Oblíbené hry

Hra - Jolly Jong - Sands of Egypt
Video se načítá
Jolly Jong je další Mahjongová hra, která se vám bude zaručeně líbit! Odkrývejte kameny, dokud vám nezbyde ani jeden. To se vám vždy nemusí povést, takže si dávejte pozor a rozmýšlejte si tahy. Podaří se vám nahrát TOP skóre?

Deep Sea Mahjong

4.2.2013
70%
Hra - Deep Sea Mahjong
Video se načítá
Pokud máte rádi Mahjong určitě vyzkoušejte pěkně zpracovanou hru z mořského prostředí Deap Sea Mahjong. V každém kole budete mít za úkol pospojovat dvojice stejných kamenů a tím je odstranit z hrací plochy. Obtížnost jednotlivých kol se neustále stupňuje, takže se určitě nebudete nudit.

Fishdom

12.8.2011
65%
Hra - Fishdom
Video se načítá
Dokážete se postarat o své akvárium s rybičkami? V této hře si můžete vyzkoušet, jak se vám bude dařit. Kupte si rybička a okrasy do akvária, aby se jim tam žilo hezky. Pokud vám dojdou peníze, můžete si zahrát hru, díky které získáte kredit na další nákupy.

Golden Spider Solitaire

30.5.2011
59%
Hra - Golden Spider Solitaire
Video se načítá
Pokud znáte hru Solitaire, tak vám tato verze jistě také nebude cizí. Hra funguje na velmi podobném principu - vaším úkolem je poskládat karty od nejmenší po největší. Využívat přitom můžete pouze karty, které vidíte před sebou, ty ostatní se odkrývají až postupně.

Barn Yarn

15.8.2013
83%
Hra - Barn Yarn
Video se načítá
Barn Yarn je skvělá hra, ve které budete muset pomoci dvěma chlápkům opravit jejich starou stodolu. Každá oprava však vyžaduje peníze, které můžete získat prodejem nepotřebných předmětů. Čím rychleji se vám podaří ten který předmět najít, tím více peněz za něj získáte.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
Pomozte jednomu ze členů velké rodiny smutných opiček najít všech patnáct ztracených potomků a vrátit je do jejich košíku. Nebude to ale vůbec jednoduché. Malinké opičky se v zimním městě můžou skrývat opravdu kdekoliv a od Vás to bude vyžadovat hodně důvtipu, abyste rozluštili logiké hádanky a…

Christmas Solitaire

25.12.2012
68%
Hra - Christmas Solitaire
Video se načítá
Zahrajte si hru Solitaire v příjemném zimním prostředí a užijte si tak vánoční atmosféru naplno. Ve hře je vaším cílem všechny karty z balíčku i z hrací plochy odstranit a to tak, že je budete postupně ukládat do vrchních čtyř polí od eso až po krále.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.