vychytat přesně, kdy kvádr pustit na již usazený blok.

Future BuddyHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
86%
Hra - Future Buddy
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které musíte dostat panáčka do krabice. Hra obsahuje několik úrovní. Nasbírejte co nejvíce bodů.

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Flora Hair and Facial

12.10.2013
88%
Hra - Flora Hair and Facial
Video se načítá
Flora potřebuje celkovou změnu vzhledu, protože ten starý ji už omrzel. Pomůžeš jí a vybereš jí hezké šaty, doplňky s kosmetickými úpravami, ia výběrem účesu, aby zazářila? Jak bude vypadat tvá Flora?

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.
Hra - Fort Blaster: Ahoy There!
Video se načítá
Skvělá hra, ve které na vás čeká několik desítek úrovní! Jako pirát na lodi bude vaším úkolem zničit šlechtu a jejich domy. K dispozici budete mít několik druhů střeliva.

BigJump ChallengeHra na skóreHra o medaile

22.7.2014
76%
Hra - BigJump Challenge
Video se načítá
Máme tu další skvělou sportovní hru! Tentokrát se budete snažit předvést co nejlepší skok na lyžích. Zapojit musíte i triky! Máte 5 pokusů a celkový výsledek se vám uloží.
Hra - Last Minute Makeover Cover Girl
Video se načítá
Tato modelka má už jen pár minut na to, aby se připravila. Udělejte jí v největší rychlosti pěkný make-up a vyberte její moderní oblečení.
Hra - Gold Miner Special Edition
Video se načítá
Staňte se zlatokopem a dostaňte ze země co nejvíce zlata. Abyste postoupili do dalšího kola, musí se Vám podařit vytěžit zlato určité minimální hodnoty. V obchodě si potom za zlato budete moct koupit nejrůznější vylepšení, které Vám pomůžou v další výnosnější těžbě.

CubitsuHra na skóreHra o medaile

4.10.2014
72%
Hra - Cubitsu
Video se načítá
Musíte měnit pole a hledat hvězdičky, které musíte spojit vždy 3, abyste měli nárok na body. Dávejte si pozor na čas. Můžete najít hodiny, které vám dají bonus k času. Rozhodně však nespojujte lebky.

Chain ReactionHra na skóreHra o medaile

4.6.2014
72%
Hra - Chain Reaction
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které jde hlavně o řetězovou reakci co nejvíce molekul. Vždy si vyberete jednu molekulu, na kterou kliknete a počkáte, kolik reakcí se vám povede. Výsledek můžete následně uložit.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

ValentinerHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
78%
Hra - Valentiner
Video se načítá
Buďte na chvilku amorkem a posbírejte co nejvíce lásky! Vaším úkolem bude sbírat zlatá srdíčka a snažit se vyplnit ukazatel lásky. Pokud nasbíráte srdíček více, převedou se vám do dalšího kola.

The Smurfs MahjongHra na skóreHra o medaile

26.5.2014
73%
Hra - The Smurfs Mahjong
Video se načítá
Cílem hry The Smurfs Mahjong je odebírat kameny tak, aby na konci nezbyl ani jeden. Jsou na nich vyobrazení šmoulové, kteří vykonávají zajímavé činnosti. Dokážete si poradit se všemi kameny?

The Junk YardHra na skóreHra o medaile

14.6.2013
80%
Hra - The Junk Yard
Video se načítá
Pracovat na skládce může být velmi nebezpečné, vy máte za úkol pracovat jako obsluha jeřábu a přesouvat auta, náklaďáky a autobusy do drtiče. Otestujte si vaši rychlost a postřeh. Nasbírejte každý level daný počet vraků, bohužel vás bude tlačit čas, takže to musí být rychle a přesně.

AvoiderHra na skóreHra o medaile

20.6.2014
70%
Hra - Avoider
Video se načítá
Další skvělá postřehovka, ve které musíte sbírat fialové kruhy s body. Body se však rychle odečítají, proto musíte sbírat rychle. Dávejte si pozor na modré tečky, díky kterým můžete prohrát.

Mario Tetris 3Hra na skóre

2.6.2015
76%
Hra - Mario Tetris 3
Video se načítá
Zahrajte si parádní tetris ve stylu Maria. Ve hře si budete moci vybrat obtížnost a následně budete skládat kostky na sebe tak, aby zapadaly. Stačí kliknout pod nápis Game Over a výsledek se uloží.

Sandwich StackerHra na skóreHra o medaile

29.10.2012
72%
Hra - Sandwich Stacker
Video se načítá
Poskládejte co největší obložený chleba v této moc pěkné postřehové hře s roztomilým zvířátkem v hlavní roli. Je jen na Vás, kolik ingrediencí si nachytáte a kdy kolo ukončíte horním chlebem. Musíte si jen dát pozor, aby Vám do jídla nespadla i věc, která tam nepatří.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.