Oblíbené hry

Hra - Equestria Girls Fluttershy
Video se načítá
V této hře budete oblékat krásnou slečnu s křidélky. Vyberte jí účes, barvu, oblečte jí do oblečení, co jí podle vás nejvíce sluší. Navlečte jí různé módní doplňky a dejte k ní roztomilého poníka.

Save My Prom

12.9.2013
79%
Hra - Save My Prom
Video se načítá
Slečna v této povedené kadeřnické hře se chystá na poslední chvíli na večírek. Pomozte jí vybrat to nejlepší líčení a vytvořit dokonalý účes. Podle sebe jí můžete vlasy učesat, ostříhat i obarvit.

Goodgame Mafia

8.1.2012
90%
Hra - Goodgame Mafia
Video se načítá
Goodgame Mafia je interaktivní hra, která Vás zavede do nejtemnějšího podsvětí plného zločinu, násilí a těch nejdrsnějších existencí. Vaším úkolem bude nejen přežít, ale také si zde vybudovat co nejlepší pozici. K tomu, abyste si připadali jako ve skutečnosti Vám pomůže opravdu skvěle propracovaný…

Goodgame Disco

13.12.2011
95%
Hra - Goodgame Disco
Video se načítá
Ve hře Goodgame Disco povede svůj vlastní malý klub. Budete vybírat a mixovat hudbu, můžete být barmanem, nebo si jít chvíli sami bavit. Aby byl Váš klub tím nejlepším ze všech vybavte ho super zařízením a technikou, udržujte své návštěvníky šťastné. Abyste se mohli zapojit do rozhovorů s ostatními…
Hra - Selena Gomez Cool Makeover
Video se načítá
Selena Gomez je známá dětská herečka nejen ze seriálů, ale i z filmů. Proto není divu, že musí neustále vypadat dobře. Tentokrát budeš ty, její stylistkou při výběru make-upu, účesu a oblečení.

Nina Dobrev Make Up

21.10.2013
81%
Hra - Nina Dobrev Make Up
Video se načítá
Nina Dobrev je známá mladá herečka, a jako taková potřebuje svou vlastní hru, kde bys jí mohla udělat kompletní make-up. Znát ji můžeš například ze seriálu Upíří deníky. Vyber jí nejen střih vlasů, ale i barvu očí, pleti, stíny, rtěnku i řasenku.

Ice Skating Slacking

13.12.2013
88%
Hra - Ice Skating Slacking
Video se načítá
Užijte si společně se Sárou vánoční pohodu na kluzišti. Kromě bruslení budete společně se Sárou vymýšlet nezbednosti. Jaké? Například budete psát sms, koulovat ostatní děti nebo dělat bruslařské kousky. Pomozte Sarah, aby ji nevyděl její přítel.

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.