Oblíbené hry

The Motleys

5.2.2014
78%
Hra - The Motleys
Video se načítá
Zahrajte si tuto postřehovku, ve které budete spojovat kuličky stejných barev. Bude vás tlačit čas, takže se s tím vůbec nepárejte a pouze spojujte. Máte na to nahrát TOP skóre?

Plants vs ZombiesNÁŠ TIP

22.8.2013
99%
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Kdo by neznal tuto skvělou pařbu, ve které bráníte svůj dům před nájezdy zombíků. K dispozici máte celou řadu rostlin, které plivou nebo vybuchují v blízkosti zombies. K nakupování rostlin budete potřebovat slunce, které padá z nebe a musíte jej chytat. Slunce vám dávají i slunečnice.

Sue kadeřnice

12.8.2011
71%
Hra - Sue kadeřnice
Video se načítá
Máte rádi hry, ve kterých upravujete vzhled a hlavně účesy? Pak se vám bude líbit tato hra, ve které se Sue děláte zákaznicím účesy na míru. Dokážete udělat vzhled každé návštěvnice podle jejich představ?

Helen's Baby Boutique

22.9.2013
87%
Hra - Helen's Baby Boutique
Video se načítá
Helen si otevřela obchod s věcmi pro děti. Vaším úkolem v této hře, bude obsluha klientek. Ty si po příchodu v bublině vyžádají danou věc, kterou jim prodáte. Když vám v regálech dojdou zásoby, budete muset nakupovat v obchodě. Příjemnou zábavu.

Blokk Party

2.1.2014
69%
Hra - Blokk Party
Video se načítá
Postřeh si skvěle procvičíte se hrou Blokk Party. Stačí pouze odrážet kuličku, která bude rozbíjet čtverečky na hracím poli. Snažte se také chytat bonusy, které padají z rozbitých políček. Hlavně nenechejte propadnout kuličku.
Hra - Scoobyho dobrodružství 8
Video se načítá
Zahrajte si další pecku se Scoobym a Shaggym, s vašimi oblíbenými postavy! Tentokrát budou muset vlézt do ponorky a najít tajuplný chrám. Zvládnete se tam dostat a rozlousknout jeho tajemství?

Pony racing

30.5.2011
93%
Hra - Pony racing
Video se načítá
Zahrajte si závody poníků. V této hře si můžete vybrat ze tří závodnic, každá z nich má jiné jizdní vlastnosti. Se svým vybraným poníkem se potom snažte porazit ostatní dva protivníky. Tažením myši zrychlujete tempo a kliknutím poník skočí.

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.