Oblíbené hry

Goodgame fashion

7.7.2011
90%
Hra - Goodgame fashion
Video se načítá
Povedená hra, ve které je vaším úkolem starat se o módní butik. K dispozici dostanete několik švadlen, se kterými vyrábíte nejrůznější druhy oblečení. Hra je velmi povedená a je dokonce v češtině.

Pony Club Decoration

31.3.2012
89%
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
V této výborné dekorační hře plné těch nejroztomilejších zvířátek a hlavně poníků budete mít opravdu obrovské množství možností, jak a kam všechna zvířátka postavit, co je nechat dělat a jak jim jejich farmu vyzdobit. Tak na co čekat?

Avie: Christmas Style

6.1.2014
88%
Hra - Avie: Christmas Style
Video se načítá
Prožijte společně s Avie Vánoce, přes které zažívá mnoho dobrodružství. Pomozte jí nakoupit nové oblečení a vybrat pěkného domácího miláčka. Dokážete obejít všechny obchody a získat, co nejvíce předmětů?

Nadia Catwalk Show

16.7.2011
93%
Hra - Nadia Catwalk Show
Video se načítá
Máš ráda módní přehlídky? Tak potom bude tahle hra určitě vhodná pro tebe. V této hře je tvým úkolem nastrojit modelku podle toho, na které přehlídce bude vystupovat. Tvé schopnosti potom ocení porota, která ti uděluje za dobrý vkus body a hvězdičky.

Pool Side Girls

11.2.2014
74%
Hra - Pool Side Girls
Video se načítá
Vystrojte tyto krásné ženy do bazénu. Vyberte jim krásné účesy, oblečení nebo plavky. Samozřejmostí budou i módní doplňky.

Going Out To Coffee

7.2.2014
72%
Hra - Going Out To Coffee
Video se načítá
Pomozte těmto dvou kamarádům se vystrojit na jejich společný dýchánek v kavárně. Vyberte jim zajímavé účesy a oblečení, které jim padne. Záleží pouze na vás, jak budou vypadat.

Fairytale MaidenNÁŠ TIP

26.11.2013
86%
Hra - Fairytale Maiden
Video se načítá
Další skvělá oblíkačka je tady! Tentokrát svoji postavičku budete moci obléknout jako pohádkovou postavu. Třeba jako princeznu zlatovlásku, Sněhurku nebo jako Karkulku. Hra totiž nabízí mnoho druhů účesů, barev, šatů a mnoho dalšího.

Eye Care

6.10.2013
79%
Hra - Eye Care
Video se načítá
Zahrajte si hru, ve které se budete starat o děti a jejich oči. Provedete kompletní oční prohlídku a následně se podrobíte očním testům, jako je rozpoznání písmen nebo číslic. Jako doktor pak musíte zjistit jaká dioptrie je do nových brýlí potřeba.

Veselá čivava

13.7.2012
76%
Hra - Veselá čivava
Video se načítá
Máte rády pejsky? Pak se Vám jistě bude líbit tato moc pěkná hra, ve které si budete moct podle sebe vytvořit skoro úplně celého malého pejska čivavu. Jakou by měla mít barvu a srst? Co obojek a nejrůznější doplňky? Máte raději přirozené pejsky nebo jí vyberete slušivé šatičky ;) ?

SpongeBob Saw Game

8.6.2013
76%
Hra - SpongeBob Saw Game
Video se načítá
Další povedená adventura SpongeBob v nesnázích. Jednoho rána se Spongebob probudí a jeho milovaný mazlíček Garry je náhle pryč. Z televize se objeví klaun, který je ze známého hororu SAW. Sdělí vám, že drží Garryho ve svém hradu, kde se pomalu potápí do rozžhaveného oleje. Podaří se vám Garryho…

Tessas Party

7.7.2011
77%
Hra - Tessas Party
Video se načítá
V této hře se dostanete do pozice fotografa, který má za úkol dělat fotky na párty. Jak ale udělat tu nejhezčí fotku? Vyberte zúčastněné a snažte se je umístit co nejvhodněji, poté je můžete vyfotit. Podaři se vám udělat hezká fotka na Tessiné párty?

Shopaholic Real Makeover

8.11.2013
81%
Hra - Shopaholic Real Makeover
Video se načítá
Máme tu další skvělou „makeover“ hru, ve které se musíte postarat o slečnu. První, co musíte udělat je, vyčistit její pleť a vytrhat obočí. Pak přijde na řadu líčení, kde máte na výběr několik druhů řas, rtěnek, stínů na oči a podobně. Nakonec slečnu obléknete do úchvatných šatů.

Shopaholic London

7.12.2013
95%
Hra - Shopaholic London
Video se načítá
Shopaholic London je další díl známé hry, ve které budete opět nakupovat a své modely předvádět na různých slavnostech a párty. Ale aby vás na ni pustili, musíte mít požadované oblečení, které dostanete v pozvánce. Následně už jen stačí najít správné obchody a nakupovat, co nejvýhodněji.…

Shopaholic Milan

28.4.2013
98%
Hra - Shopaholic Milan
Video se načítá
Vítejte v módní metropoli Miláně a vydejte se na super nákupy těch nejlepších hadříků, luxusních šatů, šperků, bot, kabelek... Co víc si holka s citem pro módu a oblékání může přát? Tak na nic nečekejte a pojďte to taky zkusit, obchody už na Vás čekají ;) Peníze můžete vydělat tak, že navštívíte…

Shopaholic HawaiNÁŠ TIP

14.4.2012
96%
Hra - Shopaholic Hawai
Video se načítá
Užijte si to pravé nadšení z nakupování, tentokrát na pláži exotického Hawaie. Zajděte si na kosmetiku, ke kadeřníkovi, nakupujte oblečení, šperky i doplňky. Ale nezapomeňte, že máte omezený rozpočet ;) Peníze si můžete vydělat tak, že budete pracovat v obchodech Burger Restaurant, Fruity Fizz nebo…

Shopaholic Paris

12.8.2011
95%
Hra - Shopaholic Paris
Video se načítá
V této hře se vám můžou splnit všechny vaše sny. Dostanete se na ulice Paříže a každý den dostanete k dispozici kreditku s určitým počtem peněz. Tyto peníze pak můžete utratit v obchodech za co budete chtít. Ať už toužíte po novém účesu nebo po luxusních botách - nic není problém. V této hře bohužel…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.