Oblíbené hry

Cute Baby Nursery

15.8.2011
88%
Hra - Cute Baby Nursery
Video se načítá
Další povedená hra, ve které se musíš starat o malé miminko. Tvým úkolem pečovat o miminko tak, aby bylo pořád šťastné. Musíš ho tedy včas krmit, přebalovat nebo ho dát spát.
Hra - Baby Bathing Time To Sleep
Video se načítá
Cílem v této hře je dokázat se postarat o malé batole, které potřebuje vaši péči. Podaří se vám děťátko před spaním připravit tak, aby krásně usnulo a nebylo smutné? Předveďte se a zahrajte si tuto hru.

Beauty Salon Mix Up

7.6.2012
88%
Hra - Beauty Salon Mix Up
Video se načítá
V této hře dostanete na starost slečnu, která má problémy s pletí a vy jí je pomůžete vyřešit. Začněte od čištění a propracujte se až k pleťovým maskám a trhání obočí.

Bazonga Quake

12.8.2012
81%
Hra - Bazonga Quake
Video se načítá
Bazonga Quake je postřehová skákačka, ve které se s hlavní hrdinkou vydáte na útěk před nebezpečným faraónem a armádou mumií. Za pomoci šipek nahoru a dolů musíte zodlať všechny překážky a odstranit faraona i jeho armádu.

Snail Bob 3NÁŠ TIP

8.12.2012
85%
Hra - Snail Bob 3
Video se načítá
Je tady moc pěkná logická hra s roztomilým šnečím hrdinou Bobem v hlavní roli, kterému bude třeba připravit bezpečnou cestu k východu označenému cedulkou EXIT. Čeká na něj ale spousta nebezpečí a překážek, které bude muset s Vaší pomocí překonat. Dokážete v každém levelu správně pužít všechny herní…

Super Kotaro Kun

12.12.2012
78%
Hra - Super Kotaro Kun
Video se načítá
Super Kotaro Kun je postřehová skákačka, ve které bude vaším úkolem nasbírat co největší skóre. Hrát budete za ninju, který dokáže běhat po stěnách, ale zároveň se musí vyhýbat mnoha překážkám. Důležité je také sbírat ovoce, které vám přidá body navíc.

Scooby Doo 1

13.3.2012
92%
Hra - Scooby Doo 1
Video se načítá
Vrazte spolu s populárním psím hrdinou Scooby Doo a jeho páníčkem za pořádným dobrodružstvím do nebezpečné džungle. Tato hra s moc pěknou grafikou a opravdu promyšleným příběhem Vás určitě nadchne a prověří všechen Váš důvtip. Abyste přežili budete totiž muset správně využívat věci které po cestě…

Banány se šlehačkou

10.6.2012
86%
Hra - Banány se šlehačkou
Video se načítá
Máte rády banány se zmrzlinou a se šlehačkou? V této pěkné hře si je budete moct samy připravit. Postupovat budete od úplného začátku, kdy oloupete banán, až po konečné zdobení hotového dezertu. Hlavně ozdob je k dispozici opravdu hodně a můžete projevit svou fantazii :)

Kitty Kingdom

16.10.2012
90%
Hra - Kitty Kingdom
Video se načítá
Kitty Kingdom je pěkná skákačka, ve které budete jako velká kočka zachraňovat koťátka. Vašim úkolem bude všechna najít, vzít je na záda a dopravit je až do cíle. Zvládnete správně skákat, plazit se a překonat všechny překážky?
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Snake Apple Delicious

20.11.2012
72%
Hra - Snake Apple Delicious
Video se načítá
Snězte jako malé hádě co nejvíce jablíček a staňte se tak pořádným velkým hadem v super postřehové hře Snake Apple Delicious. Hada budete ovládat šipkami a protože budete moct ovlivnit jen směr jeho pohybu ale ne rychlost, bude to chtít dost dobrý postřeh, abyste do něčeho nevrazili a nemuseli začít…

Diamond Adventure

24.6.2012
72%
Hra - Diamond Adventure
Video se načítá
V skákačce Diamond Adventure se s hlavním hrdinou vydáte na cestu plnou nebezpečných překážek a zákeřných nástrah. Ohrožovat vás budou zejména domordci, kterých můžete zneškodnit jen tak, že na ně skočíte. Nezapomeňte po cestě sbírat diamanty, za které získlate body.
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
Je tady jedna z nejreálnějších kadeřnických her, které si tak opravdu užijete. Navíc nedostanete do rukou jen tak ledajakou modelku ale rovnou celebritu Hannah Montanu. Její nezkrotnou hřívu musíte nejdřív učesat a potom můžete dát průchod své fantazii za pomoci nůžek, barev, žehličky na vlasy nebo…

Šití medvídka

20.7.2012
90%
Hra - Šití medvídka
Video se načítá
Je tady neobvyklá dovednostní hra, ve které si budete moct ušít vlastní plyšové zvířátko. Vyberte si vzor, nastříhejte látku, sešijte kousky k sobě a zvířátko vycpěte. Nakonec si zvolte, jak bude vypadat jeho obličej. Nemusíte se bát, že byste něco nezvládly, hra Vás krok po kroku povede.

SpongeBob Bubble Bustin

18.5.2012
68%
Hra - SpongeBob Bubble Bustin
Video se načítá
Máte dobrý postřeh? Líbí se Vám seriál se SpongeBobem? Pak je tato hra přímo pro Vás. Jako tento kreslený hrdina budete mít za úkol pochytat co nejvíce letících bublinek. V každém levelu budou rychlejší a přibudou nástrahy, kterým se budete muset vyhnout.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Scuba

28.4.2012
95%
Hra - Scuba
Video se načítá
Se svou vesmírnou lodí jste ztroskotali na neznámém místě a teď před vámi stojí náročný úkol - najít vhodný materiál na konstrukci nového motoru pro vaši vesmírnou loď. Nalezený materiál můžete různě kombinovat a vytvářet tak potřebné stavební prvky.

Catch the Candy Mech

29.11.2011
90%
Hra - Catch the Candy Mech
Video se načítá
Povedená a hezky zpracovaná hra Catch the Candy Mech, ve které se budete muset dostat se svým fialovým smajlíkem k cukroví. K dispozici máte ovšem pouze vystřelovací lano, kterým se můžete přitahovat, nebo ho můžete využít k úderům.

Catch the Candy

29.3.2012
91%
Hra - Catch the Candy
Video se načítá
Catch the Candy je logická hra se skvělou grafikou, ve které je vaším úkolem dostat se malým chlupatým stvořením k červeno-bílé cukrovince. Používat však můžete jen vystřelovací lano, kterým se stvoření přichytí k povrchu.

Nerdy to Emo Makeover

24.10.2012
92%
Hra - Nerdy to Emo Makeover
Video se načítá
Udělejte ze zanedbané knihomolky opravdovou krásku v atraktivním stylu Emo. První jí samozřejmě musíte vyčistit obličej, vytrhat neupravené obočí a rozjasnit pleť a pak už se můžete vrhnout na změnu jejího image od účesu až po poslední doplňky.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.