Poslední hrané hry

Future BuddyHra na skóreHra o medaile

15.8.2014
86%
Hra - Future Buddy
Video se načítá
Zahrajte si skvělou hru, ve které musíte dostat panáčka do krabice. Hra obsahuje několik úrovní. Nasbírejte co nejvíce bodů.

Bounzy 2Hra na skóreHra o medaile

30.11.2013
89%
Hra - Bounzy 2
Video se načítá
Zahrajte si tuto super hru, ve které budete mít za úkol vyčistit každý level od krve lačných zombie! Ze začátku vám to přijde jako sranda, ale později vás smích přejde. Je dobré využívat zdi, pomocí kterých se kulky odrážejí. Myslíte si, že dokážete vyčistit každý level?

Cyclomaniacs EpicHra na skóreHra o medaile

13.6.2014
90%
Hra - Cyclomaniacs Epic
Video se načítá
Máme tu skvělou hru na kolech! Vaším úkolem bude vybrat si místo a závod. Následně si vyberte závodníka a musíte porazit všechny soupeře a přitom ještě splnit nějaké úkoly.

Little Big BalanceHra na skóreHra o medaile

14.7.2014
75%
Hra - Little Big Balance
Video se načítá
Skvělá hra na skóre! Vaším úkolem bude vytvářet objekty a skládat je na sebe. Následně musíte jedním objektem sebrat hvězdu. Dávejte si pozor na rovnováhu!

Epic CoasterHra na skóreHra o medaile

9.7.2014
78%
Hra - Epic Coaster
Video se načítá
Zajezděte si na horské dráze! Vaším úkolem je překonat co největší vzdálenost než se zřítíte. Plňte různé úkoly a získejte nejvíce bodů!!

Get a HeadHra na skóreHra o medaile

16.7.2014
72%
Hra - Get a Head
Video se načítá
Zahrajte si velmi jednoduchou hru, kde utrhnete robotovy hlavu a odkopnete na skládku. Vaším úkolem je získat nejvyšší skóre.

Solitaire GolfHra na skóreHra o medaile

18.10.2014
70%
Hra - Solitaire Golf
Video se načítá
Zahrajte si parádní karetní hru! Vaším úkolem bude skládat karty z hrací plochy. Karty umisťujete na kartu, která je vedle balíčku. Pokud je tam karta s hodnotou 5, tak na ně můžete umístit karty 4 nebo 6. Hra obsahuje dvě obtížnosti.

Spot N SmashHra na skóreHra o medaile

28.5.2014
77%
Hra - Spot N Smash
Video se načítá
Zahrajte si další skvělou hru Spot N Smash! Vaším úkolem bude vždy najít příšerku, která se nějak liší od ostatních. Na tu pak kliknete a zmizí všechny příšerky. Dávejte si pozor na počet životů a časové omezení.

Freeway FuryHra na skóreHra o medaile

5.3.2013
75%
Hra - Freeway Fury
Video se načítá
Zábavná hra, ve které jste již nevydrželi nervy z dopravní zácpy a rozhodli jste se to řešit po svém. Vyskočíte ze svého auta a neváháte ukrást další, na čím víc aut skočíte najednou, tím více dostanete bodů.

HeartsHra na skóreHra o medaile

30.4.2014
78%
Hra - Hearts
Video se načítá
Zahrajte si parádní postřehovou hru a získejte další medaili do sbírky! V této hře budete mít za úkol sestřelovat srdíčka a nenechat je spadnout na zem. Se srdíčky navíc padají i bonusy, které nemusí být však vždy nápomocné.

ZeitenwendeHra na skóreHra o medaile

18.8.2014
72%
Hra - Zeitenwende
Video se načítá
Další skvělá hra, ve které budete muset udržet balanc nad propastí. Vaším úkolem bude myší vyrovnávat provazochodce. Jakmile si na konce tyče začnou sedat ptáci, nebude to jednoduché.

Squares 2Hra na skóreHra o medaile

30.5.2014
76%
Hra - Squares 2
Video se načítá
Máme tu další skvělou hru na skóre. Vaším úkolem bude sbírat černé čtverce a uhýbat před těmi červenými. Navíc můžete sbírat i černá kolečka, která vám dají nějaký bonus.

Keep TalkingHra na skóreHra o medaile

10.6.2015
76%
Hra - Keep Talking
Video se načítá
Parádní hra, ve které telefonujete s několika dívkami najednou. Pokud s nějakou nebudete komunikovat, tak ji bude docházet trpělivost, dokud ji neprasknou nervy. Hra pak pro vás končí. Snažte se nahrát co nejvíce bodů.

Western ShooterHra na skóreHra o medaile

30.7.2014
70%
Hra - Western Shooter
Video se načítá
Sestřelte co nejvíce letících láhví! Body získáte i za sestřelení terče, který má sova. Dávejte si pozor na letící rybu, tu nesestřelujte.

Red WireHra na skóreHra o medaile

15.7.2014
74%
Hra - Red Wire
Video se načítá
Zahrajte si velmi obtížnou hru, ve které musíte protáhnout obruč drátem. Drát se různě kroutí, takže musíte obruč různé natáčet. Povede se vám překonat všechny úrovně a nasbírat co nejvíce bodů?

Papa PearHra na skóreHra o medaile

20.1.2015
83%
Hra - Papa Pear
Video se načítá
Střílejte kuličky tak, aby po cestě trefily co nejvíce překážek ,protože pouze toto je cesta, jak dosáhnout na co nejvyšší skóre. Dokážete také v každém kole trefit alespoň jednou kuličkou každý z hladových pytlů dole? Pokud ne, tak se s postupem do dalšího kola rozlučte předčasně.

AlienDashHra na skóreHra o medaile

9.5.2014
72%
Hra - AlienDash
Video se načítá
Máme tu další skvělou postřehovku, ve které na vás neúprosně tlačí čas! Ovládáte malého panáčka, který má za úkol přejít rušnou ulici, aniž by ho přejelo vozidlo. S každou úrovní se rychlost aut zvyšuje!

AirportHra na skóreHra o medaile

5.5.2014
74%
Hra - Airport
Video se načítá
Zahrajte si skvělou postřehovou hru, ve které hlavně o čas! Musíte správně roztřídit krabice podle barev určení. Na jedoucím páse pak musíte měnit šipky tak, abyste dostali všechny krabice na správná místa!

Madpet Skateboader 2Hra na skóreHra o medaile

3.6.2013
86%
Hra - Madpet Skateboader 2
Video se načítá
Baví vás skateboardng? Ano? Tak tohle je hra určitě pro vás! Máme tu druhý díl zábavné hry Madpet Skateboarer. Vyberte si jednu ze 4 postav a ukažte co ve vás je. Překonávejte překážky na střechách nočního města. Provádějte triky, které svět ještě neviděl, slidujte zábradlí a další různé triky. Když…

Sky DropHra na skóreHra o medaile

1.8.2014
70%
Hra - Sky Drop
Video se načítá
Zahrajte si parádní hru, ve které se budete snažit dostat atrakci s dětmi co nejvýše. Vždy se musíte snažit, aby ukazatel byl na zeleném či modrém poli.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.