Oblíbené hry

Oblékni štěňátko

4.5.2013
95%
Hra - Oblékni štěňátko
Video se načítá
Jak by mělo podle vás vypadat to nejkrásnější roztomilé štěňátko? V této bezvadné hře si budete moct jednoho takového pejska vytvořit přesně podle svých představ. Vyberte mu tvar oušek, ocásku, čumáčku,... barvu, zvláštní znaky do kožíšku i nějaké ty doplňky a hlavně si to pořádně užijte :)

Betsys Craft Mosaic

24.7.2012
88%
Hra - Betsys Craft Mosaic
Video se načítá
Skládaly jste někdy mozaiku? V této propracované hře si to vyzkoušíte. Na výběr budete mít spoustu krásných obrázků i množství barev. Vybraná barevná sklíčka rozbijete kladívkem a můžete začít skládat.

Mermaid Melody

5.6.2014
78%
Hra - Mermaid Melody
Video se načítá
Vyberte oblečení několika dívkám, které potřebují v tomto ohledu potřebovat . Na výběr máte účesy, šaty a hezké doplňky .

My Dolphin Show 4NÁŠ TIP

1.7.2014
94%
Hra - My Dolphin Show 4
Video se načítá
Her se zvířaty není nikdy dost, obzvlášť těch s delfíny. Máme tu pokračování skvělé hry My Dolphin Show, už čtvrtý díl. Vyzkoušej si s delfínem různé triky, získávej peníze a kupuj si za ně skvělé nové oblečky pro svého delfína!

Mega Anime Avatar

26.4.2014
89%
Hra - Mega Anime Avatar
Video se načítá
Vytvořte si vlastního avatara v anime stylu. Své postavě můžete vybrat účes, oblečení a doplňky. Už máte nějakou představu?

Magical Anime

15.4.2014
91%
Hra - Magical Anime
Video se načítá
Vytvořte si krásnou anime bojovnici a dodejte jí šmrnc, který jí chybí. Na výběr máte krásné účesy, šaty a doplňky.

Sailor Senshi

27.2.2014
92%
Hra - Sailor Senshi
Video se načítá
Sailor Senshi jde do války a proto potřebuje vybrat oblečení a účes. Účes můžete všemožně skládat a barvit omezenější výběr je v oblečení, které však můžete vylepšit doplňky a barvami.

Dress For Date 2

7.7.2013
71%
Hra - Dress For Date 2
Video se načítá
Krásná a mladá slečna se chystá na rande svých snů a chce být naprosto dokonalá. Pomůžete jí s tím? Oblečte ji do šatů, ve kterých určitě upoutá pozornost každého mladíka. Rozhodněte, jaký účes bude mít, naličte ji, vyberte ji nějaké šminky a doveďte ji úplné dokonalosti. Potom se můžete podívat,…

Shiny Sisters 3

3.6.2014
75%
Hra - Shiny Sisters 3
Video se načítá
Tyto roztomilé sestry dělají vše společně. Dneska půjdou nakupovat nové oblečení a potřebují vaší radu. Musíte je na to pořádně připravit. Takže jim udělejte nové účesy a oblečte je do něčeho hezkého.

Pyjama Time Makeover

23.2.2014
78%
Hra - Pyjama Time Makeover
Video se načítá
Užijte si pyžamovou párty společně se studentkou, které budete moci udělat zábaly na obličej a vybrat jí pěkné pyžamové oblečení na večer.

Kick Ass Homer

4.1.2013
84%
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
Je tady hlava rodiny Simpsonů, aby se svým povedeným synkem Bártem nechal co nejdál odpálit. Odhadněte ten správný okamžik k úderu, aby Homer doletěl opravdu co nejdál a v letu posbírat co nejvíc peněz, jídla a svého oblíbeného piva. Užitečná vylepšení si budete moct pořídit po každém kole, pokud…

Stuart Skateboard

21.3.2012
75%
Hra - Stuart Skateboard
Video se načítá
V této výborné hře je hlavním hrdinou oblíbený myšák Suart Little. Ten se tentokrát rozhodl jezdit na skateboardu. Nebude to mít ale tak jednoduché. V cestě mu stojí spousta nepříjemností jako jsou lavičky, louže a odpadky. Pomůžete mu je všechny šťastně překonat?
Hra - Cookies A Walk In The Wood
Video se načítá
Zahrajte si za sušenku, která umí jezdit na skateboardu. Vaším úkolem bude zdolávat náročné překážky a ničit nepřátelé, kteří vám budou bránit v cestě. Sbírejte květiny a jahody, kterými budete moci ničit nepřátelé. Čím déle držíte skok, tím déle letíte, když zmáčknete po druhé tak skočíte znovu. Je…

Ice Hockey 4

22.3.2012
69%
Hra - Ice Hockey 4
Video se načítá
Tato sportovní hra bude jistě bavit i holky, protože v ní jde správný odhad, načasování, přesnost a navíc má pěknou grafiku ;). Budete mít za úkol trefit se jako prvotřídní hokejista do soupeřovy brány. Nebude to ale vůbec snadný úkol, protože Vám v cestě bude stát nejen brankář, ale i obránci.

Monkey go happy

7.3.2012
88%
Hra - Monkey go happy
Video se načítá
Jedna z nejoblíbenějších sérií her, ve které máte vždy za úkol rozveselit v několika minihrách roztomilou opičku. Hry jsou založeny na logice, přesnosti nebo postřehu a čím méně kliknutí myškou použijete, tím budete úspěšnější. Tak nenechejte opičku dlouho plakat!
Hra - Monkey go happy marathon 2
Video se načítá
Další pokračování super logické adventury i pro ty nejmenší, kde máte za úkol rozesmát opičku, je tady. Tentokrát si vyberete jednu z opičí rodiny a budete plnit originální a vtipné úkoly. Ve hře jde jako vždy o to, použít co nejméně kliknutí.

Monkey Go Happy 6

18.5.2013
89%
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
Rozveselte roztomilé smutné opičky z rodiny Monkey Go Happy už v šestém pokračování těchto super zábavných miniher. V každém kole musíte přijít za pomoci co nejméně kliknutí na to, jak vyřešit krátkou adventuru a tak udělat opičku šťastnou.
Hra - Monkey Go Happy Mini Monkeys 3
Video se načítá
Je tady už třetí pokračování super logické adventury ze série Monkey Go Happy, kde bude zase pomáhat jedomu z velké rodiny smutných opiček hledat všech 15 jejich maličkých potomků. Aby se Vám to na velké lodi podařilo, musíte rozluštit několik logických hádanek a dobře použít všecny užitečné věci.…

Monkey Go Happy 4

14.3.2012
89%
Hra - Monkey Go Happy 4
Video se načítá
Oblíbená hra s roztomilými opičkami, které se stanou Vašimi průvodci po zajímavých minihrách, je opět tady! Patnáct rozdílně náročných úkolů, ve kterých musíte správně používat věci, nadchne jistě nejen ty nejmenší. Nezapomínejte ale, že čím méně kliknutí použijete, tím budete lepší :)

Prší

27.7.2012
85%
Hra - Prší
Video se načítá
Zahrajte si klasickou karetní hru prší na svém počítači, ale s reálným protihráčem! Hra má tři kola a v každém se snažíte zbavit všech karet, které dostanete. Pokud nebudete tím, kdo se zbaví karet první, hodnoty karet, které Vám zůstanou se započítají jako negativní body. Ten co jich bude mít na…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.