Oblíbené hry

Disney princezny

25.5.2013
95%
Hra - Disney princezny
Video se načítá
Komu by se nelíbily a neměl rád princezny a hrdinky pohádkových příběhů Disney? V této opravdu super hře si jednu takovou princeznu budete moct vytvořit přesně podle vlastních představ. A je opravdu z čeho vybírat. Měnit můžete nos, pusu, líčení, tvar očí, barvu pleti a vlasů, účes a samozřejmě…

Shopaholic New York

4.5.2013
98%
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Oblíbená série her plných nakupování, módy a krásy Shopaholic je opět tady a tentokrát Vás zavede do ulic jednoho ze světových center módy - New Yorku. Užijte si ty nejluxusnější obchody, ve kterých budete moct vybírat z pestré nabídky super obleční, bot, šperků, kabelek nebo i účesů. Jediným…

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Cerise Hood Dress Up

10.12.2013
72%
Hra - Cerise Hood Dress Up
Video se načítá
Cesire Hood potřebuje pomoci s výběrem oblečení a doplňků. Pomozte jí s výběrem a kombinujte oblečení tak, jak je to pro ni typické.
Hra - Ever After High Raven Queen Dress Up
Video se načítá
Pomozte Raven s výběrem oblečení a doplňků. Nezapomeňte jí vybrat zajímavý účes s odlišných barevným odstínem.
Hra - Ever After High Legacy Day Raven Queen
Video se načítá
Přichystejte Raven na její korunovaci , kde převezme moc a žezlo . Aby se mohla této slavnosti zúčastnit musí vypadat elegantně, ale zároveň moderně . Pomůžeš Raven právě ty?

Meme Generator

1.11.2013
80%
Hra - Meme Generator
Video se načítá
MEME komiks letí světem a vy máte možnost si jeden vytvořit s tímto MEME generátorem. Vybrat si budete velké množství meme obličejů a postaviček. Vytvořte si tedy vlastní komix, s bublinami a vtipnými obrázky.

Duck Life 2

12.6.2013
68%
Hra - Duck Life 2
Video se načítá
Vytrénujte ze svého káčátka zlatého atleta, budete soutěžit v disciplínách, jako je běh, létání, šplhání a plavání. Jakmile ho vytrénujete na maximum, tak neváhejte a kvalifikujte se na závody do Japonska. Není to tak jednoduché, jak se zdá. Musíte se pořádně o něj starat, krmte ho, aby měl sílu,…

Duck Life

11.12.2013
70%
Hra - Duck Life
Video se načítá
V oddechové hře Duck Life se budete starat o malé káčátko, které se chce stát závodníkem. Aby se mu tento sen splnil, budete ho muset trénovat v různých disciplínách a kupovat mu hodně potravy, z níž získá energii potřebnou nejen k samotnému tréninku, ale i k závodům.

Howleen in 13 Wishes

4.6.2013
74%
Hra - Howleen in 13 Wishes
Video se načítá
Nejen milovnicím seriálu Monster High se jistě bude líbit tato povedená oblíkačka, ve které por Howleen vyberete nejen nové oblečení, ale i některý ze zajímavých účesů, barev vlasů a doplňků.

Jane Boolittle Dress Up

2.12.2013
81%
Hra - Jane Boolittle Dress Up
Video se načítá
Máme tu pro vás další oblíkačku s vašimi oblíbenými studentkami z Monster High! Jane, neví co na sebe, vaším úkolem jí bude vystrojit tak, aby byla naprosto dokonalá.
Hra - Toralei Stripe as Cat Tastrophe
Video se načítá
Toralei Stripe je další šelma z Monster High, která se rovněž zajímá o módu. Pomozte jí vybrat netradiční outfit a změňte jí účes k nepoznání.

Clawdeen as Wonder Wolf

16.12.2013
79%
Hra - Clawdeen as Wonder Wolf
Video se načítá
Clawdeen Wolf je studentka z Monster High, která je jiná přes den a jiná v noci, kdy se přeměňuje na krásného vlka. Nejen, že je rychlá a silná, ale dokonce se i moderně obléká. Vyber jí oblečení, účes a doplňky, které by se jí podle tebe hodili.
Hra - Catrine DeMew Purr-Fect Style
Video se načítá
Máme tu pro vás další oblíkačku, ve které budete oblékat jednu ze svých oblíbených studentek Catrine! Budete mít na výběr z nevšedního oblečení a módních doplňků tak zapojte svoji fantazii a vystrojte jí do krásy.

Catrina Claws

10.11.2013
74%
Hra - Catrina Claws
Video se načítá
V této hře si budete moci obléknout hrdinku ze seriálu Monster High, slečnu Catrina Claws. Krom mnoha druhů oblečení můžete měnit i její barvu kůže, ocas, uši nebo drápy. K dispozici máte i několik odlišných pozadí.

My dolphin show 2NÁŠ TIP

4.1.2012
92%
Hra - My dolphin show 2
Video se načítá
Pojďte na návštěvu do mořského akvária, kde právě probíhá krásná show s delfíny. A nebudete se muset jen dívat. Jednoho delfína budete dokonce cvičit. Pod vaším vedením musí proskakovat kruhy, strkat do míčů a plavat kolem překážek. Když se mu to povede, dostanete body. Navíc by se jeho výkon měl…

Ankleide Catty Noir

6.9.2013
78%
Hra - Ankleide Catty Noir
Video se načítá
Monster High zpěvačka se chystá na koncert a chce vypadat drsně a to tak, aby svojí krásou všechny zastínila. Neboj se a obleč tuto studentku tak, aby byla neodolatelná pro své fanoušky a užij si i strašidelnou hudbu.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.