Oblíbené hry

Shopaholic Models

1.5.2013
98%
Hra - Shopaholic Models
Video se načítá
Pro všechny milovnice nakupování, oblékání a módy vůbec je tady další super hra ze série Shopaholic. Ujměte se své modelky a projděte si všechny luxusní obchody s nejrůznějším oblečením, botama, kabelkama i šperkama. Dokážete vyjít s počátečním obnosem peněz, nebo si dokonce nějaké další vydělat?…

Panic Box

18.4.2014
73%
Hra - Panic Box
Video se načítá
Možná ti tahle hra připadá na první pohled jednoduchá, ale vůbec tomu tak není. Máš za úkol udržet co nejdéle malý černý čtvereček ve velkém modrém čtverci. Postupně ti ale různé okolnosti budou stěžovat tvé snažení. Jak dlouho to vydržíš?
Hra - Misty Terrace Apartments
Video se načítá
Misty Terrace Apartments je hra ve které budete nejen oblékat a vybírat make-up mladé slečně, ale také jí vyberete zařízení do pokoje, obýváku a kuchyně.

Manga Doll Creator

19.3.2014
90%
Hra - Manga Doll Creator
Video se načítá
Vytvořte si svou vlastní panenku v manga stylu. Pro tento styl jsou typické husté vlasy, barevné, ale při tom vkusné šaty a samozřejmě výrazně oči. Jak bude vypadat vaše panenka?
Hra - Juicy Fruity Girl Make Up
Video se načítá
Tato slečna má ráda ovoce na tolik, že má dokonce oblečení i módní doplňky v ovocném motivu. Udělejte jí make-up a vystrojte jí do hezkých šatiček, samozřejmostí budou i módní doplňky ve tvaru jahůdek a dalšího ovoce.

Pretty School Girl

14.9.2013
82%
Hra - Pretty School Girl
Video se načítá
Michell se chystá do prvního ročníku na střední školu, proto si chce předem připravit šaty, aby vypadala pěkně. Pomůžeš jí s výběrem šatů, účesu a doplňků, aby se novým spolužákům líbila?
Hra - Monkey GO Happy: The Castle
Video se načítá
Monkey Go Happy: The Castle je volné pokračování hry, ve které využijete svou logiku a chytré prstíky. Principem hry je zachránit opičku a 15 mini opiček, které proklel ďábelský vědec a proměnil na netopýry. Opička se bojí a její smutno, proto jí musíte co nejrychleji pomoci, s co nejméně kliků. V…

Heroic AntsHra s oceněním

22.5.2012
76%
Hra - Heroic Ants
Video se načítá
Zahrajte si skvělou oddechovku Heroic Ants, ve které bude vaším úkolem pomoci malému mravenci doletět co nejdál. Za pomoci katapultu sestrojeného z listu musíte mravence vystřelit do vzduchu, přičemž nastavit můžete výšku i směr vystřelení. Nezapomeňte využívat různé herní prvky, které vám mohou…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.