Poslední hrané hry

Cat God vs Sun King 2Hra na skóreHra o medaile

3.4.2013
80%
Hra - Cat God vs Sun King 2
Video se načítá
Skvělá hra, ve které si můžete zahrát na boha! Vaší postavou boha je sice kočka, ale to je podle Egypťanů božské zvíře, tak proč ne. Se svojí kočkou se musíte snažit zabít co nejvíce dělníků, kteří se snaží dostavět chrám nebo jinou stavbu. Dávejte si však pozor, mají i ochranku, která po Vás může…

FrozenHra na skóreHra o medaile

22.11.2014
76%
Hra - Frozen
Video se načítá
Máme tu parádní hru, ve které budete spojovat ledové kostky. Kostky k sobě spojujete podle stejného počtu prasklin. Kostky s postavičkou nelze otáčet.

Angry Gran TossHra na skóreHra o medaile

4.9.2014
75%
Hra - Angry Gran Toss
Video se načítá
Podaří se vám odpálit bábu co nejdále? Během letu sbíráte mnoho bonusů, ze kterých můžete následně získat peníze. Navíc můžete bábu podpořit střelbou. Následně můžete v obchodě nakoupit mnoho vylepšení, abyste doletěli co nejdále.

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

BioGemsHra s oceněním

17.3.2013
88%
Hra - BioGems
Video se načítá
Pěkně zpracovaná hra, ve které musíte zničit nepřátelská monstra! S nepřáteli se vždy utkáte v logické spojovačce, ve které vybíráte, co uděláte. Když tedy spojíte 3 zelené kameny, tak Vám to doplní život nebo žluté zase energii.

Pepper PanicHra na skóreHra o medaile

2.11.2014
75%
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Další skvělá bejweled hra, tentokrát s papričkami. Vždy musíte spojit minimálně 3, z čehož vznikne jedna lepší. Čím lepší papričky spojíte, tím více dostanete bodů. Za speciální kombinace můžete dostat i papričkové šílenství.

Candy CrushHra na skóreHra o medaile

10.6.2013
84%
Hra - Candy Crush
Video se načítá
V této klasické hře typu bjeweled budete vytvářet trojice stejného druhu nejrůznějších sladkostí a bombónů. Vytvoříte je tak, že vyměnít pozice dvou sousedních obrázků. Graficky je hra moc pěkně propracovaná a jak jednou začnete, už se Vám nebude chtít přestat.

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

FlightHra na skóreHra o medaile

18.7.2012
84%
Hra - Flight
Video se načítá
Ve hře Flight budete mít opravdu důležitou roli. Malá holčička si napsala své vánoční přání na letadlo z papíru, které se nyní musí dostat až k Santovi. Vaším úkolem je zajistit, aby letadlo bezpečně dostalo až ke svému cíli. Můžete si nakupovat různá vylepšení, které zvýší vaše šance na úspěch.

Dolphin OlympicsHra na skóreHra o medaile

24.5.2014
84%
Hra - Dolphin Olympics
Video se načítá
Zaskákej si s delfínem! Snaž se vždy do vody doskočit co nejvíce hladce, abys poté vyskočila vysoko. Přitom dělej triky pomocí šipek. Můžeš se zkusit dostat až do vesmíru, možné je všechno!

Angry AnimalsHra na skóreHra o medaile

13.4.2012
86%
Hra - Angry Animals
Video se načítá
Angry Animals je výborná logická hra, která navazuje na oblíbenou Angry Birds. Tentokrát to budou nejrůznější zvířátka, která musíte prakem vystřelovat správnou silou a ve správném úhlu tak, aby zasáhla potměšilé smajlíky.

Tasty Jewel

5.3.2020
85%
Hra - Tasty Jewel
V této hře na vás čeká spousta zábavných levelů se spoj 3 tématikou a sladkostmi. Vaším úkolem bude spojovat sladkosti a jiné dobroty a tím tak čistit herní pole, případně plnit různé úkoly. Dokážete projít všechny levely?

Pirate ChainsHra na skóreHra o medaile

8.7.2014
76%
Hra - Pirate Chains
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru Pirate Chains. Vaším úkolem bude spojovat jednotlivé obrázky tak, abyste dostali klíč ke truhle. Vždy musíte spojit minimálně 3 stejné.

Wake Up CallsHra na skóreHra o medaile

13.8.2014
72%
Hra - Wake Up Calls
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovku s názvem Wake Up Calls. Vaším úkolem bude plachtit na listu a vždy vyskočit a střelit do kokonu. Tím probudíte motýla a dostanete body.

123Go! Motorcycle RacingHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
72%
Hra - 123Go! Motorcycle Racing
Video se načítá
Zahrajte si super závodní hru na motorkách! Vaším úkolem bude předjet co nejvíce závodníků v omezeném časovém limitu. Ten můžete prodloužit, když projedete časovou bránou.

Hop To The TopHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Hop To The Top
Video se načítá
Skvělá hra, ve které budete skákat do výšky s míčkem. Máte však omezený čas. Po cestě nezapomeňte sbírat bonusy.

CowspinHra na skóreHra o medaile

9.6.2015
74%
Hra - Cowspin
Video se načítá
V této parádní hře budete mít za úkol skládat k sobě stejně barevné kravičky. Jakmile budou minimálně tři, tak dostanete body. Snažte se vytvářet kombinace, za které dostanete více bodů a dávejte si pozor na čas.

Peppa Pig Bejeweled

19.5.2014
75%
Hra - Peppa Pig Bejeweled
Video se načítá
Peppa Pig Bejeweled je další skvělá hra s prasátkem Pepou. Tentokrát budete mít za úkol spojovat vždy stejně kameny. Pro úspěšné spojení musí být minimálně 3. Čím více jich však spojíte dohromady, tím více dostanete bodů.

BMX BackflipsHra na skóreHra o medaile

21.7.2014
74%
Hra - BMX Backflips
Video se načítá
BMX Backflips je závodní hra, ve které musíte plnit úkoly v každé úrovni. Musíte například udělat "backflip" a sebrat přitom hvězdu.

Pop'em UpHra na skóreHra o medaile

8.6.2014
74%
Hra - Pop'em Up
Video se načítá
Zahrajte si skvělou logickou hru Pop'em Up! Vaším úkolem bude odstranit z herní plochy co nejvíce barevných kostek tak, že budete klikat na minimálně dvě stejné vedle sebe.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.