Poslední hrané hry

Moments Of Silence

18.9.2015
72%
Hra - Moments Of Silence
Video se načítá
Dokážete najít všechny ukryté předměty? Tak ukažte co ve vás je, použijte seznam, který vám s tím pomůže.

Dogs Connect Deluxe

16.4.2020
80%
Hra - Dogs Connect Deluxe
V této hře budete muset zapojit trochu mozkové závity. Musíte totiž najít před vypršením časového limitu všechny stejné dvojice roztomilých pejsků. Spojit je však můžete tehdy, mají-li k sobě volnou trasu. Hru ovládáte myší.

Findergarten Nature

30.4.2020
85%
Hra - Findergarten Nature
Dokážeš před vypršením časového limitu najít všechny objekty na určitém obrázku? Důležité je dávat dobrý pozor a najít vždy všechny části obrázků namalované v pravé části a to před vypršením časového limitu. Za všechny správně nalezené obrázky získáváš penízky a skóre. Jak rychle dokážeš najít…

Corsair Hidden Things

10.5.2020
84%
Hra - Corsair Hidden Things
Hledejte skryté objekty v této roztomilé pirátské hře. Nejdříve si zvolíte danou obtížnost a poté se již můžete vrhnout do hledání objektů. Důležité je najít všechny před vypršením časového limitu, který je velmi neúprosný. Hru ovládáte myší.

Yummy Popsicle Memory

4.3.2020
80%
Hra - Yummy Popsicle Memory
Tato povedená hra prověří tvého pamatováka. Každá karta ukrývá jeden pár roztomilých obrázků zmrzlin a nanuků a tvým úkolem je před vypršením časového limitu najít všechny páry. Zní to jednoduše? Tak se pusť do hledání.

Hidden Objects Hello USA

23.8.2021
90%
Hra - Hidden Objects Hello USA
Najdete všechny ukryté předměty v každém obrázku? Hru ovládáte myší.

Find Pair

29.8.2021
85%
Hra - Find Pair
Najděte všechny stejné dvojice obrázků předtím, než vám vyprší časový limit.
Hra - Spot The Differences Forests
V této hře budete muset zapojit své mozkové závity a hledat co největší množství rozdílů v každé dvojici obrázků. Hru ovládáte myší.

Angry Gran TossHra na skóreHra o medaile

4.9.2014
75%
Hra - Angry Gran Toss
Video se načítá
Podaří se vám odpálit bábu co nejdále? Během letu sbíráte mnoho bonusů, ze kterých můžete následně získat peníze. Navíc můžete bábu podpořit střelbou. Následně můžete v obchodě nakoupit mnoho vylepšení, abyste doletěli co nejdále.

The Secret Countess

28.11.2015
77%
Hra - The Secret Countess
Video se načítá
Pomozte hlavní hrdince najít všechny ztracené předměty v okolí starého domu. Předměty jsou často dobře ukryté, takže najít je nebude jednoduché. K dispozici budete mít tři nápovědy, které můžete v případě potřeby využít. Snažte se každé kolo dokončit v co nejkratším čase.

Wild West Trader

20.1.2016
77%
Hra - Wild West Trader
Video se načítá
Vydejte se na Divoký západ a pokuste se najít všechny ztracené předměty, které se v jednotlivých scénách nacházejí. Při hledání se snažte být co nejrychlejší, abyste získali dobré hodnocení. V případě potřeby také můžete využít nápovědy. Máte jich však jen omezený počet.

Házení vlaštovkyHra na skóreHra o medaile

15.9.2016
74%
Hra - Házení vlaštovky
Video se načítá
V této hře se budete snažit hodit vlaštovku co nejdále to půjde. Pokuste se vlaštovku hodit tak, aby proletěla oknem a doletěla tak co nejdále.

BlosicsHra na skóreHra o medaile

20.11.2014
72%
Hra - Blosics
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete sestřelovat zelené kostky z platforem. Čím déle podržíte kuličkuj v zeleném poli, tím bude větší a bude vás stát více bodů. Dávejte si pozor, abyste nesestřelili červené kostky.

The Flying PlatypusHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
72%
Hra - The Flying Platypus
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které budete mít za úkol vyletět se zvířátkem co nejvýše. Budete se muset na začátku trefit do nejlepšího startu, abyste turbo použili až v případě potřeby. Turbo doplňujete pojídáním jídla.

Flower PowerHra na skóreHra o medaile

7.11.2014
70%
Hra - Flower Power
Video se načítá
Sestřelte v každém levelu všechny květinky. Květinky vystřelujte tak, abyste dosáhli vždy spojení minimálně tří. Kytky pomalu sestupují dolů.

Beads PuzzleHra na skóreHra o medaile

1.4.2015
76%
Hra - Beads Puzzle
Video se načítá
Další parádní hra, ve které můžete získat medaili! Stačí správně spojovat stejně barevné kuličky a získat požadované skóre. Spojit musíte minimálně tři stejné kuličky. Hra obsahuje tři obtížnosti.

Barbie Fun PatinHra na skóreHra o medaile

23.6.2014
73%
Hra - Barbie Fun Patin
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru s Barbie v hlavní roli! Tentokrát si Barbie vyjela na brusle, ovšem na cestě je mnoho překážek, které budete muset překonat. Pokuste se urazit co největší vzdálenost.

Super Jumping CavemanHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
74%
Hra - Super Jumping Caveman
Video se načítá
Super Jumping Caveman je zábavná hra, ve které utíkáte s neandrtálcem a snažíte se posbírat co nejvíce mincí. Každá mince má jinou hodnotu.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.