Oblíbené hry

Hra - Rochelle Goyle Hairstyles
Video se načítá
Rochelle má sice krásné vlasy a styl, ale rozhodla se pro změnu. vymyslete její krásný účes a vyberte zajímavé šaty a doplňky.
Hra - Venus McFlytrap Hairstyles
Video se načítá
Staňte se osobní kadeřnicí Venus a vytvořte její nový účes. Nakonec jí můžete vybrat make-up a doplňky.
Hra - Cleo de Nile Hairstyles
Video se načítá
Cleo je na své vlasy hrdá a proto se svěří jen do vašich rukou. Proto se musíte snažit o co nejhezčí účes, make-up a oblečení.

Ghoulia Yelps Hairstyles

30.4.2014
82%
Hra - Ghoulia Yelps Hairstyles
Video se načítá
Ghoulia potřebuje nutně změnu, aby nezaostávala za jejími kamarádkami. Dopřejte jí ji a vymyslete jí nový účes a vyberte pěkný make-up a účes.
Hra - Abbey Bominable Hairstyles
Video se načítá
Abbey by ocenila, kdybyste jí vytvořili nový účes, udělali make-up a vybrali pěkné oblečení. Myslíte si, že to zvládnete?
Hra - Robecca Steam Hairstyles
Video se načítá
Robbeca potřebuje změnu a proto se rozhodla, že chce nový účes. Udělejte jí ho a oživte ho pěkným make-upem a oblečením.
Hra - Spectra Vondergeist Hairstyles
Video se načítá
Spectra se rozhodla navštívit vaše kadeřnictví a proto od vás očekává ten nejlepší účes, make-up a samozřejmě krásné oblečení. Splňte její přání.

Draculaura Hairstyles

1.5.2013
86%
Hra - Draculaura Hairstyles
Video se načítá
Další ze studentek Monster High, tentokrát Draculaura, je tady, aby si od Vás nechala upravit účes. Před tím, než popustíte uzdu své fantazii a vkusu při výběru účesu, barvy vlasů a oblečení jí musíte vlasy pořádně umýt, dát masku, vyfoukat i rozčesat. Pojďte na to a dobře se bavte :)

Cupid Dress Up

27.10.2013
85%
Hra - Cupid Dress Up
Video se načítá
Oblečte krásnou a mladou moderátorku. Udělejte jí krásný účes a pak jí oblečete podle vašeho gusta. Samozřejmostí jsou i nějaké ty módní doplňky.

Frankie Steins Clawesome MakeoverNÁŠ TIP

7.4.2012
90%
Hra - Frankie Steins Clawesome Makeover
Video se načítá
Pro všechny milovnice Monster High je tu super hra, ve které budete moct pomoci Franke Steinové, aby byla co nejkrásnější. První jí musíte vyčistit pleť požitím všech dostupných prostředků jako jsou toaletní vody, masky, korektor... Potom už můžete sáhnout k oblékání, líčení a česání. Jak bude po…

Frankie Stein Hairstyles

28.3.2013
86%
Hra - Frankie Stein Hairstyles
Video se načítá
Frankie Stein z Monster High potřebuje Vaši pomoc s úpravou vlasů. Nejdřív jí je pořádně umyjte, dejte jí vyživující balzám i masku. Potom co jí vlasy vysušíte a učešete můžete začít s kreativním výběrem toho nejzajímavějšího střihu a barvy. Před koncem jí nezapomeňte udělat ani make up a zvolit…
Hra - Rochelle Goyle´s Chic Makeover
Video se načítá
Je tady Rochelle z Monster High aby se svěřila do Vaší péče a nechala si od Vás ošetřit pleť. Víte jak správně postupovat při čištění, úpravě obočí, dodávání živin i líčení? Pokud ne, jistě se to v této hře naučíte.

Lagoona Blue Hairstyles

26.5.2013
90%
Hra - Lagoona Blue Hairstyles
Video se načítá
Lagoona Blue z Monster High je opět tady, aby si tentokrát od vás nechala pomoci z péčí o své vlasy. Nejdříve je bude potřebovat pořádně umýt, vysušit a rozčesat. Pak už se můžete pustit do výběru toho nejlepšího účesu i barvy. Nakonec pro ni vyberete podle svého vkusu líčení a oblečení.
Hra - Robecca's Steamin' Makeover
Video se načítá
Upravte Robeccu z Monster High, aby jí to opravdu slušelo. Nebudete to mít ale vůbec jednoduché. Její obličej je opravdu zanedbaný a tak budete muset použít všech dostupných kosmetických prostředků, vytrhat jí obočí a pak teprve budete moct začít přemýšlet o oblečení, účesu a líčení.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.