Oblíbené hry

Milk Quest

26.3.2012
93%
Hra - Milk Quest
Video se načítá
V této hře bude vaším úkolem pomoci kotěti dostat se k mléku. V každé scénce se však budete muset vypořádat s různými překážkami, které kotěti v další cestě brání. Hra se ovládá za pomoci myši.

Swordless Ninja

16.5.2012
75%
Hra - Swordless Ninja
Video se načítá
V skákačce Swordless Ninja se s malým ninjou vydáte na dobrodružnou cestu plnou různých překážek a nebezpečí. Procházejte záludnými levely, ničte nepřátele, sbírejte mince a bonusy a dostaňte se úspěšně až do konce.

Manikůra pro Beyonce

22.8.2012
85%
Hra - Manikůra pro Beyonce
Video se načítá
Víte jak správě ošetřit a upravit nehty? Pokud si myslíte, že je stačí ostříhat a nalakovat, tak se pletete a tato hra Vás naučí, co je všechno potřeba pro krásné ruce udělat.

Frizzle Fraz 2

15.4.2012
88%
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Chcete si zahrát skákačku, která vážně stojí za to? Pak je tady FRIZZLE FRAZ 2! Má krásnou grafiku, pohodlně se ovládá, její náročnost se přiměřeně postupně zvyšuje a hlavně její hrdina je neodolatelná roztomilá chlupatá kulička, kterou si budete muset oblíbit :)

Polly Cool Hairstyle

9.9.2012
91%
Hra - Polly Cool Hairstyle
Video se načítá
Je tady opravdu povedená hra, ve které se stanete kadeřnicí a budete moct vytvořit slečně Polly účes úplně podle svých představ. Po umytí jí ostříhejte, nabarvěte a upravte do účesu, který se Vám bude nejvíce líbit.
Hra - Black Forest Cake Cooking
Video se načítá
Upečte ten nejlepší čokoládový dort. Podle návodu ve hře si první připravte těsto, to potom ve formách upečte, správně navrstvěte a nakonec si užijte zdobení. Hra je velice zábavná a třeba Vás bude inspirovat a zkusíte péct i samy doma.

Farm Field Deco

12.8.2011
86%
Hra - Farm Field Deco
Video se načítá
Hrajete rádi různé farmářské hry? Tato hra nefunguje úplně na stejném principu. Zde jde totiž o to, že si zde můžete udělat vlastní rozestavení farmy. Na svou farmu můžete kromě zvířat přidávat také různé budovy, oplocení a samozřejmě rostliny. Výslednou dekoraci si potom můžete vytisknout.

Tom and Jerry Chase

15.9.2012
85%
Hra - Tom and Jerry Chase
Video se načítá
Kdo by neznal Toma a Jerry s jejich nekončícími zábavnými honičkami a spory. V této výborné skákačce s krásnou grafikou si budete přadat, jakobyste se ocitli přímo v seriálu. Dostatnete na starost Jerryho a budete utíkat bytem před Tomem. Cestou musíte přeskakovat všechny přkážky a sbírat cenný sýr.…

Super Adventure Pals

15.11.2012
79%
Hra - Super Adventure Pals
Video se načítá
V skákačce Super Adventure Pals budete doprovázet hlavního hrdinu na jeho cestě. Vaším úkolem bude najít a porazit zlého Mr.. B. Než se však k němu dostanete, budete si muset poradit s desítkami dalších nepřátel, který v jednotlivých kolech na vás čekají.

Čokoládové bonbóny

20.8.2012
78%
Hra - Čokoládové bonbóny
Video se načítá
Nejen pro milovnice čokolády je tady super vařící hra, ve které si vyrobíte vlastní domácí čokoládové dobroty. Užijete si vaření i zdobení a přitom budete mít na každý úkon omezený časový limit, ve kterém ho musíte zvládnout.

Maggie v kuchyni

16.8.2012
90%
Hra - Maggie v kuchyni
Video se načítá
Maggie se rozhodla vařit a bude potřebovat Vaši pomoc. Dokážete pod jejím vedením uvařit skvělý oběd? Budete hledat v její kuchyni ingredience, krájet, míchat,... stihnete všechno správně udělat v časovém limitu?

Easy Bake

11.4.2012
80%
Hra - Easy Bake
Video se načítá
Zkuste si vytvořit svůj vlastní dort. K jeho ozdobení budete mít k dipozici opravdu velké množství nejrůznějších cukrovinek, polev a dokonce i krém. Můžete na něj napsat i věnování, nebo vytvořit nejrůznější vzory. Všechno je jen na Vás :)

Petz Fashion

30.5.2011
96%
Hra - Petz Fashion
Video se načítá
Velmi povedená hra nejen pro holky. V této hře si vyberete některého domacího mazlíčka a připravíte ho na módní přehlídku. Musíte ho správně umýt, načesat a obléknout a na všechno máte jen několik minut. Poté se vydáte na samotnou přehlídku, kde musíte získat co nejvíce pozornosti.

My Pony Park

30.5.2011
85%
Hra - My Pony Park
Video se načítá
Velmi povedená hra s poníky. V této hře si můžete vytvořit váš park s poníky přesně tak jak byste si ho představovali. Poníky si můžete vyzdobit nejrůznějšími doplňky a usadit je na nejvhodnější louku, ať už do prostředí léta nebo zimy.

Vysněný kůň

18.7.2012
70%
Hra - Vysněný kůň
Video se načítá
Postarejte se o krásného koně v této graficky velice povedené hře. Nejdříve ho budete muset vyhřebelcovat a pak se můžete pustit do výběru sedla, uzdy i doplňků. Zkuste mu třeba zaplést ocas nebo dát do hřívy mašličku ;)

Inked Up Tattoo Shop

27.10.2012
85%
Hra - Inked Up Tattoo Shop
Video se načítá
Zkuste se stát na chvíli pravou tatérkou a vyrobit své zákaznici reálné tetování. Vyberte si jednu ze slečen, které přišly do Vašeho salónu a splňte její přání. Na ruku, lýtko nebo záda jí vytetujte obrázek přesně podle jejích představ. Přesným postupem Vás hra krok po kroku provede, takže se…

Ponies in the City

13.10.2012
88%
Hra - Ponies in the City
Video se načítá
Je tady další zábavný kvíz, ve kterém můžete odhalit svou momentální náladu, rozpoložení a snad i kousek osobnosti. Tentokrát si zkuste představit, jakým krásným poníkem byste se asi staly. Každý den jednou odpovězte na sérii otázek ve kterých vybíráte ze dvou možností a objeví se Váš…

Sue Gardening

3.5.2012
79%
Hra - Sue Gardening
Video se načítá
Pěstujte krásné květiny v zahradě malé Sue. Vyberte si místo, zasaďte rostlinku, zalévejte ji, odstraňujte plevel, hnojte... Prostě všechno, aby byla zahrada co nejdokonalejší.

Dibbles 2

11.11.2012
78%
Hra - Dibbles 2
Video se načítá
V druhém pokračování logické hry Dibbles na vás čekají nové levely a nové prostředí hry. Cíl hry - dopravit bezpečně do cíle mravenčího krále však zůstal stejný. K vytvoření chodbiček a bezpečných cest pro krále musíte obětovat několik mravenců, k čemuž vám poslouží různé speciální vlastnosti.

Lisina farma zvířat

5.9.2012
83%
Hra - Lisina farma zvířat
Video se načítá
Lisa se chce postarat o všechny ptáčky v lese pomůžete jí? Vždy když nějaký přiletí nasypejte mu zrní nebo dejte jiné jídlo a vodu podle jeho přání. Když budete rychlé a ptáčci budou spokojení, jistě se rychle dostanete do dalších a dalších úrovní.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.