Oblíbené hry

Whitney Houston

25.11.2013
89%
Hra - Whitney Houston
Video se načítá
Staňte se profesionálním maskérem jedné z nejslavnějších popových zpěvaček Whitney Houston!!! Vaším úkolem bude jí krásně připravit na její velkolepé vystoupení, takže musí vypadat naprosto dokonale. Jek už bude vypadat, je čistě jen na vás.

Rosie Huntington Make-up

17.7.2014
90%
Hra - Rosie Huntington Make-up
Video se načítá
Povedená make-up hra s modelkou a herečkou Rosie Huntington, kterou jsi mohla vidět například ve filmu Transformens. Znát ji můžeš také z módních přehlídek. Teď můžeš upravit její vzhled a klidně ho celý úplně změnit střihem vlasů, makeupem i doplňky.

Animal Dash

7.3.2012
75%
Hra - Animal Dash
Video se načítá
V této opravdu zajímavé závodní hře pojede na nejrůznějších zvířatech jako je kůň, kráva nebo dokonce žirafa. Navíc zvířata běhají po zadních :) Abyste dorazili do cíle v pořádku a nejlépe jako první, musíte vyrovnávat jejich vzpřímenou polohu šipkami vpravo a vlevo.

Little Pony Bike Racing

16.4.2014
89%
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
Zahrajte si i vy závody s my Little Pony. nejdříve si vyberete poníka, za kterého budete hrát pak už jen stačí Vašeho protivníka v každém kole překonat.

Barbie And Horse Dress UpNÁŠ TIP

10.2.2014
94%
Hra - Barbie And Horse Dress Up
Video se načítá
Barbie se chce převést na svém krásném koni, avšak předtím potřebuje pomoci s make-upem, výběrem účesu, oblečení a krásných doplňků. Nakonec potřebuje upravit i její kůň, kterému můžete měnit srst, hřívu a vybrat mu krásně sedlo s doplňky.

Horse Eventing 2

31.8.2013
92%
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Ve druhém díle této skvělé 3D hry si opět vyberete, na jakém koni chcete jezdit s jakou žokejkou. Postupně můžete i další koně dokupovat. Čeká vás spousta disciplín jako parkur, drezúra nebo country. Na vše potřebujete trochu jiné schopnosti. Zvládnete ve všem zvítězit?

Cute Horse Hospital

15.10.2012
96%
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
Staňte se zvěrolékařem na farmě, která pečuje o nemocné koně a jejich příbuzné jako jsou oslíci, zebry a další. Každý zvířecí pacient k Vám přijde s jiným problémem a vy mu musíte pomoci. Budete vyměňovat podkovy, řešit dýchací problémy, dokrmovat hříbátka,... Když se Vám to podaří bude koník i jeho…

Hlavní kategorie

Ostatní kategorie

Ostatní herní weby

  • Podívejte se na další hry pro dívky online.
  • Podívejte se na hry online zadarmo pro všechny hráče na internetu.